Šta je novo?

Lan Kontrola

Invader

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kako se zove program koji sluzi za kontrolisanje drugog racunara preko mreze?

postoji i Remote Administrator (RAdmin) mislim da je 2.2 poslednja verzija... odlican program, mali i jednostavan...

Instalirao sam Remote Administrator, stvarno dobar program

P.S. znao sam za Remote Desktop Connection ali nesto nemam poverenja u win programe

Svaki ima svojih prednosti i mana, Radmin je zgodan jer mozes da se ponasas transparentno u odnosu na sistem - tj ostavis masinu kao da si ulogovan, konektujes se sa druge i nastavis da radis...

Meni windows-ov glupavi :d remote desktop conn. cini posao ko bog....

Invader je napisao(la):
Instalirao sam Remote Administrator, stvarno dobar program

P.S. znao sam za Remote Desktop Connection ali nesto nemam poverenja u win programe
a Remote Administrator je ne-windows program? :wall:
da nije slucajno za solaris? :eyebrows:

Naravno da je windows progam, hteo sam da kazem da nemam poverenja u integrisane Win XP programe koji rade samo uz pomoc hiljadu zakrpa

da bi o necemu pricao prvo je potrebno da to bar jednom vidis a pozeljno i da isprobas. 😉
btw. jel mislis da je Remote Administrator program bez bagova?
sigurno su odma napravili verziju 2.2 koja je savrsena i kao takvu ne moraju da je menjaju uopste
samo je mnooogooo jednostavnije i ekonomski opravdanije izbaciti novu verziju programa od par mb sa "novim i revolucionarnim opcijama" nego zakrpu za njega

Pa do sada nisam primetio ni jedan bug,a pri tom instalacija traje 10sec, a uhodavanje u program 5sec, a skidanje zakrpa za windows traje mnogo duze od 10 sec, tako da nisam trazio nista revolucionarno nego samo obican program koji mi ne bi bagovao win

Filo je napisao(la):
da bi o necemu pricao prvo je potrebno da to bar jednom vidis a pozeljno i da isprobas. 😉

Nazad
Vrh Dno