Šta je novo?

Laptop do 500e

najj

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2008
Poena
410
Znaci laptop cu koristiti uglavnom za surfanje word ofice i ponekad za igranje igrica.
Evo koji su modeli meni zapali za oko MSI EX610X-091EU
Amilo PI3553 turion x2 dual core RM72.
I jos nesto na laptopu mi treba HDMI prukljucak.

Iznesite svoje predloge u okviru cene do 500 evra.

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/2997-hp-6730s-nn331es

6730s Hp... Ja ga imam, sljaka kao lud... Tj ja imam model sa integrisanog grafickom,ali ide do giga i po deljene memorije,tako da mi npr PES09 radi na high, bez trunke seckanja... Pice se igrice, radi sve zivo...Dodas jos 3000din i kupis i Cooler master za ispod njega, i ne treba ti nista vise...

Poslednja izmena:
Dobri laptopovi jedini je problem sto meni treba HDMI prikljucak da ga mogu nakaciti na plazmu kad sam kuci.
Inace izvrsni predlozi pogoto mi se svideo ovaj HP mada i ovaj Acer nije los.

Moze i neki testovi ako imate vremena.

Ok moja greska posto sam gledo na Acer-Srbija sajtu pa nije pisalo nista u vezi HDMI-a.

Malo sam bolje proguglao i ostao zapanjen sta Acer nudi u ovom modelu najverovatnije cu da uzmem ovaj laptop.
@Markosvaba jeli kod tebe grafika HD3650 ili HD3470 iako mozes odradi 3dmark06.

Jos uvek nemogu da verujem da tako dobar laptop kosta svega 45k dindji.
Hvala za predlog stvarno je odlican.

Jos uvek nemogu da verujem da tako dobar laptop kosta svega 45k dindji.
Hvala za predlog stvarno je odlican.
Obrati pažnju da Acer daje svega godinu dana garancije. Istina je da se još dve godine mogu dokupiti za 6800 din. (tako neka cifra), al' ako se već daje više para onda se može razmisliti o nekoj marki koja u startu daje 2 ili 3 godine garancije pogotovo što dužina garancije govori nešto o kvalitetu.
Nije sve u konfiguraciji laptopa, ima nešto i u tastaturi, kvalitetu izrade, zagrevanju, izdržljivosti, trajanju i brzini propadanja baterije.

Obrati pažnju da Acer daje svega godinu dana garancije. Istina je da se još dve godine mogu dokupiti za 6800 din. (tako neka cifra), al' ako se već daje više para onda se može razmisliti o nekoj marki koja u startu daje 2 ili 3 godine garancije pogotovo što dužina garancije govori nešto o kvalitetu.
Nije sve u konfiguraciji laptopa, ima nešto i u tastaturi, kvalitetu izrade, zagrevanju, izdržljivosti, trajanju i brzini propadanja baterije.

Primeti sam da daje samo godinu a sto se tice tastature nisam na netu nasao ozbilnih zamerki za ovaj model.
@Jovyland hvala za link.

Odlican predlog sad me baci u razmisljanje koji model da uzmem.

Najverovatnije cu ipak uzeti ovaj Acer Extensa 5630G 582G25 to mi je zasad najbolji odnos cena/performanse.:D:d

Hvala vam na predlozima.:D

Uzmi neces se pokajati, evo ja install win7 i GRID leti na ULTRA podesavanjima. Presao sam sa xp na win7 zato sto je xp brljavio. I razmisljam o kupovini jos 2 gb rama to je 2800 din

Polovnjak nebi ipak bi novi uzo jer imam losa iskustva sa polovnjacima.
Nezurimi se mozda i sacekam da dodje ovaj pi 3540 da vidim kako on izgleda.
@markosvaba daj malo testova 3dmark linx da vidimo kolko se zagreva i tako dalje.

Sta mislite o ovom monstrumu prelazi debelo preko 500e ali vredi

Procesor: AMD Turionâ„¢ X2 Dual-Core RM-76 2.3 GHz/1MB L2 cache
Chipset: AMD RX781 Chipset
Memorija: 2 X 2GB DDR2 (max.8GB)
Hard Disk: 500GB 5400rpm
Optika: SATA DVD+/-RW DL
Ekran: 15.6\" LED HD BrightView (1366 x 768)
Grafika: ATI Mobility Radeonâ„¢ HD 4330 512MB
Ostalo: 4 USB 2.0 ports, VGA, stereo microphone in, stereo headphone/line out, HDMI, power connector, RJ-45, 1 ExpressCard/34 slot, Media Card Reader, Full size Tastatura sa numerickim delom, YU
Konekcije: Marvell Ethernet (10/100/1000 NIC), Broadcom 802.11b/g, Bluetooth® 2.0
Zvuk: High Definition Audio, stereo speakers, stereo headphone/line out
Web kamera: 2MPix webcam, stereo mic in, integrated microphone, Kensington Lock slot
Baterija: 8-cell Li-Ion baterija, Težina 2.59 kg
Garancija: 12 meseci
* Poklon torba HP Basic Carrying Case
HP ProBook 4515s - NX482EA
54.500,00 din

Hmm i ja ga videh...lepa mašina....kakav li je u poređenju sa HP 6735b ? Prvenstveno me interesuje kvalitet izrade i ekran ?

Ma kvalitet je dobar nego mu stalno menjaju cenu i dosta je bolji sto se tice kvaliteta izrade nego HP 6735b.

Ovaj HP Pro book je poslovni laptop ima dobru bateriju i vrlo kvalitetnu tastaturu mada nije best bay ima boljih za te pare.

Sta mislite o ovom monstrumu prelazi debelo preko 500e ali vredi

Procesor: AMD Turionâ„¢ X2 Dual-Core RM-76 2.3 GHz/1MB L2 cache
Chipset: AMD RX781 Chipset
Memorija: 2 X 2GB DDR2 (max.8GB)
Hard Disk: 500GB 5400rpm
Optika: SATA DVD+/-RW DL
Ekran: 15.6\" LED HD BrightView (1366 x 768)
Grafika: ATI Mobility Radeonâ„¢ HD 4330 512MB
Ostalo: 4 USB 2.0 ports, VGA, stereo microphone in, stereo headphone/line out, HDMI, power connector, RJ-45, 1 ExpressCard/34 slot, Media Card Reader, Full size Tastatura sa numerickim delom, YU
Konekcije: Marvell Ethernet (10/100/1000 NIC), Broadcom 802.11b/g, Bluetooth® 2.0
Zvuk: High Definition Audio, stereo speakers, stereo headphone/line out
Web kamera: 2MPix webcam, stereo mic in, integrated microphone, Kensington Lock slot
Baterija: 8-cell Li-Ion baterija, Težina 2.59 kg
Garancija: 12 meseci
* Poklon torba HP Basic Carrying Case
HP ProBook 4515s - NX482EA
54.500,00 din

Ja sam danas bas isao da vidim ovaj lap - i preko svega bi mogao da predjem - ali ova skrnava 1366 x 768 rezolucija ipak nije za ozbiljnu upotrebu.

Jeste ta rezolucija mu je velika mana a inace lap izgleda sasvim pristojno.

Vrh Dno