Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Jeste osetljivo skretanje, ali navikne se čovek :)
Ja sam pre neki dan završio igru, na mojoj konfi je bilo povremenog seckanja, ali nije mi pokvarilo užitak, inače je igra meni bila vrlo zabavna, kao što je već rečeno, kraj je neočekivan, ali to ne računam kao minus ;)

Instalirao Skid... verziju, uredno patchovao i pokrenem igru kad ono na startup-u izbaci sa errorom ono 'program don't working' :/... Drajveri najnoviji, directX takodje, nznm sta da radim..
Da li možda imaš instaliran Kaspersky? Igra neće da radi sve dok je on instaliran na sistemu.

Da li možda imaš instaliran Kaspersky? Igra neće da radi sve dok je on instaliran na sistemu.

Nemam, avast koristim ali ga uvek iskljucim dok igram igre. Cekam nove drajvere ali me zbunjuje sto i kad odem na taj Rockstar social klub, pokrenem onaj renderer.exe i on mi prikaze isti taj error. Mozda da probam da je reinstaliram ali ne verujem da bi pomoglo

Ja sam imao isti problem kao i ti i pokušavao sam svašta, dok nisam naišao na informaciju da igra jednostavno ne vari neki .dll koji stiže sa KAV. Kad sam ga uklonio, igra je proradila sve u 16. Pre toga sam proveravao drajvere za grafiku, temperature sistema, putanju instalacije igre, "vitamin C", viruse, reinstalirao i SoClub i igru,... Možda i avast stvara neki takav konflikt.

Ja sam imao isti problem kao i ti i pokušavao sam svašta, dok nisam naišao na informaciju da igra jednostavno ne vari neki .dll koji stiže sa KAV. Kad sam ga uklonio, igra je proradila sve u 16. Pre toga sam proveravao drajvere za grafiku, temperature sistema, putanju instalacije igre, "vitamin C", viruse, reinstalirao i SoClub i igru,... Možda i avast stvara neki takav konflikt.

Hvala ti na info. Provericu sutra detaljno na netu sta ima u vezi toga.

Ne znam zasto dodajete uopste u Shorcut -str -npd jer tako vam se pojavljuje cursor...kad mozete samo da pokrenete launcher od igre i odete u opcije za grafiku i ispod toga imate Command Line e pa tu upisete -str -npd i eto :) Nema cursora a tako igra radi mnogo bolje... nego bez toga uopste..iako je meni fps isti sa tim nema velikog lagovanja..

šta mislite,jel bi meni radila igra sa ovom mojom mašinicom

Ljudi ajde da mi neko potvrdi da mu radi igra + avast antivirus da znam da eliminisem to, posto vidim da problem sa dll fajlom kaci samo Kaspersky.

Ljudi ajde da mi neko potvrdi da mu radi igra + avast antivirus da znam da eliminisem to, posto vidim da problem sa dll fajlom kaci samo Kaspersky.

Ja imam skidrow verziju i cudo Nod 5 se nista ne buni kao sto zna za neke igre kod DLL fajlova...

Ja imam skidrow verziju i cudo Nod 5 se nista ne buni kao sto zna za neke igre kod DLL fajlova...

Aha... Pa probacu sa novim drajverima, ako ni onda nece onda delete i igra ce sacekati reinstalaciju sistema :D

Pa u cume je problem sa igrom kod tebe? Kaspersky prijavljuje dll za virus? Ili nesto drugo?

Nece da radi, pokrenem igru i otvori se prozorce sa onim podesavanjima i kad pokrenem igru, ocitava nakratko 2-3 sec i izbaci sa error ono don't send klasicno. Sad jedan tu kolega sa prethodne strane je napisao da je on imao iste te simptome i kad je obrisao jedan dll file od antivirusa proradilo mu je... Ubih se pretrazeci net jer mi se bas igra ovo ali nigde nista konkretno resenje. :/

imam isto nod5, nemam problema. Meni je sav program files sa subdirektorijumima u izuzeću...Znam uvek šta radim, tako da mi nije neophodan nod da mi kaže da je nešto virus, samo zato što je prepoznao da se ponaša slično... Inače, ne pamtim kada sam poslednji put reinstalirao sistem, to je uvek exstremno krajnja opcija za mene.

Poslednja izmena:
Izasao patch na netu koji otklanja 30fps limit. Napravio ga je neki decko sa gurud-a. Sad sam na poslu, tako da ko ima vremena nek isproba pa javi.

Arenabg za sad :)
Necu ban :)

^nasao sam vec :p ma mislio sam link na PM xD

Jesu li ljudima nestala lica:)? Rekose da facijalna ekspresija radi samo ako igra radi na 30 FPS.

Edit: Patch nije za 16:9 rezoluciju :(.

Poslednja izmena:
Zato sto na areni nema samo patch vec i dodatak da bi to sve proradilo i ima 150mb-a.

Sa senkama na balanced (ostalo na max) je skoro uvek zakucano na 60 fps.

Poslednja izmena:
^a il koristis jos -str -npd?

bice agonija instalirati ovu igru i podesiti je da radi. damn it.

Veruj mi , vredi muka.
Jedino sto na theti ne radi ovaj patch :(

Another method to remove 30FPS cap:
• Download the program - ArtMoney
• Start the game
• Alt-Tab to ArtMoney
• Select the process L.A. Noire and click "Search"

art1gt.jpg

• Enter the value 59.94000, Type - "Float(standart)"

art2c.jpg

• Add the found value to table and change it to:
119.88 - for 60 FPS cap
99.90 - for 50 FPS cap
79.92 - for 40FPS cap

art3a.jpg

• Alt-Tab to game

Sa ovim bi trebalo da radi na bilo kojoj verziji.

Nazad
Vrh Dno