Razlika je u tome da bolje radi,barem tako tvrde!Sada cu probati dali je nesto bolje!
^^ a sto ga skidas ?? zar nisi sacuvao taj .iso???
E majku mu ... it's never easy huh
Mada piše u nfo-u da ima sve misije i addone, možda mora ceo release da se skine da bi to radilo a ne samo fix.
Nego, jesi primetio neka poboljšanja ili ne ?
Naravno da sam pokusao sve varijante da proradi DLC,ali total uninstall i delete game foldera (jer Skidy ostavi tragove koji posle naprave pichvajz) je bilo jedino resenje,bar kod mene (iliti nisam znao...)
Look like SKIDROW forget to include all 5 DLC available into the original release . Theses DLC are listed bellow.
L.A. Noire Add-On Content:
5 Additional Cases ranging from Traffic to Arson
The Badge Pursuit Challenge – Find and collect badges to unlock the Button Man Detective Suit
The Broderick Detective Suit – Boosts your fist fighting capabilities and resilience to damage
The Sharpshooter Detective Suit – Sharpens your aim with rifles and pistols
The Chicago Piano – A powerful machine gun stored in the trunk of your car
This is not needed for the Theta Release. Theta DVDs + Skidrow (real 400MB Crack) and everything runs fine incl. DLCs.
This “problem” wouldn’t even be there, if Skidrow “cracked” the RetailDVD edition and not that Steamcrap! DLCs are on the DVDs!
Ne znam ... lag me smara poprilično, mislim nervira do te mere da jedva čekam da dodjem do sledećeg Save-a i da izadjem iz igre.
A opet ... igra mi se.
Sve mi se čini da je lag prilično random, neki put je baš ono velik, neki put podnošljiv.
Neki put komande pomognu, neki put odmognu, neverovatno.
Mislim, odustao sam, kapiram da ne pomaže ništa izgleda, trenutno igram theta verziju bez ikakvih komandi, nadam se samo da ću imati nerava da izguram sa ovim lagom nekako i završim igru.
Koja masina je u pitanju kada tako lose radi kod tebe?
486 , 512mb ram , VESA video card 1mb
Znam, malo je starija mašina ali videću da nadogradim ovih dana ...
Bas odlican si...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari