Šta je novo?

Laptop ~700e

acacrni

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2010
Poena
330
Pozdrav,

trebala bi mi pomoc oko izbora laptopa.. Budzet je oko 80000din.
Laptop cu najvise koristiti za internet, filmove i serije preko hdmi-a na tvu. Po neka igrica, tipa LOL.
Tako da mislim da ne bi bilo lose da ima i5, sdd i neka neintegrisana graficka..
Istrazivao sam predhodnih dana eponuda.com, ali u ovom budzetu tesko da moze i i5 i SSD.
Ako se neko razume sta je bestbuy za ovaj novac..

Unapred hvala. :)

Jedino da gledas madjare. Kod nas sve to, i da lici na nesto jako, jako tesko. Mada i kod madjara...

Meni prvo pada na pamet Lenovo Y520, i5 kaby, 1tb hdd, 128gb ssd m.2, gtx 1050, ali to je 850e.
A toliko je i kod nas u radnjama HP Omen.

Jedino da juris neke starije, sa slabijim grafikama, ali opet ja to sa SSD-om ne vidim. Opcija je da doplatis naknadno za ssd.

Poslednja izmena:
Tesko, jako tesko za taj novac.

Prakticno si "osudjen" na i5-7200U, ja licno to ne bih kupio, sad sta znam.

Poslednja izmena:
E vidis ovog nisam video, nije mi ni izbacio na search "Y520". Ovo deluje kao bas dobar deal, osim sto treba proveriti ovo za ram, 4GB rama? Tesko da je toliko na lapu sa punokrvnim i5 i GTX 1050 kartom, pre ce biti da je 8GB, treba proveriti to svakako. Tu vec probija budzet za 20-tak evra plus nema ssd, ali to kod se lako doda kad skupis kintu.

Ostaje pored rama i pitanje prodavca, novi neki lik, 24 pozitivne....

edit: Sad videh u nekoliko madjarskih radnji, ladno 4GB rama....WTF. Dakle da prodas to i dokupis 8GB to ti je razlika lagano jos 40e, tako da cela ta prica izadje u startu 765-770e. I dalje odlican deal, samo 60-70e preko budzeta,

Poslednja izmena:
Verovatno da maksimalno ubiju cenu, ali *** naplati 40-50e vise i resi to, slepci...Kako god, Y520 serija je jako dobra, solidan ekran i jako dobro termalne karakteristike, uz jako dobar hardver unutra. Sad ok je deal, nista bolji od onog od 850e koji ima 8gb rama i 128gb ssd. To je prakticno to, koliko para toliko muzike.

edit: Zvanican FAQ-u sa Lenovo foruma: "Yep, it supports M.2 2280 PCIe-NVMe ".

Da u pravu si za ocene , mozda je bolje od ovog da uzme https://www.kupujemprodajem.com/Len...TB-HDD-52678854-oglas.htm?filter_id=158480820 ne znam zasto stavljaju samo 4GB rama na tako dobre i skupe lapopove.

Zna li neko ima li M.2 slot za SSD ovaj laptop?
Ima, i to jos brzi-nvme.

Cistokrvni cetvorojezgarni hq proc se i te kako isplati na laptopu, pogotovo na duze staze,tako da je ovo vise nego odlicna ponuda.Samo nek vidi u Winwinu da li jos traje ona akcija 20% na lenovo, ako traje ova i5 verzija ce ga tamo manje kostati nego na kp(plus ce dobiti 8gb rama)

Jedino dokupiti ram i ssd.Imam jacu verziju i7 i 1050 ti,ali sam odmah ugradio ssd, ne znam kakav je samo pod hdd-om...ali za pocetak ces preziveti, dok ne uzmes.Izuzetno jak i sposoban laptop sto se rada tice.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ovo je ok deal ako nece da ide preko 700e, ovo je prakticno 670-680e. Sad za 100e vise y520 je ipak klasa iznad.

Ne znam samo kakav je sto se buke i grejanja tice, treba pogledati po netu, meni ovako na slikama, bas deluje tanko, ato samo moze da znaci visoke temperature uz punokrvni i5 i eksternu grafiku...Ali ajde da ne pricam napamet.

Poslednja izmena:
http://www.winwin.rs/laptop-lenovo-...e-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx-1050-2gb-6821733.html

Evo ima ga...ali izgleda nema vise popusta.Mada napravi se lud za svaki slucaj, pozovi.Popust je bio 20% za kes na sve lenovo proizvode(ja sam u oktobru uzeo)
Doduse nije to pisalo na sajtu ni kada sam ja narucivao, vec mi je operaterka to rekla.

Sad gledam moj...ubili su sve popuste.Sad je 132.000 na popustu??????!!Sta se ovo desava,opet skocile cene???

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala na odgovorima. pozvao sam radnju, imaju popust -20% na sve hp laptopove. Ovaj lenovo 700 se ne cini los.. i kasnije neki ssd.. koja je cena nekog pristoinog ssd-a, vidim da se krecu od 9000 pa na vise..

Vrh Dno