Šta je novo?

LapTop do 550e savet

MegaSkot

Nenadmašan
Učlanjen(a)
04.12.2003
Poena
2,125
Imam ponudu da kupim neki od ponudjenih:

Lenovo C200 TZ05KCD: CelM 1.6GHz 512MB 80GB DVDRW 15'' XGA WinXPH

Fujitsu-Siemens Amilo A1655G: Sempron 3100+ 512MB 60GB DVDRW 15.4'' WinXPH

IBM THINKPAD R51E CELERON M 370 (1.5GHZ),512MB,40GB/5400,WinXPH

Ako neko ima iskustva sa sledećim modelima, nek iznese utiske. Svaki savet dobrodošao ;)

Lenovo mi deluje ok za tu lovu, ali...da vidimo...

Pazi, ja sam u metrou uzeo laptop fujitsu siemens amilo pro v3505 coreduo T2050, dvdrw, 512mb, 15,4 ,wireless, sve za 46000din potpuno nov, naravno na popustu, kad je bio. Ne znam da li ce opet biti slican popust, i ne garantujem da ce biti opet nesto slicno, ali mozda vredi sacekati tako nesto, ako ti se ne zuri mnogo.

Pazi, ja sam u metrou uzeo laptop fujitsu siemens amilo pro v3505 coreduo T2050, dvdrw, 512mb, 15,4 ,wireless, sve za 46000din potpuno nov, naravno na popustu, kad je bio. Ne znam da li ce opet biti slican popust, i ne garantujem da ce biti opet nesto slicno, ali mozda vredi sacekati tako nesto, ako ti se ne zuri mnogo.

Kako si uspeo to da uradis kad su ti modeli bili na ponudi po toj ceni samo u lifletima. Licno sam se i za taj model raspitao odmah nakon objavljivanja u lifletu i rekli su mi da je greska i da tog modela nema u prodaji :smash:

Kako si uspeo to da uradis kad su ti modeli bili na ponudi po toj ceni samo u lifletima. Licno sam se i za taj model raspitao odmah nakon objavljivanja u lifletu i rekli su mi da je greska i da tog modela nema u prodaji :smash:

Da, i ja sam išao odmah nakon objavljivanja leafleta - isto su mi rekli da je greška u katalogu i da ga nema u prodaji po toj ceni?

Moguće da je dečko uhvatio priliku dok nisu i sami provalili grešku?

Posrećilo mu se :)

Greska je bila na hp-u, a ja sam uzeo prvi dan na popustu tipa oko 12h u Zemunu, a ortak mi je pre toga javio iz onog drugog metroa da imaju i da nema greske. Ja za svaki slucaj pozovem i pitam i kazu mi taj komp za te pare (jedino sto su rekli da je VIA grafika???, a intel 950 je) odem i kupim?
Kad je bio HP imali su spisak sa "greskama" na onim "flajerima", kad ulazis u Metro, i hp je naravno bio na njemu (kao i gomila drugih stvari), a za fujitsu nisam video.

Nazad
Vrh Dno