Šta je novo?

Laptop do 110 000 dinara

LowLevel32

Poštovan
Učlanjen(a)
12.12.2016
Poena
51
Zdravo svima,

Potrebna mi je pomoc oko izbora laptopa. Naime, laptop bih koristio prvenstveno za programiranje. Trenutno radim u Visual Studio i NetBeans, ali planiram da pocnem i sa Android programiranjem. Sto se tice laptopa, sledece stvari sam imao na umu.

* Procesor - Sta god
* Graficka - Ovo mi stvarno nije bitno, posto igrice ne igram.
* Memorija - SSD lepo zvuci
* RAM - 8 GB uz mogucnost nadogradnje
* Rezolucija - Bilo bi lepo 1920 x 1080
* Ekran - 13.3 inch. Iskreno ovo mi je i najbitnije. Nosim ga na fakultet svaki dan, pa zbog toga.

- Ja sam do sada gledao na gigatron-u, ali slobodno preporucite drugu prodavnicu ukoliko je bolja.

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_zenbook_ux305lafc018pro-76853 - Ovaj laptop mi se svidja, ali problem je sto nema mogucnost nadogradnje Ram memorije. Da li mislite da je to uredu ili?

Hvala na odgovoru. Iskreno ne bih polovan da uzimam. Posto kupujem preko firme, cena se umanjuje za 20%, tako da ce laptop da izadje oko 85 - 90 000, a tesko da cu da nadjem macbook za ove pare. Ako mozes da pogledas laptop koji sam postavio i da mi kazes da li je okej 8 GB rama. Planirao sam da nadogradim jos 8 ( Doduse ne odmah ), ali to sa ovim modelom nije moguce.

Da se ubacim u temu, ako ne zamera vlasnik teme 🙂 takodje isti zahtevi s tim da bi meni odgovarao više veća dijagonala (15-17")

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno