Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Pa ***, nije mi neki smisao života da idem od teme do teme i ložim se kako mi je jaka mašina i nemam nikakvih problema ni sa čim.

Brate.. jel' ti provaljuješ da 99.99% ljudi ima probleme sa lagom , mislim tebi svaka čast, odličan si, i ti i tvoja zver od mašine.
Ne kapiraš očigledno da nije toliki problem sa lagom da se gejm vuče do bola, ali ako peglam recimo COD3 MF na 1920x1080 sa max settingsima bez ikakvog laga, ne vidim što bi ovo njesra moralo da se vuče (laguje malo brate, laguje, kapiraš) na 1280x1024 i medium settings.

Pogresno si razumeo moje pitanje postavljeno licno tebi...
Pitanje nije uopste bilo tako formilisano kao hvaljenje svoje masine...
Pokusao sam da dobijem od tebe neki info kako svi zajedno videli do cega je taj lag, ali takvim stavom, tesko ko da ce ti pomoci.
Izvini ako sam te uvredio pitavsi te koju masinu imas.

Poz

Pogresno si razumeo moje pitanje postavljeno licno tebi...
Pitanje nije uopste bilo tako formilisano kao hvaljenje svoje masine...
Pokusao sam da dobijem od tebe neki info kako svi zajedno videli do cega je taj lag, ali takvim stavom, tesko ko da ce ti pomoci.
Izvini ako sam te uvredio pitavsi te koju masinu imas.

Poz

Ja sam drugačije razumeo tvoje pitanje ali dobro, tvoj problem.
Nisam ni tražio pomoć, dovoljno sam sposoban da se sam snadjem.
A ti ako ne vidiš da svi imaju probleme na ovom threadu sa lagom kao i na svim ostalim mogućim mestima, ne znam šta da ti kažem ...
Ceo "talk" o lagu je isključivo samo zbog toga da li Skidrow release otklanja lag ili ne , ako misliš da jedino ja imam lag što bi onda Skidrow ovo stavio u release notes :

Seriously Rockstar Games, why use a protection that ends up punishing
people that actually buy your games? Team Bundi did an excellent piece
work on this game, and yet you made the game suffer with the protection
added to it. Some people that bought the game, can't even run the game,
because of this clever protection. Protections like this one can get
too clever, that it is the reason for lower framerates, and in the end
make the game almost unplayable for others.

o kakvom se lagu radi meni radi najnormalnije ?

Meni zalagova sad sa ovim patch-om, ali brze ucitava i moze OSD preko nje.

Imam AMD 255 i 9800GT i igram na full HD,kao sto sam vec ranije spomenuo.
Igra ponekad savrseno klizi i to usred voznje sa masom auta i ljudi na ulici,a ponekad u hebenom hodniku sa 2 vrata i jednim lampinjonom ubija od laga,trzanja (a ne ucitava HDD pa da ga pljujem),znaci veze sa vezom nema taj lag...
I kao sto kolega kaze,ako vise puta igram jedan isti deo misije lag se pojavljuje na razlicitim mestima...
Ceo svet se zali bez obzira na konfe (imao ti trotinet ili nuklearku u kucistu) i to sa legalnim primercima,i meni sa Skidijem samo brze ucitava ali lag i dalje zeza...

Sve u svemu,pomirimo se sa lagom i cepamo dalje,nije bas da je totalno neigrivo...

Ja tih briga nemam. Vise me nerviraju osumnjiceni... imam tek oko 50% da sam ubo kada se sve sabere i oduzme.. Btw kolika je igra u smislu broja tih zadataka.. ja sam sada kod onog slucaja sa onim automobilom kome fale diplomatske table i to :d

^ Imaš ti da igraš ohoho... Po slobodnoj proceni, još oko 10-14h igranja.

Ima 21 slučaj i 40 uličnih zločina. Udji u main menu pa u statistiku za detalje dokle si stigao.

Što se tiče toga kako igra radi, ja sam primetio sledeće. Kod mene je bez -str komande neigriva. Sa njom ok, s tim što noću i po kiši igra radi savršeno (stabilan fps, bez laga) dok u dnevnim misijama nasumično počne da secka kako mu se prohte. I da, kod mene -npd komanda dovodi do nasumičnog crashovanja igre na desktop.

Ostale su mi još tri misije do kraja pa prelazim na dlc. Prijatno me je iznenadila dužina igre.

^ Imaš ti da igraš ohoho... Po slobodnoj proceni, još oko 10-14h igranja.

pa to je sjajno!!!

Ono sto sam primetio a da mi maaaaaalo smeta jesu za sada dve stvari koje su u sustini vise smesne nego sto ozbiljno smetaju

- kada se napucavas sa nekim u street slucajevima ili ako se peglas, svaki put kada se zavrsi to, tvoje odelo je brand new kao da nisi bio u akciji uopste.
- kada uzmesh neki drugi auto i njime idesh do mesta zlocina uvek je scena pri dolasku i odlasku sa tvojim crnim pandurskim autom.. silom prilika sam do dolaska na mesto zlocina skucao svoj pandurski i morao da udjem u neki ..

