Srbin do jaja je napisao(la):centrino. oni rade cinimise i do 5 sati.
Broz je napisao(la):vidi vidi ko to sad preporucuje centrino ovaj nas bench je postao bes edukativan
900e nisko? za te pare trebalo bi da kupis sasvim pristojan model... ja bi uzeo nekog ibm-aGenie je napisao(la):900e je prilicno nisko, al bolje ne moze...
ако мало боље погледаш моје постове са оног другог треда, видећеш да о центрино једино нисам знао да му је процесор бољи од п4. иначе кад год је некоме потребан рад са батеријом и то што дужи препоручујем ЦЕНТРИНО. ови амери га овде користе нон стоп (мислим пословни људи, док су на аеродрому, авиону).Broz je napisao(la):vidi vidi ko to sad preporucuje centrino ovaj nas bench je postao bes edukativan
centrino platforma najmanje trosi i to je cinjenica. ipak, trajanje baterije zavisi od konkretnog modela. i ne veruj specifikacijama proizvodjaca nego pogledaj neki pro review ili consumer review....
Srbin do jaja je napisao(la):...друго. зар није сврха овог форума и едукација између осталог! :trust:
Srbin do jaja je napisao(la):ако мало боље погледаш моје постове са оног другог треда, видећеш да о центрино једино нисам знао да му је процесор бољи од п4. иначе кад год је некоме потребан рад са батеријом и то што дужи препоручујем ЦЕНТРИНО. ови амери га овде користе нон стоп (мислим пословни људи, док су на аеродрому, авиону).
друго. зар није сврха овог форума и едукација између осталог! :trust:
ма не мрштим се. зар не видиш оне смајлије?!Broz je napisao(la):sta se mrstis, sala BRE srbine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari