Molim vas da me posavetujete koji laptop da kupim tinejdzeru? On trenutno nije gejmer, ali na jesen ce verovatno upisati srednju skolu za multimediju, a mozda u nekom momentu i bude hteo da igra igrice, nemam pojma. Bitno mi je da kupim laptop negde gde mogu da platim karticom, jer imam neku karticu koja mi razbija trosak na rate. Na Shopster sajtu su sada velika snizenja, ali ne znam kakva su iskustva kupovine preko tog sajta, njihova sluzba za kupce me uverava da je u pitanju sigurna kupovina, da su svi delovi novi i originalni. Molim da me posavetujete i pomognete u izboru. Klinac voli i muziku, a cula sam da je zvucnik od ovog Gygabyte-a bas los. Jel se to moze resiti nekim bluetooth zvucnikom? Ovo su neki koje sam ja gledala, ali mozete predloziti i nesto drugo. Da li ova backlit opija moze da se iskkljuci, ili svetli non stop?
P.S. necemo desktop racunar, potrebno mu je da ga nosi sa sobom kad ide kod tate.
Hvala unapred, moram ovo sto pre da resim.
Neki radnik u prodavnici mi je preporucio ovaj:
P.S. necemo desktop racunar, potrebno mu je da ga nosi sa sobom kad ide kod tate.
Hvala unapred, moram ovo sto pre da resim.
Neki radnik u prodavnici mi je preporucio ovaj: