Šta je novo?

Laptop Nalepnice?

CiraEcchi

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poena
319
Da li neko zna gde se kod nas mogu nabaviti ovakve ili slične nalepnice za laptop?

a191.jpg
b007.jpg
b004.jpg
a210_259.jpg
a193_Lost_259.jpg
a183_Hazardous_259.jpg
a137_259.jpg
a081_259.jpg

i još mnogo drugih http://s530.photobucket.com/albums/dd349/sohopoo/dyh/laptop_skin/sticker_list_259/

Poslednja izmena:
Ne verujem da to možeš naći negde. Nazovi neki studio koji se bavi izradom reklama, odrade ti to na samolepljivoj foliji i to je to. Kao što se oblepe automobili u reklamne svrhe. Samo ne verujem da će biti jeftino jer je količina mala 😉.

Poz

dobra stvar ako nadjes negde javi 🙂

Da dobra stvar,to mi je ranije nudio user djolez,ali mene to nije zanimalo onda jer nisam imao lap.
Sada ga imam ali ne verujem da moze da nabavi takve stikere za 8,9" lap.Standardni su 17" stikeri.
Od igrica je imao secam se,warcraft i spiderman 3,garfielda i neke slike iz prirode (planine,more,itd.)

Uuu dobre su nacisto stvarno ko nadje neka postuje gde ima!

Cisto da dodam, ima i u ovoj radnji isto....(ali ne tako dobre, malo prostije)

ps:jedino videti u radnji da li imaju jos neke, posto nemaju sve proizvode na sajtu 🙂 Mada ne verujem da ih ima....

Izvinjavam se sto dizem temu iz mrtvih, ali .... da li je neko uspeo da nadje neke ok nalepnice (za 17") ?

kod nas nema ali mozes preko ebay da poruchish samo pitaj Duke Nukem kolko cje da te izadje

video sam da ih imaju u altiju, ima na njihovom b2b sajtu ali samo 17"

Meni i treba 17 (dell studio 1735) .... hajde ako ti nije tesko vidi koja je cena i jos bolje koja slika ..........

Hvala na mejlu, samo nešto ne ide ta rezolucija štampe od 300 dpi, veličina od 17" i rezolucija slike od samo 1024*768. U svakom slučaju hvala na ideji, poslaću im mejl ako se odlučim da mi u ovom trenutku pare za to najviše mogu poslužiti 🙂

Evo vracam temu iz mrtvih, da li je neko radio ovo(stampao) i ako jeste da li ste lepili celu povrsinu(sa coskovima) ili samo do coskova?

Na ovom sajtu postoji ogroman izbor motiva i preko 20 dimenzija univerzalnih nalepnica (skinova). Najveca razlika u odnosu na slicne sajtove iz okruzenja jeste mogucnost korisnika da podesava dimenzije i poziciju skina, dodaje tekst kao i mogucnost postavljanja sopstvenih slika. Na sajtu se takodje nalaze i nalepnice za mobilne telefone, mp3 plejere i automobile.

http://www.lestraskinovi.rs

Nazad
Vrh Dno