Šta je novo?

Laptop do 600e

mniz

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2007
Poena
301
izvinjavam se ako ima slicnih tema.
ako mozete da mi preporucite neki laptop do 600e .po mogustvu sa 1GB rama
namena je za .surfovanje netom.gledanje filmova .igrice po nekad .
hvala u napred

ma kakve igrice.imam ja pc za igrice.nego mi treba vec sam reko zasta..
gledo sam i ja ta 2 modela. al meni kazu nemoj MSI .gledaj samo asus.toshibu.dell.HP.ja se uopste u laptopove nerazumem.pa ako mozete makar da mi preporucite koju marku da gledam.
hvala na odgovoru

Poslednja izmena:
Moj predlog za oko 600-610e ide za HP 6720s GR850ES, dok za oko 590e imas FSC Esprimo Mobile V5515, a mozes i provereno dobru varijantu HP 530 i dodas mu jos 1 Gb rama.
Ipak po meni HP pravi najkvalitetnije laptopove kada se na nasem trzistu uporede kvalitet i cena.

P.S. Ne radim u HP Srbija.

a sta kazete na ovaj MSI VR600X mnogo mi bre to jeftino a da je toliko dobar.ok osim graficke.i pogledaj te samo u pakomu sta nude uz njega. jel vredi da se uzme?

a sta kazete na ovaj MSI VR600X mnogo mi bre to jeftino a da je toliko dobar.ok osim graficke.i pogledaj te samo u pakomu sta nude uz njega. jel vredi da se uzme?

To je samo ako narucis preko interneta, provereno. Odlicna je to masina, i isplati se. Ali, jos jednom, to je samo ako narucujes preko neta, tako da moras da platis ili u keshu ili Diners karticom. Uostalom pogledaj na njihovom sajtu sta kazu u vezi toga

Moj predlog za oko 600-610e ide za HP 6720s GR850ES, dok za oko 590e imas FSC Esprimo Mobile V5515, a mozes i provereno dobru varijantu HP 530 i dodas mu jos 1 Gb rama.
Ipak po meni HP pravi najkvalitetnije laptopove kada se na nasem trzistu uporede kvalitet i cena.

P.S. Ne radim u HP Srbija.

Da li znas mozda da li je isti chipset na 6720s gr850es kao i na gr772es?
gr850 treba da bude na akciji u metrou i to za bolesnu veliku razliku u ceni u odnosu na gr772, a drugar kaze da je totalno ista konfiguracija pa sam u jako velikom rebusu u cemu je caka...

GR772ES poseduje Intelov Celeron M procesor, a GR850ES Intel Core Duo tako da resenje rebusa bi trebalo da bude ako zelis kvalitetnije GR850ES. Ima dosta testova ova dva modela na netu pa iskoristi google da ih nadjes i procitas.

GR772ES poseduje Intelov Celeron M procesor, a GR850ES Intel Core Duo tako da resenje rebusa bi trebalo da bude ako zelis kvalitetnije GR850ES. Ima dosta testova ova dva modela na netu pa iskoristi google da ih nadjes i procitas.

Mislim da nije to u pitanju jer postoji i sa celeronom gr850 i od sutra ce da bude u metrou na akciji.Uglavnom sto sam bio nasao na my friend googletu su bile kojekakve prodavnice i budalastine.

stigao lap, ja zadovoljan i vise nego sto sam ocekivao,... za razliku od govnet* acera ovo je avion, mozda sam subjektivan, al'...
(da pojasnim, imao sam acer)

Poslednja izmena:
aj i mene bas zanimaju utisci,pa ako ti nije problem,napisi malo detaljnije.
kako stvari stoje,ja bih moj trebao na narucim u sutra-prekosutra,pa bih ipak voleo pre toga da cujem malo utiske i prve ruke...

sutra navece napisacu nesto vise... mada i to ce biti u kratkim crtama, posto zbog posla ne stizem nista da uradim, fakticki samo je legao office paket + xp, nisam imao vremena ni ove drangulije od poklona da probam,...

nema vise veze.ionako ga nema vise u pakomu...
jutros sam bas hteo da ga narucim,i provalio sam da ga vise nema.
narucio sam ovaj HP 6715b,pa kad mi stigne,i ja cu napisati par utisaka,ako nekoga zanima....

Moji neki utisci ako se poredi HP 6720s ukoliko uzmemo MSI 670 kao referencu:

HP 6720s:
+ ima neuporedivo bolju izradu
+ mnogo je zivlji na komande (sa istom kolicinom memorije)
+ touchpad je vrhunskog kvaliteta, kao da je sa vise klase
- zvuk je katastrofalan, kao da je mono
- gornji poklopac (kada je laptop zatvoren) kao da je od flis papira
- drajveri za XP su da se ubijes dok ne namestis (mora update biosa na f.3 i instaliranje nekog patcha kako bi radio audio)
--------------------------
Od sada preporucujem HP u toj cenovnoj klasi po meni je bolji od MSI 670 modela.

pa i meni se cini da najvise nudu za te pare.....a po komentarima bih rekla da je ipak marka u odnosu na MSI....kupila bih ovih dana neki..ali do max 600e....izludela sam citajuci komentare na raznim forumima,tek sad mi nije nista jasno......a komp mi treba bas za najosnovnije potrebe....ne igram igrice i ne koristim neke zahtevne programe...

narucio sam ovaj HP 6715b,pa kad mi stigne,i ja cu napisati par utisaka,ako nekoga zanima....

e mene zanima kakav je.narucio sam isti i treba da stigne za par dana...

e mene zanima kakav je.narucio sam isti i treba da stigne za par dana...

Takodje, i mene zanima, poshto se razmishljam da ga porucim...

Nazad
Vrh Dno