Šta je novo?

LAN Party 25.-28.Oktobra

Misko78

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2004
Poena
675
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600K + Corsair 115i Elite Capellix
Matična ploča
MSI PRO Z690-P DDR4
RAM
Kingston Fury Renegade RGB 3200 4x16GB
GPU
Gigabyte Aorus Master 3080
Storage
Kingston KC3000 + WDC-WD120EFBX
Zvuk
Onboard
PSU
Corsair HX750
Kućište
Phantex P600S
Monitor
IIyama G-Master GB2770QSU
Miš & tastatura
Razer Basilisk Ultimate + Corsair K70 RGB MK2 LP
Laptop
Macbook Pro M3
Mobilni telefon
Iphone 15
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Evo ovako, moji drugari i ja već godinama organizujemo LAN Party od 6-10 igrača, 4-5 puta godišnje. Obicno je to u Pozarevcu u kuci SilentDEX_a ili kod mene u Jarmenovcima kod Topole u vikendici. LANParty traje 2-4 dana besomučnog igranja, pijenja piva i drugog alkohola i jedenja džank hrane. LAN Party je ovog puta u Jarmenovcima, od 25.-28. Oktobra (čet-ned). Za sada nas ima svega 5 pa ima još 5 mesta. Javite se ne vreme da rezervišete vaše mesto.

Uslovi su prilično isti kao i kad smo organizovali u februaru 2011 godine pa da ih ponovim:

Neka se prijavljuje samo onaj koji može da ostane celo vreme.
Da se ima komp koji može da tera najnovije igre, znaci minimum minimuma neki HD3850, već je bilo slučajeva da nam banu drugari drugara sa 7300GT i nit' možemo mi da igramo nit' mogu oni.
Obavezno poneti svoj LAN kabl, svoj produžni kabl za struju, slušalice a ne zvučnike, podlogu za miša.
Od sada se uvodi kotizacija od 2.500,00 RSD kojom će biti upotrebljena za kupovinu pića, hrane i svega ostalog za ta četiri dana. Ovde nema zarade sve što se ne potroši deli se na ravne časti i vraća nazad.
Ako se desi da bude hladno i da mora konstanto da se loži, to se radi na smenu, da ne bude posle mrzi me i sl. gluposti.
Posteljina je obavezna, ostalo sve ima.
Za prevoz ćemo se dogovoriti kad se napravi konačna lista. U svakom slučaju ako imamo manjak kola onda će se prevesti stvari i kompovi a ljudi mogu i busom.
Polazi se u četvrtak oko 16h a povratak je oko 16h u nedelju.
Poslednjeg dana će se igrati do podneva, nakon toga se kompletno sređuje kuća i polazi nazad.

Za sada idu:

Slavko
Stereo
Misko78
Buca - Bad
SilentDEX

Lista igara koje igramo je poveća ali napominjem nije striktno definisana i svi predlozi su uvek dobrodošli a mi radi da probamo nešto drugo.

CS:S
CS 1.6
COD 4,5,6 i MW3
GRID
ROME TW i Rome TW:BI
Demigod
Dota 2
Warhammer 40K (DoW, WA, DC i SS)
Warhammer 40K DoW II
L4D 1 i 2
Gears of War
Split Second

Svaka cast na inicijativi
Ja vec duze vreme hocu da organizujem LAN Party , evo sad ce lose vreme , pa mozemo da oranizujemo nesto u BG-u , samo kod mene je lakse jer imam igraonicu tj , vec ima 11 kompova , + 2 monitora od konzola tako da ima mesta za jos neki komp.

Beogradski lanovi su nam po pravilu uvek ispali bezveze, čak i ako su uslovi izvanredni. Uvek, ali uvek, nekome nešto iskrsne, neko ga cimne pa bude "hej stigao-la mi je iznenada drug-drugarica iz Francuske moram da se vidm sa njim-njom, vraćam se za dva sata", i po pravili ili se ne vrati ili dođe ušikan ili nešto treće. Jednostavno kad te neko cimne i ti kažeš "u Jarmenovcima sam", uvek bude "u Jarme-šta??!!??, ništa, javi se kad se vratiš". Druga varijanta je da se neko nadrnda u toku igranja i kad je bar 100km od kuće ohladi se i nastavimo kao da se ništa nije desilo. Kod mene u kancelariji ima 4 vrhunska kompa i mesta koliko hoćeš ali više ne praktikujemo, sem kad je baš baš neophodno ili kad je ciča zima pa je odlazak u vikendicu nemoguć. Tako da BG igranje može ali samo dnevni tj. mini Lan party, ti organizuj kad želiš nas u ekipi kad se sve poklopi ima osmorica i rado ćemo se odazvati pozivu.

