Šta je novo?

Laki Mesh WIFI

Zavisi od duzine naponske zice. Nije isto ako je direktna veza od uticnice do uticnice ili ako ide uticnica-osigurac-uticnica. Ovde, gde mi je doba konekcija, 50-60Mbps. Preko osiguraca, cini mi se da je bilo oko 5, 6. Gorela mi je crvena lampica za kvalitet veze, ovde su mi sve u zelenom.
Vidis na poslednjoj slici koju sam kacio (ova gde sam testirao box) da se crveni jedna dioda a powerline adapteri su jedan do drugog (uticnice)... verovatno nije ista faza
 
Поздрав друштво, хвала за труд и савете, мислим да ћу ићи на опцију гугл вајфаја. Друг је одушевљен како то све функционише. Јављам вам чим добијем и инсталирам!
 
Sa jednim ili više uređaja (koji model tačno)? To je onda Mesh varijanta u vezi koje sam i pokrenuo temu. Isti rezultat u vezi boxa bi dobio i sa wifi extenderom ali ovo je kulturnije, modernije i bolje će ti pokriti stan sa wifi (svakako je i skuplje) Obavezno napiši iskustva.
 
U tom slučaju dobio bi samo jači signal WiFi. Pre će da ga stavi kao extender pošto mu je potreban LAN kabl za box.
Ipak mislim da će da uzme mesh set.
 
Evo i ja da prenesem neke utiske. Powerline adapter koji je donet za testiranje na kraju je i ostavljen da radi je
MP510
Brzina na kablu identicna kao kod rutera, bez obzira sto je udaljenost veca od 15m .To mi i zavrsava posao jer mi treba za desktop. Wifi signal je malo slabiji, ali to se desava i kod rutera iz nekog razloga. Na kablu zadrzava 100mbps dok wifi ide oko 50. Za 6500 koliko kosta uredjaj jeftino i lako resen problem. Videcemo vremenom kako ce se ponasati.
 
Nazad
Vrh Dno