Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Inace samo jos da dodam kako igra izgleda apsolutno prelepo iako je malo graficki "zastarela". Posebno mogu da izdvojim zrake sunca koji prodiru kroz krosnju drveca dok se vozite automobilom u suton(uradjeno na nacin da docara 40-e godine i to jako verno), modele automobila(posebno onaj bordo kada ste u ulozi detektiva na Ad Vice) a o facijalnim animacijama nema sta da govorim - do sada ne vidjeno u bilo kojoj igri :zgran: Sve u svemu fantastican smek kao i prica, hvala TEAM BONDI!

Da li mozete molim vas da mi kazete sta je najbolje da uradim da mi ne laguje? Izvinite sto vas teram da ponavljate, ali ne mogu bas da ukapiram iz ovih 25 str sta je najbolje resenje...:S Ukucala sam -str -npd, i mnogo je bolje, ali i dalje laguje i iritirajuce je :D imam asus - ovde je specifikacija:
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-n71jv-ty112v-intel-core-i5-450m-2.4ghz-4096mb-640gb-dvdrw-17.3''-led-hd-win7hp/comp_comp_laptop/20/4646
hvala vam unapred, ocekujem nekakvo resenje ovog problema, jer mi se stvarno svidja igrica, i radovala sam se igranju iste...:) :type:

Da li mozete molim vas da mi kazete sta je najbolje da uradim da mi ne laguje? Izvinite sto vas teram da ponavljate, ali ne mogu bas da ukapiram iz ovih 25 str sta je najbolje resenje...:S Ukucala sam -str -npd, i mnogo je bolje, ali i dalje laguje i iritirajuce je :D imam asus - ovde je specifikacija:
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-n71jv-ty112v-intel-core-i5-450m-2.4ghz-4096mb-640gb-dvdrw-17.3''-led-hd-win7hp/comp_comp_laptop/20/4646
hvala vam unapred, ocekujem nekakvo resenje ovog problema, jer mi se stvarno svidja igrica, i radovala sam se igranju iste...:) :type:

Ako ti i dalje secka sa ukucanim komandama u konzoli onda nema tu pomoci na zalost.

Laptop i igranje jako teško idu zajedno, pogotovo kada su 3D igre nove generacije u pitanju.

Jovane, to ti je jako slaba grafička u tom laptopu. Ja sam moj laptop odavno batalio za igranje, iako je sve gurao kako treba. Laptop iz potpisa.

Mislim da je ipak Jovana u pitanju... :p

Jel ima nekoga ko je uspeo da pokrene igru sa najnovijom theta zakrpom? Nikako ne uspevam. Disk malo zasvetli i doviđenja.

Jeste Jovana u pitanju...:) tako sam i mislila, ali sam se nadala da ce bar nekako moci jos da se poboljsa...:( Hvala vam u svakom slucaju :crash:

ne znam sta bi onda jos mogao da probas obzirom da u paketu dolaze samo patch i lek. mozda ima neko iskusniji od mene da ti pomogne.
inace, ne mogu da verujem koliko malo ljudi igra ovu igru. tema je mrtva i ima samo 25 strana. kao da je mali broj ljudi kojima se svidela igra vec preslo i vise niko ne igra.

Ceka se slobodno vreme da se predje igra na tenane. :) Iskreno nisam ocekivao da ce biti ovoliko naslova prosle godine.

Jedva cekam da je isprobam.
Napisacu svoje utiske o igri kad krenem da je igram.

Poslednja izmena od urednika:
Ja koje god drivere da stavim,koja god podesavanja,sa ili bez ovog novog patch-a uvek postoji taj frustrirajuci lag!Bas bih voleo da je predjem,ali nesto mi se neda!Dali je neko mozda isprobao vise Nvidia driver-a i sa koji daju najbolje rezultate?Sa ovim 290.53 nisam uopste zadovoljan!

Igram ja, doduse na xboxu. Cim se pojavio za kutiju probao i batalio, bio mi je preterano dosadan. Za sada sam negde na 4, 5. slucaju, kada se onaj automobil zakuca u Cola znak, preko puta policijske stanice. I na xboxu ima dosta problema sa frejmrejtom, ali je igrivo.

Nekako, nije mi dovoljno detektivski. Vise uradjeno da docara umesto sto pruza pravi izazov. Podseca na interaktivni film. Ponavljaju se isti dijalozi, muzika svira ili vibrira dzojped kada si pored dokaza, i glavni lik mi je nesto blago iritantan. Modelovali su veliki grad u kome nema sta da se radi. Ok, niko ne ocekuje neozbiljnost jednog GTA, ali ipak...

