Šta je novo?

laser za ps2

OldMan

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 12700F & DEEPCOOL AG400
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-PLUS D4
RAM
2x16GB ddr4 3200 kingston fury beast
GPU
Asus GeForce RTX 4060 Ti DUAL O16G
Storage
SSD Silicon power 512GB + 2TB sata III
PSU
NZXT C650
Kućište
Lian li O11 air mini
Monitor
benq GW 2780
Miš & tastatura
genesys
Mobilni telefon
poco f3 8/256
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Gde u BG ili NS moze da se nabavi laser za playstation 2 stari model?

Pa trebalo bi da ima na dosta mesta da se uzme s tim što mislim da košta više nego PS2.
Ja sam davno u Beosoftu čistio laser na PS1 a znam da su radili i zamenu, verovatno da imaju i za PS2.

Ako svuda kosta kao ps2, u beosoftu je kao 2 komada:) gledaj bilo gde osim tamo, to je firma sa najbezobraznijim cenama ikada, drali su klince godinama na osnovu reklame.

Laser za fat ps2 kosta isto kao i bluray laser za ps3, kod nas verovatno 70-80e. Ako bas budes hteo da menjas, javi mi se na pm, naci cu ti laser najjeftinije moguce.

Slažem se sa tobom u potpunosti. Meni je isto puko laser i ne pada mi na pamet da ga menjam iako ima par igra na PS2 koje bih rado odigrao. U pravu si i za Beosoft, ali iz nekog razloga to mi je prvo palo na pamet.
U principu mislim da stvarno nije problem da se nađe u bilop kom servisu.

Rekoše mi da je zamena 5700 din, a kad sam pitao koliko košta samo laser bez ugradnje - ne prodaju tako i kao nemaju oni tu neku bogzna kakvu zaradu. A ima po oglasima za te pare da se kupi ispravan ps2 fat sa memorijskom i joypadom. Znaći da čipovani debeli ps2 kom je crko laser vredi 15-20 evra?!

Ps2 fat sa neispravnim laserom ne vredi skoro nista. Slim je druga stvar, za njega je laser 20 evra. To za 5700 je bas povoljno, toliko bukvalno kosta sam laser, jedino ako nemaju neke lasere losijeg kvaliteta pa im se isplati da rade.

Znači bolje polovan slim nego fat, jer ako crkne laser .... Nije tema ali da pitam šta osim lasera crkava na ps2? Ima polovnih slim ps2 za oko 80-90 evra pa ako crkne laser to je 100-110. Ja hteo da kupim fat sa neispravnim laserom za 20 evra, al' bih se zezn'o.

Da, bolje je uzeti slim jer laseri na svim konzolama crkavaju, a josh su vece shanse na onim starim (fat se vec godinama ne proizvodi uopshte, mislim da je poslednja iz 2005 godine).

Nazad
Vrh Dno