Mogao bi neki WC3:TFT Lan da padne kod tebe u igraonici :)

to je sve stvar dogovora, cek prvo da ljudi oranizuju ovaj lan party wikend , pa cemo posle da pravimo organizaju kod mene, da ne gusimo temu bez potrebe.
Obavezno neke slike da padnu i neke utiske kako je bilo

to je sve stvar dogovora, cek prvo da ljudi oranizuju ovaj lan party wikend , pa cemo posle da pravimo organizaju kod mene, da ne gusimo temu bez potrebe.
Obavezno neke slike da padnu i neke utiske kako je bilo

Obavezno će biti slika. Baš u Jarmenovcima smo oborili rekord u neprekidnom igranju čak 16 sati (12 sati CoD5 i 4 sata RtW), pošto za razliku od Požarevce ne možeš ništa da radiš sem da se igraš. :D

Ostala su 4 mesta, prijavio se jedan igrač sa drugog foruma.

Samo da pojasnim da se neki ljudi ne tripuju da se učešće plaća. Sve je besplatno ali morate poneti lovu za sebe i svoje troškove, ukoliko neko baš nema možemo da se organizujemo i pokrijemo ali to mora ranije da se prijavi da ne bude, ej drugari ja nemam lovu.

Sjajne vesti, video sam za T2 ali nisam bio siguran, hvala smith. :D

Ljudi poslednji poziv ako neko hoće da ide neka se javi bilo u temi bilo na PM. Zbog nekih iskrslih obaveza deo ekipe dolazi u petak pa moze sa njima da se organizuje dolazak.

Mi danas krećemo, ako se neko predomisli i hoće da se priključi kasnije tj. u petak ili subotu. Neka se javi na 063/636060.

izvinite sto se sad mesam, al ja bi da pitam kako je bilo? ima li neka slika? kakvi su kompovi bili? :D

Dajte koju sliku, noliferi :D

Bilo je odlično zezanje, međutim igranje nije bilo baš na nivou pošto smo imali par pehova, SilenDEXov gejmerski ASUS laptop je zakucavao čim se pokrene igra, ali je on junački zapalio nazad za BG i doneo mašinu. Bandži je imao smrtni slučaj pa je morao da se vrati, a Lazar je kao po već ustaljenom običaju ispalio. Bilo nas je sedam a neparan broj na lan partiju je bzvz. Ispali je da je novi XCOM tako dobar u LANU kada se igra po turnirskom sistemu. Niko nije poneo foto aparat pa imamo neke slike sa telefona a ja na mom telefonu imam svega par slika koje je slikao ko zna ko. U svakom slučaju mi smo se lepo proveli, jeli, pili i igrali se, šteta što niko nije hteo da ide sa benča ali dobro mi ćemo zvati ponovo. Sledeći LAN je planiran za prvu nedelju nove godiine i biće u BGu samo još nismo detaljno napravili plan.

Ja bih se potrudio da dodjem na sledeci, nije toliko lose ako vas je 7oro bilo..

U ovo za igraonicu deluje jako primamljivo ...

Mi smo za, ja imam dva kompa koja uvek mogu da ponesem tako da nije problem. SilentDEX ima laptop, onaj sto je zezao u Jarmenovcima, ispostavilo se da mu je napajanje osetljivo na malo nizi napon.

Smith, rezervisi mi jedan racunar. Za kad god, posle nove godine, pre, nebitno.

I meni se svidja ta ideja o lan partiju u igraonici, plus ako je u BG-u. Mozda bih se i ja pridruzio.
o/

Tek sad sam saznao za ovaj oktobarski lan party. Da sam ranije znao, imali bi ste jos 2 igraca. No, nije bitno... Sledeci lanparty u Jermenovcima, ako bude mesta racunajte na jos 2 coveka. Tu smo blizu kod Jermenovca.
Pozz

Bez brige bice, ali mislim tek negde u maju

Drugari samo da vas pitam kad ste mislili da se okupljamo , ove ili sledece godine?
Što se mene tiče , možeo da napravi i jedno okupljanje pre nove , a onda organizujemo više okupljanje posle nove goodine.
Sto se izbora igara tiče , narodno imam sve , samo javite šta želite da stavim , a od originala imam sledeće
CS 1.6 ,Go 11 komada
BF Bad Company 2 10 komada
Serious Sam 3 5komada
Serious Sam 1,2 HD 4 komada
Hunted Hell Reach 4 komada
Payday The Heist 4 komada
Portal 2 2komada
Fear 3 2komada
Diablo 3 2 komada

Da podsetim , imam 11 kompova , 1 xbox360 , 1 ps 3 , a monitori od konzola mogu da se iskoriste za kompove koje bi doneli, plus ima mesta za još dve mašine.

Ajde da pojurim ekipu pa javljam

Vrh Dno