Šta je novo?

Lap top, desktop ili PS4 slim?

Nista

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2012
Poena
225
Lap top, desktop ili PS4 slim? Zelim da uzmem nesto od ova tri na duze staze i najisplatljivije. Najvise da bih igrao Pes17, Fifu 17, NBA 17. Izdvojio bih 40-50 000 din. Koliko kosta desktop i/ili lap top sa istim ili slicnim specifikacijama kao PS4? Da li za cenu PS4 slim moze da uzme jaci komp/lap top?

Svakako ps4,jer ce izaci i verzije za 18..19...20....a tada ce vec kupljeni racunari biti zastareli...naravno ukoliko imas i odgovarajuci tv na koji ces prikljuciti konzolu.

PS4 Slim jeste jeftiniji kao uređaj od PC,ali igre za PS4 su uglavnom skuplje(na PC imaš G2A i ostale sajtove preko kojih navedene igre mogu da se nabave dosta jeftinije nego na konzolama,kod konzola ti je nejjeftinija opcija da kupuješ igre preko KP),ako hoćeš da igraš Online moraš da plaćaš 50€ godišnje na PS4.Takođe sa PC-em imaš mogućnost upgrade,dok bi ti PS trajao par godina i to je to_Ove performanse možeš da očekuješ na PC za oko 400€. https://www.youtube.com/watch?v=a2XMvVR3lno

Pa moze da igra i krekovane igre na PS4... Nesto ne verujem da je planirao da kupuje igre, bilo za PS4 bilo za PC

Nemoze ds igra krekovane igre ne postoji jailbreak za ps4

Hvala vam na savetima. :)

Razmislio sam, uzecu PS4. Idu praznici, bice nekih popusta u radnjama ili na KP. Mnogo me izlazi da sklopim komp. Kupovina graficke i procesora kosta koliko jedna konzola. Gledajuci preporuku na high igranje za Fifu, graficka i procesor koje nude su stari vec 3 do 5 godina. Gde su naredne verzije? Kasnije mi je jeftinije da kupim disk nego graficku.

Hvala vam na savetima. :)

Razmislio sam, uzecu PS4. Idu praznici, bice nekih popusta u radnjama ili na KP. Mnogo me izlazi da sklopim komp. Kupovina graficke i procesora kosta koliko jedna konzola. Gledajuci preporuku na high igranje za Fifu, graficka i procesor koje nude su stari vec 3 do 5 godina. Gde su naredne verzije? Kasnije mi je jeftinije da kupim disk nego graficku.
Za 40-50 hiljada može da se sklopi mašina koja će da bude egal PS4 bez problema :) treba uračunati i generalno jeftinije igre na PC u odnosu na konzole, a pogotovo jeftinije ako ćeš igrati pirate :D

Za 40-50 hiljada može da se sklopi mašina koja će da bude egal PS4 bez problema :) treba uračunati i generalno jeftinije igre na PC u odnosu na konzole, a pogotovo jeftinije ako ćeš igrati pirate :D

PS4 verzije fudbala guest nalozi 2500 dinara, nema smaranja uključiš igraš, PES na konzoli i PC ne može da se poredi. Konzola je po meni za ove naslove isplativija i na duže staze, ustvari više komfor igranja je u pitanju da kažem. Činjenica da PC ima maltane free igre, a za PS moraš da ih kupiš + PNS, ali meni je čitav taj trip lakoća igranja+legalnost+PNS igre prevagnuo na stranu konzole. O nikakvim upgrade ne razmišljam jedno 3 godine, kad dođe vreme prodam konzolu, kupim novu idemo dalje.

Do kraja godine cu da se smislim sta cu. :D

Gledao sam za Fifu sta EA preporucuje za PC od graficke i procesora. Gtx660 je iz 2013., procesor iz 2011. Pitanje je koliko ce da teraju valjano jer je zahtevnija iz godine u godinu. Graficku Amd ne bih ispod R7 modela, nVidia neka GTX model.

Ako bih sklapao komp koja bi preporuka bila za 40-50000 kao zamena za ustedu na igrice i free online? Toliko kosta ps4 obican ili slim.

Ima neka do 25 000, plafon 30 000 da tera na high i medium sto duze da ne bih kupovao za dve godine novu graficku? Neki model od ove ili prosle godine.

Detalji mi u sustini nisu bitni, ali da se ne muci na low. Zelim da igra tecno radi, bez seckanja.

Poslednja izmena:
Za te pare najbolja kombinacija ti je:
-Intel i3 6100
-GTX 1050(možeš da uzmeš i Ti,malo je jači i ima 4GB VRAM-a)
-8 GB DDR4 2133 MHz HyperX
-Matična MSI H110 PRO VD
-1 TB WD BLUE
-LC600H-12 V2.31
-Kućište možeš po izboru(koje ti se najviše svidi,za tvoj budžet najbolja opcija su ti MS Industrial kućišta)
-CPU Kuler može da ti bude i BOX,ako hoćeš nešto bolje uzmi LC Power CC 120

Za te pare najbolja kombinacija ti je:
-Intel i3 6100
-GTX 1050(možeš da uzmeš i Ti,malo je jači i ima 4GB VRAM-a)
-8 GB DDR4 2133 MHz HyperX
-Matična MSI H110 PRO VD
-1 TB WD BLUE
-LC600H-12 V2.31
-Kućište možeš po izboru(koje ti se najviše svidi,za tvoj budžet najbolja opcija su ti MS Industrial kućišta)
-CPU Kuler može da ti bude i BOX,ako hoćeš nešto bolje uzmi LC Power CC 120

Ok, hvala. Pozdrav. :)

Vrh Dno