Šta je novo?

Laptop

gillette

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2004
Poena
319
da ima 15"4 sa dobrom rezolucijom (bez "ogledala")
da ima dobru :type: koja se ne ugiba
da ima DWD
da ima 60GB
da ima 512MB
da nije totalni :crash: plastikaner
da košta od 800 do 1100 eu.
da je nov

:cigar: a?

Šta znači totalni plastikaner?

Vidim da već dugo ne možeš da odlučiš koji notebook da uzmeš. Moj predlog je Acer TravelMate 4202 (Jugodata - 1170 evra sa porezom - 80 GB, 512 MB, XP Home, DVD rezač, pa i na DVD-RAM). Najvažniji deo je da je to Centrino Duo mašina, znači u sebi ima dvojezgarni Core Duo procesor (T2300), a i nova Intelova integrisana grafika radi znatno bolje od ranijih. Ne krcka, ne ugiba se, TouchPad je super, solidan displej (nije Glare :) )... Meni se jedino dizajn ne sviđa previše, ali to je ipak totalo individualna stvar. Ne znam šta još po gradu ima od Centrino Duo mašina, ali meni se ovo čini kao mnogo dobra kupovina. Trebalo bi da Desk ima neku barebook - no name "budževinu", ali ne znam za koliko para.

Evo, SoSo ti je lep predlog dala. Odlicna masina sa veoma dobrom izradom.
Inace, zelim da iskoristim priliku da ti cestitam na devetom tredu povodom laptopa:) Ne bih ti bio agent da kupujes stan, majke mi:D
Sve je pocelo sa 'Potrebno pojašnjenje' a onda su sledili 'Proba', 'Dell 10 kopalja iznad ostalih?!', 'HP Pavilion zv6000', 'magistrala', 'LapTop preko neta', 'potreban brrrzz savet!', 'Krshevi', i sad smo trenutno na 'Laptop'....
MA nek smo zivi i zdravi, bice tredova i tredova....;)

o, falavi bre :)
Vidi SoSo, moja nesreća je što sve što sve kupujem kao cipele tj. uvek one nekako pronađu mene ma koliko se ja trudio da izaberem njih,tako da ne vredi dok srce ne zaigra ;)
Dizajn je i meni jako važan (pa zato sve bežim od Acera.Meda evo,danas nađoh neki 1652 wlmi,isto centrino i Ati i ostalo za istu cifru) ali eto videh najpre tog HP Paviliona koji mi se mnogo dopao,pa Qosmio i onda mi se sve ispod toga čini kao kopija originala.
Totalni plastikaner je onaj urađen od jeftine plastike (cela jedna serija FS npr. ima konektore za slušalice u crvenoj, zelenoj i žutoj boji,belu tastaturu i izgleda kao igračka, za razliku od onih koji su malo kompaktniji, "tvrđi" i te sitne stvarčice ima urađene od metala)
Obrni okreni, Acer je izgleda BestBuy,pa...videćemo.

Broz, šta da ti kažem 9 tredova je ništa, računam da bez 19 nije interesantno :p
Ok, bez šale, sjajni ste..znam da ovakvi tipovi ko ja mogu da budu malo dosadni ili malo više dosadni,ali ..računam da ovi forumi i "Šta da kupim" topici i jesu za ovakve kao ja.
Posle svakog topica,posle svakog ulaska u prodavnicu, ja saznam neki novi detalj koji pre nisam ni znao da je važan.
S druge strane, ne žurim nigde (osim kad me baš saleti neko sa naizgled povoljnom ponudom pa mi treba brz savet).

Danas mi čovek kaže da će npr baš taj HP Pavilion serija da se prodaje pred kraj godine i ovde,pa eto..možda budu i ti servisi i garancije i ostalo.
Juče dobijem ponudu za isti komp, ali ima 40GB..i onda pomislim da je bolje da sačekam i ne žurim jer ipak ne kupujem kompjuter svaki dan.
Još jednom zahvaljujemi voleo bih da uzvratim nekom informacijom, ali..u kompjutere se ne razumem. Evo,ako nekog zanima bilo šta u vezi akustičnih gitara na primer, tu sam pa da se džoramo :)
Do sledećeg treda ;)

Dao sam ti vec odgovor,ako ti se ne svidja Acer,HP ti je... ne razumem tacno sta mu fali,onda pogledaj sta nudi Asus,mislim da su good value for money,odnosno za te pare ces naci dosta dobru masinu i sa duuugooom garancijom!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno