Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Trebao bi da kupim laptop ali ne znam sta da uzmem. Treba mi neka preporuka, budzet je do 700EUR. Laptop bi se koristio za corel, photoshop i poneki rendering slika i rad u premiere-u.
Obrati pažnju da ovaj model ima mat ekran (retkost za taj novac), sasvim solidan i3 380M 2.53 GHz, ATI Mobility™ Radeon® HD 6370, RAM 4GB, HDD 640 GB, Bluetooth, ExpressCard, sve ostalo standardno (WiFi, HDMI, eSATA, ...) je tu. Takođe se dobija sasvim solidna HP torba na poklon uz ovoj model.
Hvala na odgovoru. Video sam tu temu ali u ovom slucaju sam naveo za sta bi se koristio kako bi se preciznije mogla odrediti potrebna specifikacija laptopa. Zaboravio sam gore da napisem da bi hteo da uzmem bez OS.
Svi u toj temi odgovaraju tvojoj nameni, kao i HP iz ove teme. Manje više to je sve slično, izuzev grafičke koja je bitna najviše za igre. Nisi rekao koja veličina displeja bi ti odgovarala jer je 17" možda bolja opcija za te grafičke programe, međutim, mnogima je 17" neprihvatljivo zbog težine i veličine.
Y560 bih zaobišao u širokom luku, dok A52JV nije loš izbor, odlična konfiguracija za taj novac. Možeš ovde pogledati malo slika i opisa tog Asusa, u pitanju je taj model sa malo drugačijom konfiguracijom, ali kućište i displej bi trebalo da su isti: http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-A52JU-Notebook.46595.0.html