Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

A u cemu je razlika u vec postojecem od ovog novog?

Razlika je u tome da bolje radi,barem tako tvrde!Sada cu probati dali je nesto bolje!

270mb?

Skidam upravo ovaj od 400mb ... videću za par minuta.

Pa jesu li bollje performanse ? :D
oduvek sam sumnjao da je lag zapravo protection, kao onaj drunk mode u gta što je bio , jer nemoguće da vozim cod3 MF sve na max glatko , a ovo jedva diše...

meni radi bolje cini mi se, sa ovim cra*kom od 400, samo nije mi jasno sta je onda u ovom cra*ku od 200 mb?

u ovom od 400 pored exe i dll-ova ima folder final/pc gde imaju tri fajla koja se ne kopiraju preko drugih

Poslednja izmena:
Kada se raspakuje taj fajl on iznosi 370 mb,tako da je to isti!Meni bas osetno radi bolje,nekako je tecnije,ali i dalje je limitiran na 30 fps-a,dok u meniju pokazuje 60!Radi sa onim starim sejvovima!U svakom slucaju vredi!

Radi bolje, brže se i učitava igra kada se startuje.
Bolji je dakle performance ali opet kao da laga :D
Mada bez zezanja, bolje je u svakom slučaju nego theta.
odoh da porazgovaram sa nekim čamugama, later ... :)

Pazite,meni je zeznuo igru,u smislu da sa Theta verzijom igras i DLC slucajeve.
Bas sam bio na zadnjem Vice slucaju i rekoh da probam ovaj lek.Posle tretmana pri "Resume" mi izbacio da je to DLC slucaj i da treba da ga skinem sa neta...
Sad opet instaliram Theta da bih mogao nastaviti...

E majku mu ... it's never easy huh :D

Mada piše u nfo-u da ima sve misije i addone, možda mora ceo release da se skine da bi to radilo a ne samo fix.

Nego, jesi primetio neka poboljšanja ili ne ?

Poslednja izmena:
Ja sam se iscimao kao mentol da dodjem do toga i zamisli da sam obrisao.. Ne bi me ni chief Wiggum naterao da se upustim u istu radnju :d

Inace dopada mi se igra. Tek sam poceo ali svidja mi se u kom smeru se odvija.

^^ a sto ga skidas ?? zar nisi sacuvao taj .iso???

Dzaba .iso kad ne radi sa ovim lekom,vec samo sa Theta... DLC je u igri i kao instaliran,ali ga noviji lek ne vidi...

E majku mu ... it's never easy huh :D

Mada piše u nfo-u da ima sve misije i addone, možda mora ceo release da se skine da bi to radilo a ne samo fix.

Nego, jesi primetio neka poboljšanja ili ne ?

Brze ucitava i malo je tecnija igra,nista ono "Wow..."
Pocetak igre mnogo brze ucita ali samo zato jer ne registruje DLC :)

Sve u svemu drago mi je sto sam bekapovo Save pre testiranja :)

pa skini samo cra*konly od thete, za dlc misije, koliko sam skontao, samo se lanoire.exe i ypatcher.exe overvrajtovao :]

Dali se nekome desilo da igra krene izadje onaj crni ekran sa natpisom L.A.Noire i nece da se skloni,igra ispod toga radi.Kako da resim to.

Naravno da sam pokusao sve varijante da proradi DLC,ali total uninstall i delete game foldera (jer Skidy ostavi tragove koji posle naprave pichvajz) je bilo jedino resenje,bar kod mene (iliti nisam znao...)

Naravno da sam pokusao sve varijante da proradi DLC,ali total uninstall i delete game foldera (jer Skidy ostavi tragove koji posle naprave pichvajz) je bilo jedino resenje,bar kod mene (iliti nisam znao...)

Izašao je DLC addon , težak 1.4gb

Look like SKIDROW forget to include all 5 DLC available into the original release . Theses DLC are listed bellow.
L.A. Noire Add-On Content:

5 Additional Cases ranging from Traffic to Arson
The Badge Pursuit Challenge – Find and collect badges to unlock the Button Man Detective Suit
The Broderick Detective Suit – Boosts your fist fighting capabilities and resilience to damage
The Sharpshooter Detective Suit – Sharpens your aim with rifles and pistols
The Chicago Piano – A powerful machine gun stored in the trunk of your car

Skidam to sada , mada neki lik reče u komentarima ovo :

This is not needed for the Theta Release. Theta DVDs + Skidrow (real 400MB Crack) and everything runs fine incl. DLCs.

