Da nije to možda kartica za DVB-T?Hvala...update complete
ali,ali tv kartica opet ne radi...tj.trazi programe ali nista ne nadje-(0)-stavljao sam i 2ge antene ali nista,pokazuje kao da nema prijema
![]()
Da nije to možda kartica za DVB-T?
aj sad neko od vas specijalista nek mi kaze koju je najbolje verziju ovog acera da kupim sto se tice graficke kartice... posto u svakom nije ista ova 8600m .. u nekoj je DDR2 512 u nekoj DDR3 256 ili tako nesto.... jednom rijecju u kojem aceru je najsnaznija graficka
a ti Goci085 lave obavezno to testiraj pa okaci rezultate...
thx in advance
pitanje koje ce muciti celo covecanstvosta je bolje ati ili nvidia
Uglavnom igram igre koje bas i nisu nesto popularne, uglavnom simulacije, tipa Flight Simulator X, GTR2 i eventualno PES6 i Armed Assault (OPF)...
To! Konacno neko ko igra GTR2!!!!:banana:
hvala na odgovorima
imam ja jos pitanja)
da li je problem na 5920G preci na XP i sta mi sve treba, posto cujem da je Vista mnogo "gladna" memorije?
Sa torreta, samo ne mogu da se setim koji tracker sam upotrebio. Imaš ga na skoro svim trackerima, upotrebi bilo koji.@bobale: Odakle si skinuo rFactor? Bio bih zahvalan...
Interesuju me iskustva drugih vlasnika ovog kompjutera. Pozdrav.
Crysis josh nije stigao(za nekoliko dana)....al Prey sam install... i sve na high,nista ne koci sve naj,naj....!!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari