Šta je novo?

laptop slabiji

• Začetnik teme Začetnik teme Lucas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Alo,liku,jesi ti citao te postove!?NISI!!Da jesi,video bi da sam pisao da smo imali,da smo koristili a ovo jeste MOJ prvi laptop,nisam nikad imao svoj jedinstven samo MOJ i niciji vise!Brat je doskora imao njegovu Toshibu koju sam i ja koristio naravno,pre toga IBM T22,tako da ne vidim nista cudno sem da umesto da su umesto u nepostojecoj lazi kratke noge pre u tvom ne citanju tudjih postova kratka pamet!
Zakljucak,ovo jeste treci laptop po redu,da si citao prosli post,kao sto nisi,video bi u zagradi da sam napisao da cu uskoro uzeti 4 laptop otkad ih imamo (ne nije bila greska,namerno je mnozina) jer ja ne znam kako je kod tebe ali ja i brat delimo SVE,delili smo i laptopove,IBM T22 je on platio jer je bio zaposlen tada a ja ne i ja sam ga podjednako koristio,Toshiba nakon toga takodje njegova iako sam ja podjednako koristio a onda sam skrpio lovu i kupio Compaq Presario X1000 (X1005EA) i on je SAMO moj jer ga burazer skoro nikad i ne koristi jer ima svoje i moj mu ne treba i ubuduce CITAJ BRE,nemoj da smaras i pravis me lazovom kad nemas pojma o cemu pricas!I naravno da cu da mu pozajmljujem i cetvrti laptop,mozda ga zajedno i kupimo i za njega cu naravno pisati da mi je cetvrti laptop jer tako i jeste u nasoj porodici,sto je moja"stvar"i njegova je,tako je Suzuki i moj motor i njegov,i Audi je moj i njegov i moj mobilni je njegov ako mu treba,samo zenske ne delimo!
Pozdrav ,)

ps lomnice, da nemas mozda tel tog lika?

A u jednom threadu posle dva-tri meseca od threada u kome si naveo da ti je Compaq prvi laptop pominješ kako si do skora imao IBM T22 (znači pre Compaqa) - evo linka http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=70006&highlight=Gericom.

Lomnice - shame on you.

PS: Pročitajte ljudi navedeni thread u linku do kraja. Kada se Lomnica raspravljao i pravio pametniji od većine membera.

Pojma nemas o cemu pricas,pominjes neko pametovanje a pisali smo o T22 coveku koji je trebao da ga kupi i onda je Broz poceo da omalovazava HP i Compaq i ja sam reagovao da to nije potpuno tacno jer svaka firma ima vise klasa laptopova a TI SI MOMCE onda upao sa pricom da HP ima ovu seriju bolju od one,da je"ova"bolja od"one"... i nemas veze sa vezom sta navodis kao primer a pokusavas da dokazes da nemam pojma o laptopovima iako mi je kroz kuci proslo 3 komada raznih klasa i imam neko iskustvo u radu ali neeeeeee,svako ko nije ti je za tebe glup i nema pojma,a ja nikako nemam pojma o laptopovima,ustvari niko SEM TEBE nema pojma,ma ti si geniije,sta ja vise pricam ovde! 😛
Pozdrav ,)

Daj nemoj i ti da citas samo do pola recenice,sta vam je bre danas,procitaj do onog dela:"...samo zenske ne delimo" i nemojte vise takve fore da lupate,ovog blue-a da razumem,covek je smarac tezak i"genije"u teoriji ali vas ostale ne mogu,bar mi nisu postovi kilometarski,mozete da procitate po desetak redova!!
Pozdrav ,)

Lepo piše: "Ajd pomozite ako imate volje jer mi je ovo prvi laptop i imam ga odskora...", a u sledećem postu, pri pomeni IBM-a nigde ne piše bratovljev, ili delio već "I ja sam do zimus imao T22..."

Bitno je da smo razjasnili situaciju:-devil-:

A to što se tiče kilometarskih postova - kad ima šta da napišem - napišem. I to napišem sa argumentima, ne lupam na prazno. Pa čoveče, duplo manje si od mene na banchu a napisao si koliko više postova. Pogledaj tvoje pa pogledaj moje postove pa ćeš moći da izvučeš neki zaključak.