This “problem” wouldn’t even be there, if Skidrow “cracked” the RetailDVD edition and not that Steamcrap! DLCs are on the DVDs!

A kako da zapravo znam da li su DLC slučajevi učitani ako trenutno nisam na DLC slučaju ?

Stavio sam DLC addon i izgleda da je sada sve na mestu.

Mada iskreno, osim bržeg učitavanja , skidrow release se ne razlikuje od thete, laguje isto.
Jedino ako ceo skidrow release treba da se skine i instalira a ne ovako preko thete da se nalepi.

Vidis po pocetnom ucitavanju igre,to je nekako najlakse.
Kad krece Theta verzija,mnogo duze proverava tj vrti na "Checking downloadable content",dok je kod Sidija bukvalno preleteo...

Nije to, vidiš po natpisu u meniju , da je downloadable content available in case menu.
Bez addona skidrow to nije prikazivao (theta jeste) , sa addonom sada i skidrow to prikazuje.

edit : uzged , skidrow sve učitava brže, ne samo "Checking downloadable content", medjutim kao što rekoh kada se učita igra i prikaže se menu gde biraš "resume, options, cases.." u gornjem levom uglu pojavi se info da je DLC available, bez addona skidrow to nije prikazivao, sa addnom jeste (probao sam i sa i bez addona).

Poslednja izmena:
Cek, pikam THETA verziju, skinuo sam neki skidrow krek od 298mb, i sad znaci moram da skinem i taj DLC od skidrow-a i SVE instalisem preko postojece THETA instalacije?

Ma dobra je i theta , meni laguje isto i sa skidrow verzijom, jedino što učitava brže igru , jedino što nisam probao je da skinem ceo skidrow release , uninstaliram kompletno thetu pa da onda vidim da li radi brže skidrow od thete ili ne.
Mada sve mi govori da će da bude isti fazon kao theta (što se laga tiče)

JA iskljucivo samo zbog laga pitam, mada i laga mogu da se otarasim preko set affinity. Igra bukvalno svaki sledeci put kada je startujem radi drugacije i drugacije reaguje na one komande u launcher-u i set affinity... jednom komande pomognu, drugi put stuca da ti se smuci zivot i sa komandama i onda pomaze samo set affinity.

Ne znam ... lag me smara poprilično, mislim nervira do te mere da jedva čekam da dodjem do sledećeg Save-a i da izadjem iz igre.
A opet ... igra mi se.
Sve mi se čini da je lag prilično random, neki put je baš ono velik, neki put podnošljiv.
Neki put komande pomognu, neki put odmognu, neverovatno.

Mislim, odustao sam, kapiram da ne pomaže ništa izgleda, trenutno igram theta verziju bez ikakvih komandi, nadam se samo da ću imati nerava da izguram sa ovim lagom nekako i završim igru.

Ne znam ... lag me smara poprilično, mislim nervira do te mere da jedva čekam da dodjem do sledećeg Save-a i da izadjem iz igre.
A opet ... igra mi se.
Sve mi se čini da je lag prilično random, neki put je baš ono velik, neki put podnošljiv.
Neki put komande pomognu, neki put odmognu, neverovatno.

Mislim, odustao sam, kapiram da ne pomaže ništa izgleda, trenutno igram theta verziju bez ikakvih komandi, nadam se samo da ću imati nerava da izguram sa ovim lagom nekako i završim igru.

Koja masina je u pitanju kada tako lose radi kod tebe?

^^^^^ :laugh:

eh gde bi nam kraj bio da stvarno moze da se pokrene na takvoj masini :)

Poslednja izmena:
Bas odlican si...

Pa ***, nije mi neki smisao života da idem od teme do teme i ložim se kako mi je jaka mašina i nemam nikakvih problema ni sa čim.

Brate.. jel' ti provaljuješ da 99.99% ljudi ima probleme sa lagom , mislim tebi svaka čast, odličan si, i ti i tvoja zver od mašine.
Ne kapiraš očigledno da nije toliki problem sa lagom da se gejm vuče do bola, ali ako peglam recimo COD3 MF na 1920x1080 sa max settingsima bez ikakvog laga, ne vidim što bi ovo njesra moralo da se vuče (laguje malo brate, laguje, kapiraš) na 1280x1024 i medium settings.

Nazad
Vrh Dno