Šta je novo?

Laptop ShowRoom Gde ???

mkrnjic

Čuven
Učlanjen(a)
23.02.2002
Poena
619
posto sam u fazi kupovine laptopa
hteo bih negde i da osetim to cudo podprstima pa me interesuje gde ima neki ShowRoom gde se mogu probati konfiguracije

Svi saveti su dobrodosli

Pozdrav i unapred Hvala Miroslav

u kom gradu zivis, mislim gde ti odgovara da gledas?
u NS sam video laptopshop gde je bilo brdo laptopova izlozenih...
u BG imas na uglu cvijiceve i jase prodanovica PC Practic gde sam bio nekoliko puta i bilo je izmedju 15 i 20 laptopova sto je stvarno impozantna brojka za nasu situaciju...
imas i Panda Computers u cvijicevoj 100 i neshto gde takodje ima vise od 20 izlozenih modela...

Koliko znam imash HP Showroom Golsvortijevoj 23.

Poslednja izmena:
sT4Lj|n je napisao(la):
Koliko znam imash HP Showroom Golsvortijevoj 23.

To bi trebalo da je MP-Soft???

@Broz

Da iz BGD-a sam..

Btw hvala za info

Mislim da je HP otvorio neki showroom u YU Business Centru - lokal pored DTR americkih plakara. Nisam siguran da imaju i laptopove, ali proveri.

I Comtrade prodavnice (ima jedna u SuperVeru, ako se ne varam?)

Pozdrav

U tom showroomu imaju ceo jedan laptop izlozen... bezveze, nemoj dzabe da dolazish. Bar je ovako bilo pre 15 dana kad sam ja bio...

imas i Panda Computers u cvijicevoj 100 i neshto gde takodje ima vise od 20 izlozenih modela...

Skroz moja preporuka, gomila izlozenih laptopova, svakome vec sve lepo namesteno, ukljucis i igras se :type:
btw, kod njih sam pazario 3 laptopa u poslednjih godinu dana (2 poslovno i jedan privatno) i skroz su ok...

:wave:

Broz je napisao(la):
u kom gradu zivis, mislim gde ti odgovara da gledas?
u NS sam video laptopshop gde je bilo brdo laptopova izlozenih...
u BG imas na uglu cvijiceve i jase prodanovica PC Practic gde sam bio nekoliko puta i bilo je izmedju 15 i 20 laptopova sto je stvarno impozantna brojka za nasu situaciju...
Koji je to shop bio u NS?

Nazad
Vrh Dno