Ipak, igra je jako posebna, dijalozi su kvalitetni... Ne mogu da se otmem utisku da je to u stvari 2D point and click avantura prebacena u 3D.

Posle 3-4 predjena chaptera nije mi vise zanimljivo. Dobra je igra ali nije nista tako posebno kao sto neki preuvelicavaju... A za glavnog lika sto glumi policijsku postenjacinu su preterali :D

Poslednja izmena:
Ovu igru trenutno skidam sa Pirat Bay (13.6 Gb). Ostalo jos 4 sata za download. Jedva cekam da je isprobam.
Napisacu svoje utiske o igri kad krenem da je igram.

igrao sam igru malo i bas me je smorila. Monogo je dosadna a nadao sam se necamu drugacijem.. ehhh.....

kakav...realan kraj...:)
epska igra :smoke:

Ja sam dig'o ruke od ove igre,na pocetku je radila lepo,posle drugog slucaja je pocela da laguje sve vise i vise. Probao sam sa obe verzije i nikakvu razliku nisam primetio,instalirao sam i ovaj poslednji 1.1.2406.1 update i opet ista prica. Ocajno kako su odradili CF podrsku. Gpu usage ne treba ni da komentarisem vrti se oko 35%,ocaj... Kad se pozelim igre,obrnucu je na xbox-u jos jednom,tamo barem nemam ove probleme. :)

Poslednja izmena:
Nekako, nije mi dovoljno detektivski. Vise uradjeno da docara umesto sto pruza pravi izazov. Podseca na interaktivni film. Ponavljaju se isti dijalozi, muzika svira ili vibrira dzojped kada si pored dokaza, i glavni lik mi je nesto blago iritantan. Modelovali su veliki grad u kome nema sta da se radi. Ok, niko ne ocekuje neozbiljnost jednog GTA, ali ipak...

Ipak, igra je jako posebna, dijalozi su kvalitetni... Ne mogu da se otmem utisku da je to u stvari 2D point and click avantura prebacena u 3D.

Braaaate aj probaj da joj das jos jednu sansu, igra je bruka - klasican AAA naslov ;) (i nije 2D point&click nikako :) ) . Meni ostao jos jedan slucaj i zavrsavam, trenutno igram Nicholson Electroplating.

Poslednja izmena:
Upravo zavrsio, za igru no comment, jedva cekam drugi deo! Ako neko nadje nesto o "drugom delu" neka postuje obavezno :) . Pogledajte kako su radili facijalnu animaciju, likovi iz igre u stvari su zivi ljudi(obratite paznju na video ;) ) :zgran: http://www.pcworld.com/article/218704/in_la_noire_asking_questions_trumps_firing_bullets.html

Na confi iz potpisa igra je radila zaista lepo na max detaljima, jedino sam primetio pad FPS-a sa 30 na recimo 24-6(od prilike posto Fraps i Afterburner ne vide LA Noir kao igru, zasto nemam pojma ali nije do verzije Fraps-a i Afterburnera ;) ) kada vozim auto po gradu i u delicu sekunde osetim taj FPS drop na jednu, jednu i po sekundu bukvalno i to je to, mislim da sam svuda imao konstantnih 30 FPS-a jer je sve izgledalo apsolutno tecno. Igra mi je zaista lepo radila obzirom da i xbox kako citam po forumima ima FPS problema vezano za LA Noir. Pokusao sam komandom "-fps 60" ili 50,40 da otkljucam FPS ali kada bih to uradio po ulasku u igru pocelo bi odmah neko ucitavanje(bez menia) i black screen - task mng i end process da bih ugasio igru. Inace igra je 2406. 1.0.0 verzija a koristio sam "-str -npd" u command line-u. Necu da otkrivam bilo kakve detalje vezano za kraj igre, igra je MUST PLAY i jedva cekam drugio deo, BRAVO TEAM BONDI!!!

Poslednja izmena:
LA Noire problem oko seckanja !!! POMOC!

Ljudi, pomagajte!
Instalirao sam LA Noire. Kad sam usao u igricu odmah je pocelo da mi koci (da secka slika) kad sam poceo da igram takdje je pocelo da secka. Pokusao sam da smanjim i rezoluciju i detalje sve na minimum (800x600) al i tada je seckalo. :(
Imam dobar komp: Kingston 4GB (2x2GB) RAM DDR3 1600MHz
MSI ATI RADEON 6850 HD 1GB DDR5
AMD PHENOM II X2 555 Procesor 3,20GHz
Imam Windows 7 Ultimate instaliran. Sad mi nije jasno zasto igrica koci i na najmanjoj rezoluciji i detaljima. Kako da otklonim taj problem. Mislim da problem nije u mom hardveru vec do igrice. Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio ?
Hvala unapred ! :)

Pokreni launcher idi u opcije za grafiku i skroz dole imas Command line e tu upisi ovako: -str -npd

na ovom forumu se to ne igra, a i oni koji imaju nemaju ni jedan problem... i ne postoji tema za ovu igru u ovoj sobi...