Gluma je odlicna i prica mi se dopada. Generalno nisam miljenik ovakvih igara ali bash te nekako uvuce i skroz je zarazna.

Treba mi pomoc-savet,igram igru nekoliko dana,svidja mi se i korektno mi je radila na masini iz potpisa (bilo je malo laga,ali nista nepodnosljivo) medjutim danas mi je iz nekog apsolutno nepoznatog razloga pocela bukvalno da zakucava do neigrivosti :(,znaci onaj fazon 1 korak pa pauza 30sekundi itd znaci framerate je negde u minusu :)
Probao sam da inst nove 11 11 drivere,nadajuci se da ce biti bolje,medjutim nista isto ko i sa starim,a zatim sam stavio i skrw medicinu,ali takodje bez ikakve promene
Pa ako nekome nesto padne na pamet please help,igra mi se :)

pa to je sjajno!!!

Ono sto sam primetio a da mi maaaaaalo smeta jesu za sada dve stvari koje su u sustini vise smesne nego sto ozbiljno smetaju

- kada se napucavas sa nekim u street slucajevima ili ako se peglas, svaki put kada se zavrsi to, tvoje odelo je brand new kao da nisi bio u akciji uopste.
- kada uzmesh neki drugi auto i njime idesh do mesta zlocina uvek je scena pri dolasku i odlasku sa tvojim crnim pandurskim autom.. silom prilika sam do dolaska na mesto zlocina skucao svoj pandurski i morao da udjem u neki ..

Gluma je odlicna i prica mi se dopada. Generalno nisam miljenik ovakvih igara ali bash te nekako uvuce i skroz je zarazna.

Ono sto je meni nebuloznije je to da ja kao pandur, bez ikakvih posledica, mogu da usetam u koji gog hocu auto i da ga odvezem u nepoznato :D

A penjanje uz oluke?

Meni je to najveci lol...

Da li neko igra sa 5.1 zvukom? Nesto ne radi kako bi trebalo. :S:

5.1 radi bez problema kod mene , odlično je uradjen surround moram priznati.

Završih Vice , još 5 slučajeva ostalo, nakon njih ću da odigram DLC-eve i to bi bilo to , izvrsna igra, unikatna , šteta za lag ali šta da se radi.

Ostaviću ga ipak instaliranog i nakon što sve završim, možda bude nekih interesantnih DLC-eva kasnije, bilo bi dobro da izbace neki DLC sa novim unitom, nešto vezano da bude, a ne ovako 3 DLC-a u patrol unitu, 1 u vice itd.

Igra je super samo radi ocajno,bar kod mene.Jdino mi radi ok kada sam uneo komandu -npd -str.Na koji nacin skloniti kursor misa da se ne vidi?

Kolega je ranije objasnio,imas neki Cursorhide programcic ili tako nesto...meni ne smeta pa ga nisam ni probao...

Igra je super samo radi ocajno,bar kod mene.Jdino mi radi ok kada sam uneo komandu -npd -str.Na koji nacin skloniti kursor misa da se ne vidi?

nomousy http://www.autohotkey.com/forum/topic2197.html

Znaci napravis jedan nomousy.exe shortcut i u target dodas -hide i kada kliknes na taj shortcut on ce sakriti kursor kada kliknes ponovo kursor ce se pojaviti opet normalno... Mislim on je tu ti mzoes da klikces i kada je sakriven samo se ne vidi.

Izgleda da niko ne zna šta donosi taj update za sada, neko reče da ne radi sa thetom.

Ne zna se sta donosi update,ali posle instalacije update-a kod mene igra radi blago receno ocajno. Do sada je sve bilo normalno,mali lag,podnosljiv,ali,sad nikako ne ide...

Stavio update i pokrenuo sa skidrow medicinom, lag je još gori , čak je i učitavanje usporilo sa ovim updejtom, medjutim onda vratim thetin exe fajl , pokrenem i igra radi odlično, malo bolje nego pre updejta , lag je i dalje tu, ali kao da ide bolje.
Ne znam, sve u vezi ove igre izgleda poprilično random (što se laga tiče), ko zna šta će biti kad je pokrenem sledeći put ...

Hehehe, vama nije jasno da nece biti poboljsanja? Isto ce biti ****** i sa sledecim max paynom i sa gta V. To je jednostavno nesto sa cim se treba pomiriti kod ovog engine-a ...sva sreca pa nije fast paced, tako da je u ovom slucaju relativno podnosljivo...

Ne razumem igru majke mi. Odlicna je ali da li je moguce da su napravili takav propust oko optimizacije?! Laguje toliko cesto da kako neko rece jedva cekam save da bi izasao, a i dalje mi se igra.

Hehehe, vama nije jasno da nece biti poboljsanja? Isto ce biti ****** i sa sledecim max paynom i sa gta V. To je jednostavno nesto sa cim se treba pomiriti kod ovog engine-a ...sva sreca pa nije fast paced, tako da je u ovom slucaju relativno podnosljivo...

Ova igra ne koristi taj engine (RAGE) tako da nema veze sa GTA IV,V i MP3....

Vrh Dno