Šta je novo?

Laptop za studenta

mikiziki

Cenjen
Učlanjen(a)
01.01.2010
Poena
154
Preporucite mi neki dobar laptop za studenta ekonomije za oko 400e bez operativnog sistema? Koristio bi se uglavnom za net, word/excel i eventualno gledanje filmova.

hvala!

Poslednja izmena:
Gledao sam nesto Lenovo G550 T4400...on je oko 400e, bez OS-a, medjutim vidim da nije nesto ocenjen sto se tice ergonomije, kvaliteta izrade i ekrana. Ima li sta bolje u tom rangu?

Počeću da pričam garancija, garancija, garancija... u Balmerovom fazonu :d

Tvoje će potrebe da zadovolji i svaki novi netbook, a kamoli notebook :)
Hoću da kažem da ne bi trebalo da te zanima sama konfiguracija već garancija, tastatura, monitor, sam izgled, bitno je da se i tebi (da ne kažem na prvi pogled :p ) svidi jer ipak ćeš provesti godine uz njega.

Tako da preporuka za Toshibu i Dell, eventualno MSI ili Acer, ali ovaj poslednji obavezno uz uzimanje produžene garancije (to bi trebala da je nešto oko 3000 osim ako nisu opet vratili na 6,7 hiljada koliko je bilo).

Počeću da pričam garancija, garancija, garancija... u Balmerovom fazonu :d

Tvoje će potrebe da zadovolji i svaki novi netbook, a kamoli notebook :)
Hoću da kažem da ne bi trebalo da te zanima sama konfiguracija već garancija, tastatura, monitor, sam izgled, bitno je da se i tebi (da ne kažem na prvi pogled :p ) svidi jer ipak ćeš provesti godine uz njega.

Tako da preporuka za Toshibu i Dell, eventualno MSI ili Acer, ali ovaj poslednji obavezno uz uzimanje produžene garancije (to bi trebala da je nešto oko 3000 osim ako nisu opet vratili na 6,7 hiljada koliko je bilo).

Potvrdjujem. Preporuka neki Dell sa 36 mj. garancije

Nazad
Vrh Dno