:laugh: ahhahahah ,dobar :D

... muzika svira ili vibrira dzojped kada si pored dokaza...
Mozes to da ugasis ako ti smeta (clue music / clue hints)... ako sam te dobro razumeo da se zalis na to, tj. da ti smeta.

Bar moze na PC-u, ne znam kako je na Xbox-u.

ahhahahhaha!

Mare, legenda si! :D

Baš sam krenuo da pišem što i Marvel092 (-str -npd). :)

Напокон сам успео да потерам игру са најновијом закрпом. Био је проблем у фајерволу што је чудно пошто је при истим подешавањима игра радила без проблема (без закрпе).

Моји утисци о игри после мало играња су млаки. Прво, и поред закрпе и поред команди игра доста штуца. Оптимизација је баш лоша. Друга ствар се тиче саме игре.
Све је то лепо смишљено и стварно је оригинално али мислим да је лоше изведено. Приликом испитивања осумњичених треба погодити да ли говоре истину или лажу. Међутим, некада се дешава да ти човек даје сведочење које никако не можеш да провериш. Он каже:"Видео сам човека у црвеној мајици" а нема других сведока. И сад на ту његову изјаву требаш да кажеш да ли он лаже или не. Можда је човек кога је видео носио плаву мајицу. Некако те игра тера да лупкаш лаж/истина на пола реченице која нема никаквог смисла. Нпр. једини сведок каже да је Пера отишао у клуб у толико и толико сати. Онда треба погодити лаж/истина а да не знаш шта треба да погађаш. Пера је отишао али где? Да ли у клуб, да ли код тетке на село то не знаш. У правој истрази се сведоци испитују и више пута, сучељавају се сведочења. Такође некад детектив после оптужбе осумњиченог каже реченицу која мења смисао претходне оптужбе тако да се запиташ да ли би после те нове реченице поступио исто као и пре. Даље да не набрајам. Некако ми доста сведочења иде на погађање а не закључивање. Али има још доста да иргам, тек сам негде на 20%.

Све у свему игра је просечна, ваљда сам ја очекивао више после свакодневног гледања "Зон риалити" канала. :D

Напокон сам успео да потерам игру са најновијом закрпом. Био је проблем у фајерволу што је чудно пошто је при истим подешавањима игра радила без проблема (без закрпе).

Моји утисци о игри после мало играња су млаки. Прво, и поред закрпе и поред команди игра доста штуца. Оптимизација је баш лоша. Друга ствар се тиче саме игре.
Све је то лепо смишљено и стварно је оригинално али мислим да је лоше изведено. Приликом испитивања осумњичених треба погодити да ли говоре истину или лажу. Међутим, некада се дешава да ти човек даје сведочење које никако не можеш да провериш. Он каже:"Видео сам човека у црвеној мајици" а нема других сведока. И сад на ту његову изјаву требаш да кажеш да ли он лаже или не. Можда је човек кога је видео носио плаву мајицу. Некако те игра тера да лупкаш лаж/истина на пола реченице која нема никаквог смисла. Нпр. једини сведок каже да је Пера отишао у клуб у толико и толико сати. Онда треба погодити лаж/истина а да не знаш шта треба да погађаш. Пера је отишао али где? Да ли у клуб, да ли код тетке на село то не знаш. У правој истрази се сведоци испитују и више пута, сучељавају се сведочења. Такође некад детектив после оптужбе осумњиченог каже реченицу која мења смисао претходне оптужбе тако да се запиташ да ли би после те нове реченице поступио исто као и пре. Даље да не набрајам. Некако ми доста сведочења иде на погађање а не закључивање. Али има још доста да иргам, тек сам негде на 20%.

Све у свему игра је просечна, ваљда сам ја очекивао више после свакодневног гледања "Зон риалити" канала. :D

Da,da bas tako. I nervira me u ispitivanju vidim lazu likovi, nesigurni su u odgovoru pa jos i prevrcu ocima i idem ili na dobuth/lie kad ono prc... Daleko je ovo od prave detektivske igre :D

Nazad
Vrh Dno