Misko78
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.05.2004
- Poena
- 675
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5 12600K + Corsair 115i Elite Capellix
- Matična ploča
- MSI PRO Z690-P DDR4
- RAM
- Kingston Fury Renegade RGB 3200 4x16GB
- GPU
- Gigabyte Aorus Master 3080
- Storage
- Kingston KC3000 + WDC-WD120EFBX
- Zvuk
- Onboard
- PSU
- Corsair HX750
- Kućište
- Phantex P600S
- Monitor
- IIyama G-Master GB2770QSU
- Miš & tastatura
- Razer Basilisk Ultimate + Corsair K70 RGB MK2 LP
- Laptop
- Macbook Pro M3
- Mobilni telefon
- Iphone 15
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Evo ovako, moji drugari i ja već godinama organizujemo LAN Party od 6-10 igrača, 4-5 puta godišnje. Obicno je to u Pozarevcu u kuci SilentDEX_a ili kod mene u Jarmenovcima kod Topole u vikendici. LANParty traje 2-4 dana besomučnog igranja, pijenja piva i drugog alkohola i jedenja džank hrane. LAN Party je ovog puta u Jarmenovcima, od 25.-28. Oktobra (čet-ned). Za sada nas ima svega 5 pa ima još 5 mesta. Javite se ne vreme da rezervišete vaše mesto.
Uslovi su prilično isti kao i kad smo organizovali u februaru 2011 godine pa da ih ponovim:
Neka se prijavljuje samo onaj koji može da ostane celo vreme.
Da se ima komp koji može da tera najnovije igre, znaci minimum minimuma neki HD3850, već je bilo slučajeva da nam banu drugari drugara sa 7300GT i nit' možemo mi da igramo nit' mogu oni.
Obavezno poneti svoj LAN kabl, svoj produžni kabl za struju, slušalice a ne zvučnike, podlogu za miša.
Od sada se uvodi kotizacija od 2.500,00 RSD kojom će biti upotrebljena za kupovinu pića, hrane i svega ostalog za ta četiri dana. Ovde nema zarade sve što se ne potroši deli se na ravne časti i vraća nazad.
Ako se desi da bude hladno i da mora konstanto da se loži, to se radi na smenu, da ne bude posle mrzi me i sl. gluposti.
Posteljina je obavezna, ostalo sve ima.
Za prevoz ćemo se dogovoriti kad se napravi konačna lista. U svakom slučaju ako imamo manjak kola onda će se prevesti stvari i kompovi a ljudi mogu i busom.
Polazi se u četvrtak oko 16h a povratak je oko 16h u nedelju.
Poslednjeg dana će se igrati do podneva, nakon toga se kompletno sređuje kuća i polazi nazad.
Za sada idu:
Slavko
Stereo
Misko78
Buca - Bad
SilentDEX
Lista igara koje igramo je poveća ali napominjem nije striktno definisana i svi predlozi su uvek dobrodošli a mi radi da probamo nešto drugo.
CS:S
CS 1.6
COD 4,5,6 i MW3
GRID
ROME TW i Rome TW:BI
Demigod
Dota 2
Warhammer 40K (DoW, WA, DC i SS)
Warhammer 40K DoW II
L4D 1 i 2
Gears of War
Split Second
Uslovi su prilično isti kao i kad smo organizovali u februaru 2011 godine pa da ih ponovim:
Neka se prijavljuje samo onaj koji može da ostane celo vreme.
Da se ima komp koji može da tera najnovije igre, znaci minimum minimuma neki HD3850, već je bilo slučajeva da nam banu drugari drugara sa 7300GT i nit' možemo mi da igramo nit' mogu oni.
Obavezno poneti svoj LAN kabl, svoj produžni kabl za struju, slušalice a ne zvučnike, podlogu za miša.
Od sada se uvodi kotizacija od 2.500,00 RSD kojom će biti upotrebljena za kupovinu pića, hrane i svega ostalog za ta četiri dana. Ovde nema zarade sve što se ne potroši deli se na ravne časti i vraća nazad.
Ako se desi da bude hladno i da mora konstanto da se loži, to se radi na smenu, da ne bude posle mrzi me i sl. gluposti.
Posteljina je obavezna, ostalo sve ima.
Za prevoz ćemo se dogovoriti kad se napravi konačna lista. U svakom slučaju ako imamo manjak kola onda će se prevesti stvari i kompovi a ljudi mogu i busom.
Polazi se u četvrtak oko 16h a povratak je oko 16h u nedelju.
Poslednjeg dana će se igrati do podneva, nakon toga se kompletno sređuje kuća i polazi nazad.
Za sada idu:
Slavko
Stereo
Misko78
Buca - Bad
SilentDEX
Lista igara koje igramo je poveća ali napominjem nije striktno definisana i svi predlozi su uvek dobrodošli a mi radi da probamo nešto drugo.
CS:S
CS 1.6
COD 4,5,6 i MW3
GRID
ROME TW i Rome TW:BI
Demigod
Dota 2
Warhammer 40K (DoW, WA, DC i SS)
Warhammer 40K DoW II
L4D 1 i 2
Gears of War
Split Second