Šta je novo?

Language exchange

zholinho

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poena
275
Da li neko ima iskustva sa language exchange sajtovima? Hoću malo da vežbam engleski, tj da da pričam sa ljudima preko skype-a ili slično, pošto mi treba za posao, a ne pričam baš tečno pošto nisam imao prilike često da pričam. Guglao sam dosta, međutim jedino sam uspeo da navatam neko lika iz Južne Koreje, ali i to je bilo jedva. Ako neko ima da preporuči nešto dobro bio bih zahvalan. Ili eventualno da mi da nekog Engleza, prihvatiću i to :)
D

Retko ko ko dobro prica zeli da pomaze :)
Ali za engleski barem ima dosta mogucnosti. Vidi preko LiveMocha da li ima i ta mogucnost, mada mislim da se to vec placa (osnovna ucenja su frei). Imas i citanje i pisanje, koja proveravaju drugi (koji to isto rade frei, takodje clanovi), ali bas live talk, nisam gledao.

Hm, ne treba mi pisanje i čitanje, treba mi samo konverzacija, pošto kao što rekoh nisam imao prilike često da pričam engleski sa nekim, a sad moram da pričam sa klijentima, pa mi treba neko da pričam sa njim neobavezno, ne mora on da zna engleski perfektno, čisto da se malo oslobodim i steknem neku rutinu. Pogledaću taj LiveMoch u svakom slučaju.

Livemocha je dosta dobar sajt, ali mislim da nema tu opciju. Probaj sharedtalk, ili neki drugi rezultat sa pretrage "practice language online".

Pocni da igras igrice :) Navuci se na WoW, pa u guildu nadji ljude da preko skypa pricate dok raidate :)
Pa prosirite prijateljstvo i na van gaming aktivnosti :)

Covek zeli da poboljsa govor, a ne da ga pretvori u FU, n00b, deepsh1t, itd. :D

Hahaha :D Ja sam ovako to bio rijesio. Presao u normalnu komunikaciju sa ljudima sa kojima sam igrao :D

Haha, slabo pikam igrice, verovatno bi mi trebalo više vremena da to naučim da igram:)

vidi sa članom @enraged ako možeš sa njim da komuniciraš, on priča bolje engleski od maternjeg srpskog.

Pocni da igras igrice :) Navuci se na WoW, pa u guildu nadji ljude da preko skypa pricate dok raidate :)
Pa prosirite prijateljstvo i na van gaming aktivnosti :)

+1

Isti slučaj, igrao sam DayZ iz tog razloga. Može da se stekne rutina caskajuci sa ekipom u igri a i pričalo se van igre onako neobavezno preko TeamSpeak-a. Nije retkost da ljudi iz tog razloga kreću da igraju online igre.

Vrh Dno