Poslednja izmena:
Brate,ti si milion puta napisao kako imas duze laptopove nego sto vecina nas zna da postoje (bese se hvalis da za 8 godina ne znas koliko si ih promenio),ovde su ti dosta postova cisto hvaljenje a vidi koliko ih imas a stvarno ne razumem kako ne kapiras da neko,poprilicno bistar,moze za 2 godine na Benchu da nauci nesto i da MOZE i nekome da pruzi neki savet,i to ne samo teoretski jer ipak mi je proslo kroz ruke jedno 4 desktopa i 3 laptopa!
Mislim da si sada ukapirao zasto sam pisao imamo,koristimo,uvek se trudim da naglasim u mnozini,a ako sam ponekad i napisao imam onda je to pre bila greska nego kad to napisem u mnozini ali to je meni jedno te isto jer ne mogu da pravim razliku izmedju neceg sto sam ja kupio ili on kad je to sve NASE!!
Ne znam da li se razumemo i da li neko moze da poveruje da tako nesto jos postoji da braca tako dele stvari ali eto tako je sto se maltene svega tice,isto tako delimo i auto na primer (zajedno smo ga kupili ali on ide petkom u grad a ja subotom) i to je za mene najnormalnija stvar i ovo je prvi put da imam nesto samo za sebe i to iz jednog drugog razloga...
Naime,kad se burzer zaposlio a ja posle vojske vratio na fax,nisam vise mogao sa njim da delim jedan laptop a nisam hteo da setam desktop stalno tamo-vamo jer mi je lakse bilo da imam svoj laptop i zbog setnje i zbog toga sto je on morao svoj da nosi na posao i TEK tada je pocela podela i TEK tada sam ja imao nesto sto smatram da je SAMO moje a on ima svoje i normalno da sam tada poceo vise da se interesujem za njih a ne samo za desktopove i pozeleo da vidim kako cu za ubuduce i tako je nastao onaj tred o upgrade-u laptop-a gde sam trazio vas savet jer je to,do tada,meni bilo nepotrebno da radim,a ovaj sam pozeleo duze da zadrzim!
Mislim da smo sada razresili dilemu i da mozes ubuduce bar uljudno da mi se obracas ako vec neces da tretiras moje znanje sa postovanjem posto mislis da znas bolje,mada i ne moras,ali ne moras da me pravis na budalu zato sto smo imaLI samo 3 laptopa za 3 godine a ti se i ne secas koliko,jer znam ljude koji su promenili preko 50 mobilnih telefona a ja mozda ni 25-30 ali zato znam da ne mogu"vodu da mi donesu"ni sto se tice koriscenja a ni servisa istih,pa ne vidis da ponizavam svakog ko nesto pita a POLA mojih postova je zavrsilo u sobi Mobilna Telefonija... tako da nemas sta da se cudis mom broju postova!
Ako i dalje mislis da se nesto foliram,ili ne daj boze lazem,javi se na P.P. da ti dam burazerov broj pa nek ti da broj telefona decka iz Markovca (7km od Svilajnca,uz auto put) pa idi vidi sa njim od koga je kupio svoj T22 i dal me se seca,a ja cu ti potraziti broj pilota iz Nisa kome sam pre nekoliko meseci prodao onu Toshibu Satellite pa nek ti kaze od koga je kupio,dal me se seca... ako smatras da je potrebno,voljan sam da dokazem!!!
Pozdrav ,)

Podrzavam mog prijatelja LOMNICU, ja postujem njegovo znanje, i sta sam ga god pitao preko PM on je nesebicno odgovorio, i dao mi svo znanje na izvolte.A ovo sto se tice deljenja to je najnormalnija stvar, blue ja ne znam u kom ti svetu zivis.Moj otac je kupio laptop skoro Acer Aspire 1200.....on ga je platio ali ga ja koristim podjednako kao i on, i mogu ga uzeti kada zelim, i sta onda ne mogu reci da imam laptop?Pod dva nije potrebno nagasavati da ga delis sa nekim ili nesto, pa koga boli kobas za to??E a te stvari sto je rekao da je Pentium M, poseba verzija 4, pa sta iskreno da ti kazem ja sam malo istrazivao i mogu ti reci da dosta tehnologije sa P4 je primenjena i na PM, isto tako je na PM primenjeno dosta stvari sa stare 3......Nauciti par specefikacija nije problem, to ne znaci da si strucnjak!!!!Svaka budala to moze, ja znam ljude koji su doktori informatike, ali covek ne zna najnovije modele grafickih kartica, i procesora i njihove cene, ali zato moze da te seta kada pocne da prica o principu rada.Ti koji se kurce tim sto znaju sta je najnovije, najbrze......bla bla bla.....to nisu strucnjaci....vec LICIMURI(c by SAVA IZ KEKENDE).

Aj pa uzdravlje

E da GERICOM jeste djubre, ali moze da prodje, mislim radice on lepo, ali nije nista ekstra.

