Šta je novo?

Laptop to 85000 HITNO

• Začetnik teme Začetnik teme kolega
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kolega

Cenjen
Učlanjen(a)
28.09.2011
Poena
180
Pozdrav forumasima, trebala bi mi mala pomoc.

Naime, treba da kupim laptop, a za oko mi je zapao sledeci model: Dell Inspiron 5537 15.6"FHD,Intel Core i7-4500U/8GB/1TB/AMD HD8850M 2GB/BT/LAN

Zurim zbog povecanja pdv-a. Posto bih uzimao na rate, gledao sam web cenu u winwinu i za nijasnu je probila budzet (88000), ali to ne bi bio problem, vec nesto drugo
Naime, nemaju na stanju tog modela, te bi morali da ga porucuju od dobavljaca, pa dok stigne, pa dok se odobri kreditni zahtev - dosli praznici, ne radi se, a pdv otiso na 20%.

Zbog toga me zanima kakva je procedura za placanje na rate u Emmiju, skoknuo bih sutra do Novog Sada jer tu imao prodavnicu i resio posao.
Citat sa njihovog sajta: "Aplikacije za kredit zbog praznika neće raditi od nedelje u 20h do petka 3.1. u 8h." Iliti sutra bih uhvatio poslednji voz.

No, ako od toga ne bude nista, uzecu laptop posle praznika (uz 12% lopovluka drzave), tako da mi preporucite nesto se se uklapa u ovaj budzet (plafon plafona 90.000, ni dinar vise). Naravno, ako postoji nesto bolje od ovog.
Laptop bi se koristio za posao, (Archi/Auto Cad), poneku (zahtevniju) igru, i naravno za multimediju uopsteno.

Poslednja izmena od urednika:
Asus X750JB-TY055D 17.3"HD+,Intel Quad Core i7-4700HQ/6GB/750GB/GT 740M 2GB/BT/G

i7 4500U je slab procesor, a ova grafa je gejmerska (rang GTX670M) ovaAsus masina je znatno ozbiljnija, e sada da li ti odgovara 17" i HD+ rezolucija i losija zavrsna izrada to je na tebi.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno