Šta je novo?

label flash

• Začetnik teme Začetnik teme sdeki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sdeki

Čuven
Učlanjen(a)
08.03.2006
Poena
645
Moja oprema  
Laptop
EliteBook 840 G10
Mobilni telefon
Redmi Note 12 Pro+
Pametni uređaji
Honor GS Pro
Xiaomi usisivač S20
Trotinet Navee N65
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pazario sam NEC 4571 i nisam dobio nikakav softver uz njega. Da li u NERO moguce koristiti opciju LABEL Flash? Po kojoj ceni se mogu naci DVD-ovi po kojima se moze ispisivati? Rekose da je moguce pisati i po obicnim DVD-ima ali samo u jednoj nijansi???

1. Potrebna je specijalna verzija Nera... Pogledaj ovu temu, tu smo pričali o tome.
2. Možda se i pojavilo do sada, ja sam naručila iz inostranstva,a cena sa poštarinom je bila oko 20 € za pet komada.
3.Na običnim DVD je moguće pisati samo sa donje strane.

Poslednja izmena:
Video sam po 75 dinara komad u blokovima? Mala radnja u bloku 62 kod "male pošte". Baš ću otići danas da uzmem par komada da vidim dal' je to to.

Sredjeno,NERO 7.2.x.x registrovan kao PREMIUM odradjuje posao.Za sada samo po data strani dvd jer jos nisam nasao label flash DVD. Na data stranu gravira u jednoj nijansi a na originalnim dvd mocice u 256 nijansi,super je!

Koliko sam se namucio dok nisam nabudzio moj 4550 na 4551 (dva dana po 5 sati drndanja i flashovanja, jer sam iz prvog pokusaja zabrljao) i od tada sam "piskarao" po diskovima 5 ili 6 puta, a onda me mrzelo da cekam jer mu treba vise vremena da ispise/iscrta nego da nareze ono sto treba.
Mada color stampa zvuci primamljivo.

Nazad
Vrh Dno