Šta je novo?

Laptop do 35.000din?

sinda

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poena
515
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD R7 [email protected] 1.325V (EK Quantum Velocity cpu waterblock)
Matična ploča
MSI B550 Tomahawk Max
RAM
G.Skill 4x8gb DDR4 @ 3800mhz (16-16-16-36 1.42v)
GPU
AMD Saphire Vega 64 (EK FC waterblock)
Storage
ADATA XPG Gammix S11 PRO 1tb M.2
Zvuk
EK WATER Custom loop (EK Coolstream PE360mm+EK Coolstream PE240mm)
PSU
Corsair HX 750i
Kućište
InWin 303
Monitor
AOC 24"
Mobilni telefon
OnePlus8
Buraz hoce da pazari sebi nov laptop,budzet mu je do 35.000 din,sta uzeti za te novce?Svaki predlog je dobrodosao! :wave:

Poslednja izmena:
a neznam hoce li mu se svideti ta zelena boja ....:)

e ovaj Dell sa B960 bi vec radio posao kako treba,videcu samo dali je buraz raspolozen za jos 2000 din da doda :)

Ja sam za 36990 kupio ovako : Intel Pentijum 2.2 GHz B960 4GB 1600 GHz 15'6 inci 500GB sa integrisanom HD radeon 2000 sa garancijom od 5 godina s tim sto je zackoljica da ako oces 5 godina moras da placas 10 e svake godine za pregled racunara :/ I tosam kupio u Comtrejdu ali sada taj lap top ne mogu da nadjem u pitanju je Acer ali nisam kuci nego na poslu pa ne znam koji tacno model ali za to sto nidi od komponenti je super kupovina ako jos imaju u ponudi...

Ja sam imao 2 nova laptopa iz te jeftinije kategorije, bio je to telenorov lenovo g580, acer e1-531
mislim da im je cena priblizna a ja cu reci moja misljenja o njima

Lenovo g580 izuzetna zavrsna obrada, kvalitet materijala, tastatura odlicna, necujan hdd, necujan dvd rw, generalno lepsi dizajn nego kod acera, maska oko ekrana je od sjajne crne plastike koja se neverovatno brzo grebe, kuciste je cvrsto ne krcka ne pucka itd, ja sam uspeo igrati dotu 2 na manjim podesavanjima na njemu, ovaj laptop sam mogao staviti u krevet pored mene i odgledam film i ne zagreje se kao recimo hp koji sada imam, po meni odlican laptop jedino me nerviralo to sto kada sam gledao onlajn filmove slika mi je uvek bila nekako tamna i morao sam otvarati onaj intel program za grafiku te povecavati gama, ovaj laptop mozes ladno uzeti jednom rukom za cosku i nositi otvoren i nista ne krca niti se savija kao kod acera za koji sam mislio da ce se polomiti

acer e1-531 susta suprotnost, krckavo kuciste, bucan dvd, plastika je ocajna iznad tastature, tastatura je losa i dublji hod ima nego kod lenova, cinilo mi se da ovaj laptop ima malo bolji ekran nego lenovo mada mozda i gresim, takodje mi se nije svidelo kako je resen prikljucak za adapter, nekako mi je bio problem ubosti dzek adaptera u njega, meni su oba sluzila za internet, filmove, i amaterski photoshop

Lenovo ima metlni deo oko tastature pa je teze izgrebati, acer ima onu slajnu plastiku i lako je izgrebati

e sad neznam koliko je ovo od pomoci ali ja napisah, e da zaboravih da lenovo ima losiji touchpad i to dosta

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno