Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

nemas nikakve sanse koji je to tako slabi c2d mislim da ne postoji tako slab, to je dual core?

Core 2 Duo E4500 2,2. Ako sam mogao sve igre do sada da igram, uključujući i AC serijal i The Witcher 2 na high, verujem da ću moći i ovo. Zato i pitam kako je optimizovano...

Poslednja izmena:
Meni igra ok radi, nisam stavljao nikakve razmake, obican instal, patch i lekic i sve sljaka. Fps nevidim, ali cini se sasvim ok.

Kod mene radi ok sa onom rtd komandom dok bez nije štuca kao luda. Btw. igra je fantastična, ne pamtim kad me je neka igra ovako držala uz monitor.

Evo resio sam prvih par misija i mogu reci da su zanimljive :) Ono sto me je najvise odusevilo jesu reakcije lica, vidim da je u ovoj igri odradjen jedan veliki korak napred sto se toga tice, prosto face osoba u igri su fenomenalne :)

Kod mene radi ok sa onom rtd komandom dok bez nije štuca kao luda. Btw. igra je fantastična, ne pamtim kad me je neka igra ovako držala uz monitor.
Koja je to komanda, imamo slicne konfiguracije, meni igra radi uzasno.

Evo resio sam prvih par misija i mogu reci da su zanimljive :) Ono sto me je najvise odusevilo jesu reakcije lica, vidim da je u ovoj igri odradjen jedan veliki korak napred sto se toga tice, prosto face osoba u igri su fenomenalne :)

Fenomenalne su zato sto su koristeni live action snimci, ne verujem da ce postati trend u buducnosti posto verovatno prevazilazi budzet vecine gaming kuca da jos unajmljuju glumce + skoro prave film u isto vreme. :)

Pa i onako moraju unajme glumce za voice acting, ne moraju uzimati holivudske glumce da bi odradili posao.

Igra mi radi ok,zasad nisam imao nikakvih problema i svidja mi se :)
Jedino mi treba pomoc tj zaboravio sam kako da je podesim da mi ne ide na net (da ne moram da se diskonektujem)

Fenomenalne su zato sto su koristeni live action snimci, ne verujem da ce postati trend u buducnosti posto verovatno prevazilazi budzet vecine gaming kuca da jos unajmljuju glumce + skoro prave film u isto vreme. :)

Where have you been for a year? xD

ja krenuo i smorilo me i izbrisao, ubila me ona misija kad sam trebao da ispitujem onog mentola u stanici, vraca me matori detektiv 10 puta, otero sam ga u tri lepe i njega i njegove detektivske fore :D

ja krenuo i smorilo me i izbrisao, ubila me ona misija kad sam trebao da ispitujem onog mentola u stanici, vraca me matori detektiv 10 puta, otero sam ga u tri lepe i njega i njegove detektivske fore :D

taj deo je bio tezak smor, ali posle postaje sve bolje i bolje, koliko sam izvalio postoji vise fora za resavanje svakog slucaja sto je fenomenalno

Where have you been for a year? xD

Motion capture (u tolikoj meri koliko su oni koristili) + live action, zbog tog snimka sa youtube-a sam i napisao taj komentar. Sumnjam da ce iko drugi u skorije vreme posvetiti toliko paznje tom segmentu, ma koliko dobro izgledalo.

Pa ovo nije GTA, ovde treba mozak,a ne bacac plamena :)

ma igra je Ekstra ! i zahteva dobru paznju , pamcenje svih dokaza i povezivanje , malo teze provaljujem reakcije glumaca , da li lazu ili sta vec.. jer ipak to su glumci i uvek znam da glumi xDDD i to me izludjuje xP

Pa mozes da probas u svakom slucaju, ali mislim da je optimizovana vise za neku quad. Sa onim kodovima, igra radi super, jedino me nervira sto se vidi kursor, pretpostavljam da je to neki bag koji ce resiti u sledecem patchu. Odigrao sam pola prvog zlocina, mogu da kazem da je igra odlicna, voznja je malo sirova, ali je ovo ipak avantura na prvom mestu. Malo me nervira nedostatak save dugmeta, ali dobro ipak je ovo konzolni port.

Kod mene radi sve na maksimumu, 1920x1080 bez seckanja... Graficka Radeon HD 6950 1GB... Igra je odlicna, jedino su voznja i napucavanje mogli biti malo bolje odradjeni ali to nije presudno u ovoj igri.

Probao sam malo i deluje bas, bas vrhunski. I jos da je samo voznja kao u mafiji 2 da ima simulation mod bila bi perverzija...

Meni je voznja katastrofa,uglavnom predam voznju partneru mada time preskacem eventualni side-crime,ali nemam zivaca za totalno nerealno ponasanje auta u krivini...

I redovno padam na doubt-Lie izboru...tu su malo ukakili stvar...
Mislim,izrazis sumnju u neciju izjavu i ovaj napravi haos...*** pandur sam,naravno da na sve sumnjam...
tako da se ispitivanje svede na cistu srecu...malo bzvz...

Poslednja izmena:
Meni je voznja katastrofa,uglavnom predam voznju partneru mada time preskacem eventualni side-crime,ali nemam zivaca za totalno nerealno ponasanje auta u krivini...

I redovno padam na doubt-Lie izboru...tu su malo ukakili stvar...
Mislim,izrazis sumnju u neciju izjavu i ovaj napravi haos...*** pandur sam,naravno da na sve sumnjam...
tako da se ispitivanje svede na cistu srecu...malo bzvz...

Tako i ja, na Doubt su malo preterali... Mada nisam imao problema sa resavanjem slucajeva, sem onog u stanici gde me je dva puta vracao onaj detktiv...

Ma da,resis svakako slucaj,zato i igram dalje inace bih vec popizdeo...
Sve u svemu osvezavajuca igra i jako lepo radi na full HD sa AMD 255 I 9800gt

Počeo sam da igram danas igru i sve ok igra mi radi ok ali taj fps 30 frejmova locked jer to rešivo ili se čeka još uvek lek za to....

Konačno sam uspeo da je pokrenem uz pomoć novog leka i sve je to okay, ali nešto kašljuca ... malkice je sporo :D
Mislim ništa strašno ali ipak laguje, vidim pričate o nekim komandama, neko je kačio neke slike ali više nisu dostupne.
Koje komande su dakle u pitanju da se malo poboljša fps ?

U jednom momentu je igra kod mene išla podnošlivo sa vrlo malo laga a onda je iznenada počela da laguje češće, čak i na minimalnim podešavanjima. Sada više ne pomažu ni -str niti -npd, odnosno malo bolje se ponaša bez ove dve komande ali i dalje je lag osetno prisutan. Što je još čudnije dva puta sam imao BSOD ali samo u ovoj igri dok u drugima tipa BF3, MW3, The elder scroll 5 nemam niti BSOD niti probleme sa performansama.

Ova igra definitivno ima neke probleme i ni njena reinstalacija mi nije pomogla.:wall:

tnx, zapravo -str jedino radi nešto konkretno, to sam već imao ubačeno, u uputstvu uz taj novi patch bilo rečeno da se to stavi u launcher , pa ja stavio iako nisam tada znao šta to radi zapravo :)

Imam slabiju masinu od tvoje pa nemam problema...da probas da skines sa "druge strane"?

Ne,vec se meni desilo da skidanjem vecih fajlova God knows zasto mi ne radi sve kako treba,potpuno isto skinem sa druge strane i sve ok,mada uporedjivanjem imam dva potpuno identicna fajla...
Npr zadnji put mi se to desilo sa BF3...

Nazad
Vrh Dno