Šta je novo?

LapTop do 700€

Učlanjen(a)
27.02.2002
Poena
619
Posto nisam bas najblizi danasnjim modelima LapTop-ova, a ocekuje se od mene da pomognbem oko izbora, ovog puta i meni treba pomoc.

Laptop ce biti koriscen uglavnom za filmove, internet office programe i sl. Najbitnija je trajnost odnosno kvalitet. Zato sto kupac ne namerava da menja lap bar nekoliko godina, a da ga kako valja sluzi (ne bi valjalo da se kvari jer nece biti u Srbiji).

Kako sada stvari stoje, postoji li neki best buy?

Hvala i pozdrav.

imam asus a6m i sluzi mi uglavnom za te svrhe, dodao sam mu 2gb rama i sad stvarno skroz ok radi i neke zahtevnije stvari, naravno osim igrica :) mada pokrenuo sam i oblivio koji je radio skoro igrivo :)

Acer 5104WLMi - Turion X2 1.8GHz, 1GB, DVD-RW, HD 120GB (5400rmp), ATI 1100,TFT 15.4" CrystalBrighte, 2xLAN (običan i WLAN), WiFi, 5in1 Čitač kartica, Web Kamera...

680 eura sa World Wide garancijom od jedne godine.

Da, Acer 5104WLMi ti je najbolji, odnos cena i karakteristika, i definitivno moras da imas licencirani OS, sto u ovom racunaru imas sve. Bez ikakvog premisljanja dal' da uzmes neki drugi brand, a i cena je definitvno odlicna.
Mada imas i drugu varijantu Acer-a, a to bi bila :ACER Extensa EX5610-101G12 sa C2D na 1.66Ghz, ali integrisana grafika, i baterija koja traje 3:30h, ali skuplja varijanta od 720e.

Pa eto... sad sam odluci sta zelis.

Pozdrav!

Da, Acer 5104WLMi ti je najbolji, odnos cena i karakteristika, i definitivno moras da imas licencirani OS, sto u ovom racunaru imas sve. Bez ikakvog premisljanja dal' da uzmes neki drugi brand, a i cena je definitvno odlicna.
Mada imas i drugu varijantu Acer-a, a to bi bila :ACER Extensa EX5610-101G12 sa C2D na 1.66Ghz, ali integrisana grafika, i baterija koja traje 3:30h, ali skuplja varijanta od 720e.

Pa eto... sad sam odluci sta zelis.

Pozdrav!

Model je super samo steta sto ga ne prodaju bez OS-a :(

Ako je kvalitet i trajnost na prvom mestu onda izaberi neki hp, ibm (lenovo) ili dell. Asusi, aceri i ostala ekipa nema takav kvalitet izrade. Za filmove i office work ti je dovoljan neki najobicniji celeron, moja preporuka je HP u svakom slucaju.
:wave:

Juhu, veci budzet, ali tu Toshibu tesko da ces moci sad da nadjes, jer je nema vise u prodaji, a na trziste nam se pojabila njegova zamena pod nazivom TOSHIBA Satellite A200-1GH, nesto malo vise para od te Toshibe. Cena je oko 71500.00 sa PDV-om. Eto!

da a sta mislite za lenovo n 100 ili dell 6400 sa dual core procesorima meni izgledaju sasvim ok za taj novac samo da se doda malo memorije i ok je inace cena im je oko 700 stim sto dell ima 3 god garanciju samo mi nije jasno mislim da je jedam sa L2 2mb a drugi sa 1mb

Nazad
Vrh Dno