Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

isključio i firewall, eset i windozin ... i nikako da pokrene patch .

u task manageru se vidi da radi nešto, ali zapravo samo vrti endless loop.
pathovi default, uklonjeni spejsovi iz imena foldera ...

Ista prica i kod mene...

Sto je najgore, ja sam uspeo da instaliram igru,patch i lek iz safe moda, ali kad pokenem igru izbaci mi onaj prozor crni gde pise loading i odma izbaci "LA Noire has stopped working"...

Predajem se, igracu ovo kad izbaci neki od nama poznatih doktora.

Meni Radi Samo je fps nezdrav, tako da isto cekam drugog doktora xD

Playboy, daj stavi screenshot sta ti izlazi kad ti pukne igra. Ako si procitao moje uputstvo i to uradio, trebalo je da ti proradi igra.
Kad dodas ove dve komande , igra stvarno tecnije radi. Koliko vidim , vec bi u sledecih 7 dana trebao da se pojavi neki patch, koji ce da ispegla ovo.

Meni ovaj sa shotova liči na Toma Hegena. :)

pa spusti ono problem details o_O

Vidis da ti puca nvd3d9wrap.dll iz drajvera, probaj sa onim komandama za igru sto su kacene ne prethodnoj strani ili probaj u control panelu sve 3d postavke vrati na default ili eventualno probaj lupi reinstal drajvera...

meni ni komande ne pomazu....precesto imam fps ispod 20, na kanti iz potpisa...uzas

@Gdin_M, koristim laptop sa i5 Sandy Bridge i nVidia GT525m, izgleda da je moj problem vezan za Optimus tehnologiju i nVidia drajvere...probao sam one komande i reinstalirao sam driver poslenji uz prethodno ciscenje sa driver sweeperom ali opet nista, isti problem...

Uz malo guglanja sam nasao da i drugi imaju ovakav problem sa slicnim lapovima...

Poslednja izmena:
Onda ces najverovatnije morati da cekas na patch za igru koji to resava a to ko zna kad ce...

iz ovih komentara citam da o optimizaciji nema ni traga ni glasa, dakle da ocekujemo isto i od GTA V?

Igrao sinoc jedno sat vremena, tek sam postao detektiv :D
Igra je veoma zanimljiva, svidja mi se pocetak price, kao i vreme u kojoj se radnja desava.
Grafika je extra, i kod mene radi bez problema na max podesavanjima.

Poslednja izmena:
Onda ces najverovatnije morati da cekas na patch za igru koji to resava a to ko zna kad ce...

USPEO! vratio sam na 270.61 drajvere i sad radi...toliko o tome da ATI drajveri ne valjaju a nVidia tu nikad ne gresi...

Znaci jos samo Seraphu ne radi kako treba :)
Daj baci podesavanja la noirea, kao i koje drajvere imas.

Meni isto sljaka bez stucanja, sve na max. Izgleda da igra ima problema sa ati driverima, svi vi sto se zalite vozite ati

Da stvarno, a samo 2 posta iznad covek tera matrox kartu i resio drugim drajverima...

Znaci jos samo Seraphu ne radi kako treba :)
Daj baci podesavanja la noirea, kao i koje drajvere imas.

max podesavanja, sa one dve komande aktivirane u launcheru, i sa 11.10 preview driverima(ovo me uzasno mrzi sa updatujem jer iziskuje reset kompa na kome imam xxx popaljenih stvari). mada eto, ja mislim da bi pokusaj menjanja drivera mooooozda resio stvar

Greska, ja sam igru pokrenuo sa intel HD3000 grafikom koja je u SB procesoru :d a sa nvidiom nece stalno izbacuje onu gresku koji sam postovao na prethodnoj strani.

*** cekam nove drajvere.

Promeni drajvere i restartuj win. Probaj i update win-a i mozda reinstalaciju onih komponenti koje trazi sama igra(c++ i one gluposti).

Ako sam dobro video, svima vama koji imate i5 i i7 radi bez problema (što je za očekivati) a ostali muku muče. Znači, treba čekati pečeve....

Meni radi ok na b50, tako da ne znam na sta si mislio :)

Upravo to, da me interesuje kako radi ljudima sa prosečnim mašinama. Na i5,i7, GTX grafikama znam da radi bez problema, ali me interesuje da li će moj c2d na 2,2 moći da potera igru ili da ne gubim vreme. Ako je optimizacija ok, onda vredi pokušati...

Nema teorije da pokrenem onaj update , sa razmacima ili bez njih, kako god da okrenem (video sam sva moguća uputstva) jednostavno neće da se pokrene.
Pokrene se on da budem rpecizniji ali se ne vidi ništa , uzima 50% cpu-a i samo stoji u task manageru dok ga ne ubijem.
Safe mode nisam probao, neka hvala.
Sačekaću radije scene medicinu :trust:

Meni je jedino Safe mode pomogao i uspeo sam da je instalira, sad imam nekih drugih problema nevezanih za to...odradi i ti instalaciju iz safe moda i miran si...

Upravo to, da me interesuje kako radi ljudima sa prosečnim mašinama. Na i5,i7, GTX grafikama znam da radi bez problema, ali me interesuje da li će moj c2d na 2,2 moći da potera igru ili da ne gubim vreme. Ako je optimizacija ok, onda vredi pokušati...

nemas nikakve sanse koji je to tako slabi c2d mislim da ne postoji tako slab, to je dual core?

Nazad
Vrh Dno