M
Milica86
Guest
pozdrav svima
odlucila sam se uzeti lap top samo kako ih ima jako mnogo u ponudi, totalno sam izgubljena
medjutim znam sta mi treba pa se nadam da ce te mi moci pomoci
-treba da ekran bude sto veci, znaci minimum 17"
-zelela bih intelov dobar procesor ili AMD.. ne razumem se bas u ovo
-dobru graficku kartu koja nije integrisana i koja ima svoju memoriju, ali ako zatreba moze da vuce i od neke ram memorije. min te memorije koju ima graficka bih htela da bude 256mb i htela bi da grafika ne bude od Atija jer sam cula da se one kvare vise nego envidija
-2gb ram memorije minimum al kolko sam gledala ovo moze da se dokupi
-integrisanu kameru, citac kartica, blutut
-wajrless
-tv izlaz da ga mogu prikljuciti na tv
-zelim da igram najnovije igre na njemu bez problema [ne ja nego mladji brat]
eto to je od prilike to. molim vas imajte u vidu da se jako slabo razumem. a finansije su tako oko 800eur malo manje ili vise ne bitno. GORNJA granica bi isla oko 1000eur, ali to samo u slucaju da je neko ludilo i da je nesto posebno, inace ipak bih volela da ostanem oko te cifre od 800e jer posle moram da kupujem torbu, garanciju itd
hvala vam svima
ako se setim jos necega dopisacu
odlucila sam se uzeti lap top samo kako ih ima jako mnogo u ponudi, totalno sam izgubljena
medjutim znam sta mi treba pa se nadam da ce te mi moci pomoci
-treba da ekran bude sto veci, znaci minimum 17"
-zelela bih intelov dobar procesor ili AMD.. ne razumem se bas u ovo
-dobru graficku kartu koja nije integrisana i koja ima svoju memoriju, ali ako zatreba moze da vuce i od neke ram memorije. min te memorije koju ima graficka bih htela da bude 256mb i htela bi da grafika ne bude od Atija jer sam cula da se one kvare vise nego envidija
-2gb ram memorije minimum al kolko sam gledala ovo moze da se dokupi
-integrisanu kameru, citac kartica, blutut
-wajrless
-tv izlaz da ga mogu prikljuciti na tv
-zelim da igram najnovije igre na njemu bez problema [ne ja nego mladji brat]
eto to je od prilike to. molim vas imajte u vidu da se jako slabo razumem. a finansije su tako oko 800eur malo manje ili vise ne bitno. GORNJA granica bi isla oko 1000eur, ali to samo u slucaju da je neko ludilo i da je nesto posebno, inace ipak bih volela da ostanem oko te cifre od 800e jer posle moram da kupujem torbu, garanciju itd
hvala vam svima
ako se setim jos necega dopisacu