Evo jos jednog sa PCBERZE:
-Laptop Compaq Presario 1200
-PIII Intel celeron 900mhz
-HD 20gb
-Memorija 320mb(256+64)
-LCD 13.7" 1024-768
-CD rom
-Modem 56k
-JBL zvucnici
-Punjac-Baterija oko 30min,
-Ispravan,Ocuvan,Prodajem

Cena: 250 EUR

Moram da dodam za Gericom da je djubre na kvadrat, od lika koji je radio u Gericomu sam cuo pricu da kupuju bukvalno zadnju klasu komponenti za svoje lapove i kao firma su poprilicno pali (informacija je od prosle godine tako da ima mala rezerva)

Poslednja izmena:
Ma meni je ACER eksatra, imao sam i compaq(jes da je mator), ali acer mi je cool.

E Astane svaka ti cast, jedini se ti drzis teme i ne :hump: sta se okolo desava:d
Lomnica i blue krenuli u ispoljavanje dugo skrivanih emocija ali onda, sasvim neocekivano, uskace
....... v.e.s.k.e .......
sa (P)acer tattoo-om na grudima i raspali muski
icon_massacre.gif

E stvarno ste likovi:d :d :d

No hard feelings😛

Ne kapiram, sta si hteo da kazes Xeg.Aj malo pojasni

Nemo da vam svima **bem mater!

Nastabilicilodajatakokucam ? Kakav je to recnik ?
Ako se ne budete isqlirali bitjete banovani po kratkom postupku na neodredjeno, grupno!

Polako,nije ni to pristojan recnik!!Evo jos jedan koristan post,ovo bi verovatno moglo da ode za 270-80 eura a sa nasih je oglasa...

Acer TravelMate 212TX
U dobrom stanju

Celeron 800MHz
128MB RAM
14" TFT 1024x768
20GB HD
Modem 56K, LAN
Floppy
DVD-ROM
...
Baterija traje oko 20 minuta

http://www.yopi.de/Acer_Computer_Tra...tebook_Celeron

Cena 300e

063 312 915
Milan
Pozdrav ,)

Kamikaza vire ti pertle...

Lucas evo ti jos jedan oglas koji sam ja nasao na drugom forumu:

Prodajem laptop Fujitsu Siemens model E6540 P3 na 600 Mhz 128 Mb ram, DVD-ROM, 20 Gb HDD, Ati mobiliti 3D graficka sa 8 Mb ram, 14,1` Ekran, 1.44 Mb Izmenjivi floppy, Modem 56K, torba, USB mish Genius od portova ima 1 X LPT, 1 X USB 1.1, 1 X VGA, 1 X RS232, 1 X PS/2, 1 X IR, 2 X PCMCIA TYPE III.

Cena 300 evra
Moze zamena za alu felne sa gumama 14` ili 15` raspon rupa 4X98

Kontakt na pm ili 065/678-0000 Radoslav

:wave:

Mislim da to nije bolja solucija,ovaj Acer ima brzi procesor,ima 2xUSB... ostalo je manje vise slicno ali mislim da je i to dovoljno!Kad bi se nasi opametili pa da ima i kod nas da se kupi ovako nesto (hint: 1 funta je oko 1,5 eura)...
Acer :Aspire 5612WLMi LSB
Dual Core Entertainer
Intel Core Duo, 1.66GHz CPU, 512MB RAM, 60GB HDD, 15.4 inch TFT display, Widescreen WXGA (1280 x 800), DVD Supermulti, MS WinXP Home, Built in Wireless LAN 802.11g 54Mbps, Weight 2.89kg £479.00
Ex VAT
£562.83
(Inc VAT,to je njihov PDV) :S: :wall:
Pozdrav ,)

Jel to pocinjemo ponovo ?

evo malo jaceg sa pc berze

*** Acer Aspire 1603LM***
Intel P4 2.6 Ghz
512Mb DDR
HDD 40Gb
15\"XGA
Ati Radeon 9000 64Mb TV-out
DVD rezac
Floppy
LAN,modem,VGA,PCMCIA,4xUSB,FW
baterija oko 2 sata
cena: samo 500e!!!!!!!

Previse,za jos 100 eura preko moze da kupi novu takvu masinu sa garancijom,a ovo je,sudeci po grafici,bar jedno 3 godine staro!Samim tim nema sanse da mu baterija traje 2 sata,toliko je mozda drzala nova,sad moze da sanja o tome!
Pozdrav ,)

sigurno da moze, pa pogresi covek!

Nazad
Vrh Dno