Valjda, ja još nisam probao igru, uvek čekam da poizlaze svi veći update-i-patchevi, DLC-ovi itd... Kažu da će ovo biti poslednji veliki update...
Pa izgleda li nesto bolje u Dx11 ? ...da se ne smaramo ako izgleda isto.
De nema... Meni doslovno 2x sporije radi i ima ozbiljne fps dropove.
Na IGN ima 8.5 vredi li ovo uzeti na steam?
Tek sam danas instalirao ovaj poslednji patch za LA Noire,nije mi bio radio ovaj komp,pa resih da instaliram i da vidim kako ce raditi. Udjem u igru,u meniju fps 14. Kasnije se setim da je izasao poslednji CAP1 12.2,instaliram,proradila igra na 30. Posto nikako nije radila ranije (igrao sam u windowed modu),odlucio sam da je opet instaliram. Sada je fps zakucan na 30,eventualno ode na 29.Uglavnom,DX11 mi tako radi,u DX9 opet ista stvar sa fps dropovima i losim gpu usage-om. Konacno sada mogu da igram igru kako treba,ono ranije je bilo mucenje i mene i kompjutera.
![]()
Trebaju li mi prethodni apdejti ili je dovoljan samo ovaj?Izašao novi update, težak 1.5 GB
L.A. Noire v1.2.2610 Update info:
- DirectX 11 support added for improved performance on many Windows Vista and Windows 7 setups using DX11 graphics cards
- Option added to game launcher allowing switching between DirectX 9 and 11 renderers
- Additional checks added that make sure a selected video resolution is fully compatible with L.A. Noire
- Fix to prevent mouse cursor from turning on when using -str command line to improve performance
- Render state optimizations to improve performance
- Single-threaded renderer option added to game launcher to improve graphics performance on certain setups
- Crash when exiting the game is now fixed
Ajde polako i postupno, šta je CAP1 12.2? Kod mene radi nekako, mada pada fps na 14-15 kad god sam napolju. Nemam neki jak komp, za razliku od tvog, ali s obzirom da igram na CRT monitoru, u rezoluciji 1024x768, morala bi sa performance podšavanjima da radi na 30 fps...
Trebaju li mi prethodni apdejti ili je dovoljan samo ovaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari