Šta je novo?

LAN Party 26.-29. Aprila

Misko78

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2004
Poena
675
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600K + Corsair 115i Elite Capellix
Matična ploča
MSI PRO Z690-P DDR4
RAM
Kingston Fury Renegade RGB 3200 4x16GB
GPU
Gigabyte Aorus Master 3080
Storage
Kingston KC3000 + WDC-WD120EFBX
Zvuk
Onboard
PSU
Corsair HX750
Kućište
Phantex P600S
Monitor
IIyama G-Master GB2770QSU
Miš & tastatura
Razer Basilisk Ultimate + Corsair K70 RGB MK2 LP
Laptop
Macbook Pro M3
Mobilni telefon
Iphone 15
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kao i prošli put organizujemo LAN Party od petka 26.04 do ponedeljaka 29.04. kada se rasturamo poslepodne. LAN party je ovog puta u Beogradu na Vračaru, u praznom stanu našeg kolege Sterea. Ima 10 mesta, može i da se kunta ali za to vam treba vreća ili neki dušek. Pravila su ista kao i uvek, pa ih citiram.

Neka se prijavljuje samo onaj koji može da ostane celo vreme, u ovom slučaju petak-nedelja veče, ali neki od nas će ostati do ponedeljka poslepodna
Da se ima komp koji može da tera novije igre, znaci minimum minimuma neki HD4850, već je bilo slučajeva da nam banu drugari drugara sa 7300GT i nit' možemo mi da igramo nit' mogu oni.
Obavezno poneti svoj LAN kabl, svoj produžni kabl za struju, slušalice a ne zvučnike, podlogu za miša.
Ko hoće da prespava neka ponese svoju posteljinu, tamo nema ništa.
Okupljanje na adresi je u petak oko 18h a kraj je u ponedeljak.
Poslednjeg dana će se igrati do ranog poslepodneva a nakon toga se kompletno sređuje kuća.

Lista igara koje igramo je poveća (imate u prethodnoj LAN najavi) ali napominjem nije striktno definisana a svi koji žele nešto da predlože neka se ne ustručavaju.

:wave:

Nisi napisao koje igre su na meniju ...

U prvoj rečenici imaš link ka prethodnoj najavi

CS:S
CS 1.6
COD 4,5,6 i MW3
GRID
ROME TW i Rome TW:BI
Demigod
Dota 2
Warhammer 40K (DoW, WA, DC i SS)
Warhammer 40K DoW II
L4D 1 i 2
Gears of War
Split Second

Dodao bih Torchlight 2, Borderlands 2 i novi UFO

Ne igrate Magicku ili Alien Swarm? Takodje je dobar Natural Selection 2. Ta igra je kao izmisljena za multi sa ljudima koje znas i koji znaju da igraju. Ali kao public multi naslov je blagi uzas.

Hvala na tipu probaćemo

U bre zar niko živ neće da se igra...

Ako se sećaš kad sam probao da oranizujem okupljane i to u igraonici niko da se javi , i to sve na gotovo.....

Sećam se, ja tada rekod da možemo za vikend al' se niko drugi nije javio sa konkretnim datumom. Očigledno više nema interesovanja za ovakav vid zabave, dobro bar ne košta da se uputi poziv.

Zena,sitna deca,....Inace bi' rado:)

Od nas 7 koji ovaj put sigurno idu petorica imaju bar po jedno dete, je imam dvoje od 3,5 i 1,5 dana, stereo sina koji ima 2 godine i bebu koja samo što nije... Što kažu ameri if there is a will there is a way.

:wave:

Od nas 7 koji ovaj put sigurno idu petorica imaju bar po jedno dete, je imam dvoje od 3,5 i 1,5 dana, stereo sina koji ima 2 godine i bebu koja samo što nije... Što kažu ameri if there is a will there is a way.

Fali ti u ovoj jednacini zena koja zvoca, bez te konstante sve deluje lako :D

Ja bih rado, kad se sledeci put budete organizovali javicu se. Lepo bi bilo tamo preko leta nesto, jul/avgust, kad se nama bez dece, ali sa ispitnim rokovima, zavrse isti. :)
A bas u ovom periodu za koji dan idem za bg na koncert, vec kupio kartu...

Mi se igramo a ako neko hoće da navrne neka se javi na PP.

Nazad
Vrh Dno