Šta je novo?

Laptop, 550-650 evra

• Začetnik teme Začetnik teme GOXY83
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GOXY83

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2004
Poena
319
Dakle interesuje me neki laptop u ovom cenovnom rangu.

Bice uglavnom koriscen za programiranje (i pokretanje simulacija), ponekad odigram nesto da se opustim, mozda neku voznju, mada bih i bez toga preziveo (uvek mogu da igram civilizaciju)... dakle grafika nije apsolutni prioritet, ali jeste plus.

Dosta cu ga nositi okolo (a pod okolo podrazumevam medjunarodno, dakle aerodromi, vozovi, uz kofere, torbe...). Ne mora da radi na bateriju, ali je treba da bude sto laksi... ekran 15", 14" dolazi u obzir, ali mi se cini da ih danas malo ko pravi.

E sad finalna komplikacija jako bi bilo pozeljno da bude sa mat ekranom, jer me glossy ekrani prilicno iritiraju, a sklon sam tim "preprekama u mozgu". Mogu preporuke i za glossy, ako bas ne ne nadjem mat.

P.S. Mozda cu moci i da ga uzmem u Italiji, ne znam da li je drasticna razlika u ceni. Vise bih voleo da ponesem sve sredjeno odavde, ali ako je dota jeftinije...

koliko sam ja gledao u italiji, moze samo skuplje da te izadje...
e sad eventualno imas nesto da nadjes na nekoj extra rasprodaji, pa da ti vrate porez (13-tak %), pa da ovde ne platis carinu i tako... al sve ti je to na mozda i na dugackom stapu...
e sad da budem skroz iskren, ja ne znam italijanski i nasao sam samo onako velike markete i slicna cudesa, a samo par manjih radnji za hw, tako da mozda moze nesto negde i da se nadje..

evo recimo ovaj acer:
http://www.mediaworld.it/offerte-promozioni/volantino/informatica/notebook.html
ali mislim da moze i ovde za slicne pare da se nadje... a tamo je to na akciji...

Da, pretpostavljao sam da Italija bas nije idealna zemlja za kupovinu racunara... A to sa PDV-om nisam siguran da mogu da izvedem, posto cu tamo provoditi duze periode...

@keza: a sta tacno fali tom sto je tebi dopao?
I koliko je sjajan ekran? Pogledacu ga u svakom slucaju...

Poslednja izmena:
mozes... imas one tax refund i tax return firme...
bitno je da ti opale pecat kad ga izneses prvi put... e sad jedino ako dobijas boravisnu dozvolu onda ce biti problema...

ako dobro vidim taj 5535 to je neki jadni celeron? ne bih ja davao pare za to... za 50-tak e vise ima MSI sa x2 procesorom i x1250 grafikom, a za 100e manje je bilo acera sa celeronom...

Pogledaj i amilo Pi2450, 2GB rama, 250GB Hard, ATI HD2400 grafika, uz CoreDuo na 1.8 GHz, ako se ne varam.

Drugar ga je prosle nedelje platio 50k, to ti se uklapa u budzet

Nazad
Vrh Dno