Šta je novo?

Language Bar (Vista Ultimate x86)

mant3ra

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2006
Poena
319
imam problem danas mi je trebalo da uradim nesto u illustratoru a text je bio pisan u cirilici tako da sam morao da prebacim sa english u serbian cirilucu ali nema sanse to jest mogu ako odem u cp / regianal and language seting.... / tamo imam instalirana to jest koristim tri verzije tastature to jes slova English / Serbian Lat. / Serbian Ciril.

ali mog language bara nema nigde niti mogu da ga dodam znaci kad odem na desni klik na task bar / Toolbars i nema Language bar-a , secam se da sam ga pre nekoliko dana iskljucio to jes samo kliknuo Close i sada ga nema. Dali neko zna kako da ga ponovo aktiviram ili sta vec posto radim sa grafikom a koristim mnogo shorkatove za ps/illustrator tako da mi ovo predstavlja veliki prob.

moze pomoc?

Ajde probaj da startuješ ctfmon.exe preko run, meni je to jednom rešilo kada nije hteo da mi se pojavi language bar.

radi sad ali ponekad se kao samo iskljuci to jes i dok je komp ukljucen on ga sam sikljuci a kad restartujem komp opet ista stvar moram ponovo da pokrecem ctfmon.exe :(

dali ima neki fix za ovo ******

Stavi ctfmon.exe u startup i ne bi trebalo da imas problema prilikom restarta racunara.

Pa u regional settings treba da postoji opcija da se ukljuci ili iskljuci language bar...

Vrh Dno