Šta je novo?

Laptop FHD, SSD

AcaFCRS

Slavan
Učlanjen(a)
19.12.2008
Poena
320
Moja oprema  
Tablet
Xiaomi Pad 5
Mobilni telefon
S9 plus
Steam
coa1983
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Kablovski internet
  3. Mobilni internet
Poslednja izmena:
Hvala svima na predlozima. Iskljucivo nov laptop mi treba, pre bih uzeo da ima u sebi vec ssd, ali ako bas mora moze i odvojeno, mada nikad nisam ubacivao, nadam se da nije nista komplikovano.

Ne mere i3 , zasebna graficka i SSD od 256GB za 45-46 hiljada dinara , taj AMD A9-9420 iako je noviji ne moze da pridje i3 , recimo da je negde izmedju pentiuma i celerona za laptopove.

Uopste ne mora ssd od 256, moze i 128 nije frka, uz neki i3 i fhd ekran. Otprilike 45-47k. Valjda ce biti neka akcija za praznike sad.

Taj procesor stvarno nije najsrecnije resenje, ima samo jedan modul tj. "dva" jezgra.
Najpovoljnije je recimo https://www.emmi.rs/laptop-računari-lenovo-v310-15isk-156-fhd-ag.11.html?productId=64224 , pa izbaci optiku i ubaci SSD

Glupo je sto Emmi nece da recimo izbaci hdd sto ide uz laptop,a da ubace recimo neki ssd uz doplatu (naravno oduzme cenu ssd od obicnog hdd i onda se doplati).
Pitao ih i odgovorili mi danas,vec varijanta kupi taj Laptop i jos ssd i onda u servisu da zamene zbog garancije i onda i servis uzme koju hiljadarku i dok prodas taj hdd cimanje i na kraju skuplja pita nego tepsija ;)
Dok recimo mislim bc group cini mi se oce tu varijantu,ali je on koju hiljadarku uvek skuplji od Emmi-ja i onda se nesto ni kod njih ne isplati ;)
Emmi da oce ove akcije da radi bio bi kul.

Nije ni bilo nekih dobrih ponuda kod nas. Bilo je doduše dosta onih fora gde je neka nebulozna cena precrtana i ispod nje napisana čak i veća nego regularna cena.

Pozdrav, red je da javim, uzet juce HP 250 G6, i3, SSD128GB, 4GB DDR4, FHD, Intel HD 520, bila neka akcija u ComTrade-u za 44500. Sve super radi, ali kamera kriminalno losa, na nekim sajtovima cak pise da je HD720p, kakav crni HD ovo je kamera u rangu Nokie 7250 iz 2003. god. Nisam ni ocekivao sad neku od 15MP ali ljudi ovo je skoro 2018. godina.

Sve isto, samo sto je kod mene video max 640x360p/30 fps.
Driver je iz 2006 god. Kada odem na update on kaze da je poslednji driver instaliran.

Poslednja izmena:
Meni je isto 720p web camera a rezolucija je 1280x720p/30fps kod tebe nije nesto u redu , koji ti je Hardware id za web cameru?

1233.PNG

Probaj uz pomoc njega na google naci odgovarajuci driver.

Ne vredi, ne pomaze nista. Cudno je sto na nekim sajtovima pise da je kamera HD720p, negde pise 1Mpix, a negde samo Web camera sa mikrofonom.

Nazad
Vrh Dno