Šta je novo?

Laserski stampac do ~100e

Corvus Corax

Console Collector
Super Moderator
Učlanjen(a)
25.09.2008
Poena
915
Zdravo svima,

Posto mi se zapusila glava na Canon Pixma iP4200, a nova je preskupa, uzeo bih novi stampac ovih dana.

Zanima me koji laserski stampac biste preporucili do ~100 eura kada se uzme u obzir kvalitet uredjaja, kvalitet stampe, povoljni toneri/reciklaza? Preferiram Canon i HP i da ima WiFi, ali nije obavezno. Bitno mi je da uzmem nesto kvalitetno sa povoljnim i lakim odrzavanjem.

Gledao sam HP P1102w. Sta mislite o njemu?

Hvala unapred.

I ja sam jedan od onih koji se zeznuo da kupi inkjet štampač sa glavom (HP All in one 6500a) jer se ista, naravno, zapušila, ali u mom slučaju nove nema u prodaji. :wall:

Bio sam skoro pred istom dilemom i počastio se sa HP P1102 običan. Kod mene na poslu imaju jedan isti takav i 1102w i masiraju ih svakog dana i zadovoljni su sa njima. Može toner da se dopuni a može i da se hrani sa kineskim tonerima bez brige. HP 1102w koristi isti toner.

Videh da je kopija toner za 1102w ~1600din. Koliko je reciklaza? (odgovor slobodno na PM) Sav info je dobrodosao. :)

Da li ima nekog boljeg za taj novac? Neka preporuka od ljudi koji se bave servisom i reciklazom?

A sta mislite o HP LaserJet Pro M1132? Koliko videh po netu, koristi isti toner kao P1102/w. Tako da bi trebao da bude isti sto se tice reciklaze.

I ima li Samsung boljeg konkurenta? SCX-3405? Kakvi su oni sto se tice reciklaze?

Poslednja izmena:
Bolje uzeti HP 1132 nego taj Samsung. Kaseta za HP 1102 i 1132 je ista. Ja imam 1102w i odlican je ako ti treba mfp uredjaj onda je HP 1132 odlican izbor.

Imam oba (P1102 i M1132) uredjaja, cena reciklaze i kineskih tonera je slicna.Ja sam se odlucio za reciklazu i za godinu dana svakodnevnog koriscenja nemam zamerki.Definitivno su best buy za taj novac

Cisto da ne bude zabune, treba napomenuti da su gore navedeni laserski stampaci monohrom/crno-beli... ako trazis zamenu za iP4200 logicno je ici na color laserski IMO. :)

Da, ali reciklaza za laserske u boji je jako skupa. Tako da sam primoran da se odlucim za monohromske jer mi je jako bitno da bude ekonomicno i da to sve lepo radi. :)

A bas mi je zao za ovaj iP4200. Sluzio me je odlicno sve ove (4) godine.

Nazad
Vrh Dno