Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Evo ovako... Igra kod mene leti,iznenadjujuce dobro,s' obzirom da nemam zeljeni takt procesora za maximum performanse,totalno sam iznenadjen kako radi.

Bravo, svaka ti cast. Stvarno me cudi kako to da igra radi na procesoru od 200e, grafickoj od 600e i 12GB rama. Zadatatak ispunjen - svi su videli kakvu masinu imas i nece moci da spavaju dva dana zbog toga.

P.S. I kod mene na Win7 x64 nece da se pokrene.

@nsAce, a sta moze da bude? citam po raznim forumima i nismo jedini...

^
Probaj da je instaliras u C:\Program Files,a ne u Program Files(x86),kod mene je to resilo problem i pokreni patch kao administrator!

Poslednja izmena:
Bravo, svaka ti cast. Stvarno me cudi kako to da igra radi na procesoru od 200e, grafickoj od 600e i 12GB rama. Zadatatak ispunjen - svi su videli kakvu masinu imas i nece moci da spavaju dva dana zbog toga.

Covek,kakav ti problem sada imas? Nije mi jasno zasto tako ispadas bezveze,ja vrlo dobro znam zasto sam naveo da igra radi 'tecno i lepo'. Uzecu GTA IV za primer da uporedimo,ista ova masina,a ne radi nikako,pricalo se vec u ovoj temi i uporedjivala se ova igra sa GTA cetvorkom,kako ce radi,da li ce biti razlike u performansama i slicno.Zato sam i naglasio da radi lepo,za razliku od vec pomenutog GTA IV. Stvarno ne razumem sta si hteo da postignes sa ovim,mogu i da uklonim sve iz ove stavke "moja masina",kako se ne bi javljali ljudi slicni tebi,i prosipali 'mudrost'.

Poslednja izmena:
Nije problem u Win7 64bit. Ja sam je instalirao i radi sasvim normalno.

Poslednja izmena:
Kada pokusam da instaliram patch ovo se pojavi taman kad treba da zavrsi instalaciju:

desktop20111109145651007.jpg

Pa kad nemas kvalitetan private tracker i ja se slazem sa tobom, ali kad "nabacis" par kvalitetnih tackera zaboravices da bilo sta u zivotu skidas preko "zilion" linkova :)

Imam i to nekoliko :) Ne nego je poenta da nemoram nista da uplodujem, plus linkovi svuda dostupni i uvek puna brzina nema bolje od toga, a sto se tice rls brzine nekad i brze izbace nego na torrentima.

E pa ne znam druze kojie ti trackere imas, ja sta god sam skidao brzina je puna i konstantna, a za upload zna se sta se radi :) pre par godina sam ja batalio "dl od zilion linkova" :) hvala tom coveku koji je torrent izmislio do neba :)

A sto se teme tice, ima li neko ideju sta bi mogao biti uzrok problema?

Poslednja izmena:
Gde sam ja rekao da na torrentima nije puna brzina? Ja sam samo naveo da ovako nemoram da se zezam sa uploadom i seedbox serverima ratio masterima itd... Premiumi svuda dostupni stoga :)) Dosta offtopica...

Hmm mozda da probas naci neki drugi patch, mozda taj nesto nije u redu... Ili promeni compability mod pa onda probaj...

ajd sad, nemoj tako evo i kod mene radi vrhunski :D

Hahaha. Nasao se covek zapostavljen. :D

@Vlaxii
Zamisli, ja mogu svakog prvaka da pobedim u matematici. Bas cudno.

@PLAYBoY
Iskreno, nemam pojma. Neko je rekao da treba instalirati u folder "L.A.Noire" (bez razmaka) ali ni to nije pomoglo posto mi patch i dalje ne radi. samo se skrzi i daje gresku. Jel mozda imas neki fajervol? Jedino mi to pada na pamet. Ja sam ga iskljucio ali bez uspeha. Verujem da ce neko drugo "izdanje" biti sasvim normalno i da ce moci da se instalira bez problema.

Poslednja izmena:
I ja verujem da ce neko drugo da sljaka, ali za ovo sam vec utrosio 13GB :D i 5h skidanja, mozda ce lek od nekog drugog izdanja odgovarati, nije da se tresem cekajuci al bi da vidim kako bi mi sljakalo na ovom lapu u HD ready rezoluciji :)

P.S. Al zbog Skyrim-a se vec tresem :d

Probao malopre na asus g53 laptopu, super sljaka bez ikakvog kocenja i problema.

For those having problems with this game;
1= install the game by mounting the 2 iso's
2=change the folder name of the game to xp C:\Program Files\RockstarGames\L.A.Noire
for windows7 its the same just rename it the same way
3=put the Patch_2382_02393_1.exe included in the c***k file into the L.A.Noire folder
4=install the patch Patch_2382_02393_1.exe
5=start up LANLauncher.exe and navigate into options and change the desired settings
6=disconnect internet or block LANoire.exe with your firewall
7=launch LANoire.exe
8=create a new profile for Social Club (any name will do
9=enjoy the game

Ovako radi.

Ja sad probao kod mene na XP-u, i sasvim solidno radi. Ne znam koliko frejmova posto FRAPS ne radi u ovoj igri, al igrivo je.

Pa ja sam ukljucio FRAPS u windows 7 64-bit bez problema i stvarno je zakucano na 30 non stop.

I ja verujem da ce neko drugo da sljaka, ali za ovo sam vec utrosio 13GB :D i 5h skidanja, mozda ce lek od nekog drugog izdanja odgovarati, nije da se tresem cekajuci al bi da vidim kako bi mi sljakalo na ovom lapu u HD ready rezoluciji :)

P.S. Al zbog Skyrim-a se vec tresem :d

Bio sam u pravu. Fajervol mu nije dao da se pokrene. Kada sam ga ugasio patch je prosao bez problema. Verovatno i antiirus ima isto dejstvo.

Dal vam radi vibracija na gamepad-u kako treba ? Ja imam play station 1 gamepad i kad stavim xbox360 emulator sve radi kako treba, osmi vibracije. Kad jednom zavibrira nece da prestane.

Si probao compatability mode? Imas ga u options.

isključio i firewall, eset i windozin ... i nikako da pokrene patch .

u task manageru se vidi da radi nešto, ali zapravo samo vrti endless loop.
pathovi default, uklonjeni spejsovi iz imena foldera ...

Resen problem. Stavio sam drugu verziju xbox360 emulatora i sad radi kako treba.

Probajte iz safe moda patch, pa onda social club koji se tu nakon patcha pojavi. To radite bez neta u safe modu. A posle kopirate jos onda dva fajla iz krka, i sve bi trebalo da radi. Tako je barem meni proradilo.

U igri ne prikazuje kurzor iz igre vec iz Win-a tako da ne moze da se igra. Koliko sam razumeo kurzor bi trebao da se transformise kada se nadju dokazi. A u meniju imam cak dva kurzora. :) Ne znam u cemu je greska.

U igri ne prikazuje kurzor iz igre vec iz Win-a tako da ne moze da se igra. Koliko sam razumeo kurzor bi trebao da se transformise kada se nadju dokazi. A u meniju imam cak dva kurzora. :) Ne znam u cemu je greska.

To je do tih komandi sto si kucao u command line-u. ;)

Igra je extra. :)

Nazad
Vrh Dno