o, falavi bre

Vidi SoSo, moja nesreća je što sve što sve kupujem kao cipele tj. uvek one nekako pronađu mene ma koliko se ja trudio da izaberem njih,tako da ne vredi dok srce ne zaigra

Dizajn je i meni jako važan (pa zato sve bežim od Acera.Meda evo,danas nađoh neki 1652 wlmi,isto centrino i Ati i ostalo za istu cifru) ali eto videh najpre tog HP Paviliona koji mi se mnogo dopao,pa Qosmio i onda mi se sve ispod toga čini kao kopija originala.
Totalni plastikaner je onaj urađen od jeftine plastike (cela jedna serija FS npr. ima konektore za slušalice u crvenoj, zelenoj i žutoj boji,belu tastaturu i izgleda kao igračka, za razliku od onih koji su malo kompaktniji, "tvrđi" i te sitne stvarčice ima urađene od metala)
Obrni okreni, Acer je izgleda BestBuy,pa...videćemo.
Broz, šta da ti kažem 9 tredova je ništa, računam da bez 19 nije interesantno

Ok, bez šale, sjajni ste..znam da ovakvi tipovi ko ja mogu da budu malo dosadni ili malo više dosadni,ali ..računam da ovi forumi i "Šta da kupim" topici i jesu za ovakve kao ja.
Posle svakog topica,posle svakog ulaska u prodavnicu, ja saznam neki novi detalj koji pre nisam ni znao da je važan.
S druge strane, ne žurim nigde (osim kad me baš saleti neko sa naizgled povoljnom ponudom pa mi treba brz savet).
Danas mi čovek kaže da će npr baš taj HP Pavilion serija da se prodaje pred kraj godine i ovde,pa eto..možda budu i ti servisi i garancije i ostalo.
Juče dobijem ponudu za isti komp, ali ima 40GB..i onda pomislim da je bolje da sačekam i ne žurim jer ipak ne kupujem kompjuter svaki dan.
Još jednom zahvaljujemi voleo bih da uzvratim nekom informacijom, ali..u kompjutere se ne razumem. Evo,ako nekog zanima bilo šta u vezi akustičnih gitara na primer, tu sam pa da se džoramo

Do sledećeg treda