Pozdrav
Molim za pomoc posto ne mogu da se snadjem a i ne razumem se u laptopove.
Potreban mi je laptop za skolarca.
Namena :
Standardna upotreba drustvenih mreza, YouTube
Igrice : Minecraft i Roblox ( obavezano :d )
Skola : Word, Zoom, Skype, Viber
Sto se tice harwarea, ideja je sledeca :
15 incha ( moze i 14 )
256gb ssd ( moze i 128 )
8 gb ram-a
Video sam da se spominju u prethodnim postovima Ryzen-i sa Vega grafikom ali tih modela vise nema kod nas.
U sustini, da li je Amd ili Intel, detetu je potpuno nebitno.
Bilo bi mi lako da kcerka ne igra igrice, siguran sam da bi i najjeftiniji lap top na trzistu vrsio posao za osnove stvari ali kad se pokrene neka igra pa YT u pozadini i ko zna sta jos, sigurno dolazi do trokiranja.
Budzet : 60K zabetoniranih.
Iskljucivo novo, iz radnje.
Dozvoljena su odstupanja sto se tice hardware-a tipa 4gb rama + 4 dodatno ubaciti ili 128gb umesto 256 zarad neceg drugog itd.
Jasno mi je da je budzet skroman i da se za te pare ne moze dobiti bog zna sta ali dete nije zahtevan korisnik, vazno je da se sve navedeno moze raditi bez problema.
Unapred hvala. 🙂
Molim za pomoc posto ne mogu da se snadjem a i ne razumem se u laptopove.
Potreban mi je laptop za skolarca.
Namena :
Standardna upotreba drustvenih mreza, YouTube
Igrice : Minecraft i Roblox ( obavezano :d )
Skola : Word, Zoom, Skype, Viber
Sto se tice harwarea, ideja je sledeca :
15 incha ( moze i 14 )
256gb ssd ( moze i 128 )
8 gb ram-a
Video sam da se spominju u prethodnim postovima Ryzen-i sa Vega grafikom ali tih modela vise nema kod nas.
U sustini, da li je Amd ili Intel, detetu je potpuno nebitno.
Bilo bi mi lako da kcerka ne igra igrice, siguran sam da bi i najjeftiniji lap top na trzistu vrsio posao za osnove stvari ali kad se pokrene neka igra pa YT u pozadini i ko zna sta jos, sigurno dolazi do trokiranja.
Budzet : 60K zabetoniranih.
Iskljucivo novo, iz radnje.
Dozvoljena su odstupanja sto se tice hardware-a tipa 4gb rama + 4 dodatno ubaciti ili 128gb umesto 256 zarad neceg drugog itd.
Jasno mi je da je budzet skroman i da se za te pare ne moze dobiti bog zna sta ali dete nije zahtevan korisnik, vazno je da se sve navedeno moze raditi bez problema.
Unapred hvala. 🙂
Poslednja izmena: