Šta je novo?

Laptop preporuka

Nenad22

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
735
Moja oprema  
Zvuk
Canton 2.1 (subwoofer plus C, MX sateliti) + HK6100
Ostale periferije
Plasma ST50
Laptop
Macbook Pro 13" M1
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Treba da izaberem laptop za nekih ~550E, a slabo sam upucen proizvodjace i trenutnu ponudu, pa mi treba pomoc. Koristice se za radi u xp-u (word, winamp, dvix, dvd i neke druge uobicajne nezahtevne stvari). Tako da mi je bitno da radi komotno(1GB rama za xp mislim da je dosta), da je kvalitetan i sto pregledniji, tj da ima sto veci ekran. Znaci uzmete u obzir velicinu ekrana i kvalitet, jer mislim da ce svaki procesor i graficka zadovoljiti ovo... Hvala unapred

HP 530 GU333AA će zadovoljiti tvoje potrebe čak i na Visti. MSI-jevi modeli koje je Aostol predložio a imaju Sempron procesore se dosta greju, dok VR610 ne toliko i najbolji je izbor prema realnom radu od MSI modela. Dell bih izbegao zbog katastrofalne podrške kod nas. Acer proizvodi laptopove sa dobrim odnosom cena - kvalitet, ali za tvoje office i home basic poslove 14,1" je nekako ne komotan.
Znači HP 530 GU333AA ili MSI VR610 017EU će ti pružiti kvalitet i zadovoljiti tvoje potrebe, jedino što bi možda prevagnulo na stranu MSi je godinu dana duža garancija dok na tas pomenutog HP-a ide bolji procesor (sad sam navukao bes pola foruma ili makar onih "zelenih", ali činjenica je da je CD bolji od T 64 X2). Vista može, a i nemora biti + mada mislim da je u ovom slučaju +, jer treba imati legalan softver.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno