Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Završih traffic , novi partner u homicide-u je malo nadrkan :D
Samo sam krenuo prvu misiju i izašao iz igre na crime scene-u , naterao me da vozim lol , nadam se da je to one time only, jer driving skip je dosta zgodan feature.

Nesto mi nije jasno pa me prosvetlite,prepostavljam da je bug,ali da proverim:

Slucaj ubistva zene koja je isla po cerku u skolu,scena kad je napadnuta na parkingu kad je izlazila iz zelenog auta.

Na kraju se svede na dva osumnjicena: muza i pedofila,ciji sam kraj par puta odigrao...

E sad dolazi paradox:
-prvi put optuzujem muza,izlazim iz prostorije,kapetan me ceka i kaze kako je debelo razocaran ali ipak prolazim misiju sa niskom ocenom.
-drugi put optuzujem pedofila,izlazim napolje i nista se ne desava,krecem napolje iz stanice,ulece bastovan skole i videvsi muza u hodniku dere se da je on stavio stvari u kola,muz bezi,krade auto,navatam ga i kapetan opet jako razocaran (WTF?!)
-treci put opet optuzujem muza sa full pogodjenim pitanjima (true/lie) i nista se ne desava,ne dobijam nikakvu opcijuniti da ga pustam niti da ga 'apsim
-i cetvrti put,opet full pogodjena pitanja na pedofilu,izlazim i kapetan sav happy kako smo rasturili slucaj i igra se normalno nastavlja bez uletanja bastovana...

E tu mi vec nista nije bilo jasno...a pogotovo ko je zapravo ubio zrtvu?

^
Sacekaj jos malo pa ces videti ;) A stos sa pedofilom i muzem je u tome da sef i partner vise zele da optuzis pedofila jer on predstavlja vecu opasnost za okolinu od muza koji (po njima) da je i ubio zenu, to je to, nece druge dirati.

^ Tako sam i ja razumeo pricu na kraju,samo me onaj bastovan zbunio skroz.. :)

Odlicna igra igrao danas kod drugara jer na mojoj konfi nefercera nazalos opet losa optimizacija radi li igra kod ikog ko ima konf sa ddr2 memorijom???

Isto sjajno na ddr2, 8 giga :) 4gb geila i 4gb transcenda

Dobra ona zadnja misija u homicide-u.
Konačno sam u Vice, to čekah, gudra, čamuge, ovo-ono ... :D

btw nakon novih ATI drajvera 11.11 , igra laguje još više, nekako bolje izgleda ali laguje poprilično, ništa značajno ali lag je veći nego sa 11.10 drajverima, zanimljivo.

Ništa značajno, a lag je veći? Šta je od to dvoje? :)

Da znam da l' da stavljam nove 11.11 ili da ostajem na 11.10.

ja sam na 11.09 drajverima i meni igra radi normalno bez '-str' na laptopu

Nema laga sa 11.11 kod mene. Radi slicno kao ranije sa 11.10, nisu gore performanse sigurno...

Ništa značajno, a lag je veći? Šta je od to dvoje? :)

Da znam da l' da stavljam nove 11.11 ili da ostajem na 11.10.

Pa nije značajno u smislu da je igrivo ipak, ali sporije ide, barem kod mene.
Probao sam i reboot, pokrenuo je nekoliko puta i isto je, sporije ide sigurno.
Od komandi koristim samo -str
probaj pa vidi, ne tvrdim ništa, sve je moguće :)

Ok, hvala. Evo pre 5 minuta sam ih instalirao, videću da li ima nekog napretka.

edit: Probao i po slobodnoj proceni, čini mi se da je igra malo fluidnija. Tipa nekih 10-ak % maks.

Poslednja izmena:
Verovatno je kod mene samo problem, kao što rekoh u prvom tom postu, izgleda mnogo bolje kvalitet igre ali zbog toga radi sporije izgleda, mada nigde nisam menjao settings, ni u drajverima ni u igri.
Proveriću i Catalyst i settings same igre.

Ne znam da li je spomenuto ili da je neko probao, svaki zadatak ima takoreci dva kraja, sve zavisi od dokaza i kojim redosledom se ide kroz istragu.

Meni izbaci pocetni ekrani pise L.A.Noire i pocne da ucitava vise os pola sata i nikako da krene.U cemu je kvaka?

I ja sam imao taj problem, koji je inače do antivirusa (u mom slučaju Comodo). Da bi prošao taj deo ''synchronising'', svaki put kad pališ igru moraš da gasiš Defence+ (desni klik na Comodo ikonicu u taskbaru) - kao što reko', u mom slučaju.

Ako imaš neki drugi AV, vidi pa ga gasi.

Poslednja izmena:
Ok, hvala. Evo pre 5 minuta sam ih instalirao, videću da li ima nekog napretka.

edit: Probao i po slobodnoj proceni, čini mi se da je igra malo fluidnija. Tipa nekih 10-ak % maks.

Otklonio sam problem i čini se da zaista radi nešto bolje sa novim drajverima. U svakom slučaju ne gore nego sa 11.10 drajverima.
U mom slučaju morao sam da sklonim -str komandu i da pokrenem igru bez ikakvih komandi.
Sa novim drajverima iz nekog razloga -str ga "ulaguje" još više.

evo ga i cra*k od skidrowa, nadam se da ga nisu ukrali nego valjano odradili :)

Navodno da "lek ostrice" radi savrseno, i igra ima mnogo bolje performanse nego "thetanius" verzija.....nabavka je u toku... :banana:

aj javite utiske

Ako krrrrrrrrrrek od skidrowa radi dobro, ondak se bacamo na torrente "krrrrrrrrrek onli" :)

samo sto je od skidrowa steam verzija, i ne radi sa thetom :) barem meni nece

Nece,svi su potvrdili da jedna verzija nije kompatibilna sa drugom,dakle ko hoce drugi lek,mora opet uposliti svoj bandwidth. :) Mozda se u medjuvremenu pronadje neko resenje,ko ce ga znati...

Poslednja izmena:
Ne radi sa thetom :)

Mada negde sam pročitao da ovaj crack od 5mb nije ceo i da fale neki fajlovi , kompletan fix je 400mb
E sad dal' je to tačno ne znam :)

Skidrow Crack works on THETA Release! The uploads here are missing some files:

final\pc\cases.big.pc
final\pc\dlc.dlc1.big.pc
final\pc\out.wad.pc

Complete Skidrow crack has about ~400MB size.

Ma kad pocne da ucitava dali ima jos nesto na tom ekranu,jer mi mis pokazuje da ima nesto ali ga ja nevidim.

sad skidam taj crackonly od 400 mb, evo ga za 13 min :)

Radi sa Theta verzijom!Skine se samo update od 270 mb i to je to!

Nazad
Vrh Dno