Šta je novo?

Laptop do 400e

ence

Cenjen
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poena
170
Planiram da kupim ovaj laptop Dell Inspiron N5030 (15) Dual Core T4500-Crni,pa me zanima da li je neko imao iskustva sa njim u praksi,kako se pokazao?Da li je vredan kupovine do 400e,sto se njegove specifikacije tice ili da trazim nesto drugo?Svaki savet dobrodosao!:)

Pa najmanje za igrice!:)

Sasvim ok laptop, garancija je 3 godine, a na bateriju 1 godina. Za vreme dok je bio kod mene nisam primetio da se greje, nije bucan. Na sajtu proizvodjaca ima drajvere za win7.
Nema bravicu na poklopcu. Baterija drzi oko 4 sata bez mnogo rada optike.
Jedino mi je tastatura malo sumnjiva. Naime, po otvaranju laptopa sam nasao tanki sundjer preko tastature. Sama tastatura je blago valovita. To mi deluje kao potencijalni problem, jer ako se ne stavlja taj sundjer preko tastature, moguce da ce ista ostaviti traga na ekranu. Ovo sam vidjao na drugim laptopovima (MSI...), ali su oni imali bravice i mnogo cvrsce su bili zaklopljeni, pa je ostao trag tastera na ekranu :(
Uglavnom, za te pare sasvim dobra kupovina.

Hvala ti puno kizo!Znaci mi ovaj tvoj odgovor i ujedno savet,jer si imao prilike da ga koristis!Vise nemam nedoumice,narucicu ga vec sutra!;)

Vladakg,po cemu je ovaj bolji od N5030,ne razumem se bas najbolje?Mada sam gledala i taj medjutim nemaju ga vise na lageru tamo gde planiram da narucim.

Vrh Dno