Šta je novo?

Labelflash diskovi?

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Gde u Beogradu imaju da se kupe labelflash diskovi i koliko koštaju?

p.s. Imam NERO 7, a nigde nemam opciju za pisanje po DVD-ovima za NEC 4571a. Jel zna neko gde se nalazi ova opcija?

Hvala za linkove, odlični su! Super! 😀

Jedino ostaje pitanje za nabavku LabelFlash diskova - gde ih ima sada? S obzirom na lošu ažurnost sajtova domaćih prodavaca, sumnjam da ću preko googla moći da pronađem gde u BG-u imaju da se kupe ovi diskovi. Ako neko zna, nek javi 😉

Pomagajte - i mene muce isti problemi.
Zvao sam sve prodavace memoriskih medija koji se glasavaju na internetu, u Svetu kompjutera, Mikru itd. Niko nema u ponudi Label Flash DVD medije niti zna de se mogu nabaviti.
Pokusavao sam da dobavim i iz Austrije i Nemacke trazio sam i po njihovim sajtovima ali bezuspesno.
Ako neko ima neku informaciju gde se mogu nabaviti ili ih ima u ponudi bio bih mu veoma zahvalan.

5x Pack Fuji Magnetics DVD-R GB 4,7 16x LabelFlash 14 evra
Koga zanima ovo, moze PM.

Poslednja izmena:
Mislim da sam danas video u kiktrade-u Labelflash Verbatim diskove po 100din.Nazovi ih i pitaj.

kiktrade 3221130, nego jel ta tehnologija vredna kupovine novog dvd rezača, imam neki MSI krš.

djolez je napisao(la):
Nisi dobro cuo,osim ako mislis na CD-R Labelflash
ne postoje Labelflash CD-R diskovi.

Prema mojim saznanjima, Labelflash diskove za sada proizvodi samo Ritek pod Fuji brendom i ima ih u nedovoljnim količinama. Nisam bio skoro do KIK-a, ali Verbatim zastupa Lightscribe zajedno sa HP-om, pa bi me začudilo da su krenuli sa proizvodnjom LFa. To su garant Lightscribe diskovi.

Poslednja izmena:
Jeste, my mistake ne postoje CD-R diskovi,sasa022 i Fica garant misle na Verba DVD Lightscribe koji kosta 1.25 € u Kiki-ju.

Corey je napisao(la):
nego jel ta tehnologija vredna kupovine novog dvd rezača, imam neki MSI krš.

Razlika u ceni DVD rezaca je 2-3€ tako da kupi onaj koji podrzava LF.

LF diskove nisam kupovao,pa zato nisam siguran koja je prava cena.

Nazad
Vrh Dno