Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Opet iskače "Crysis" sindrom u prvi plan. Zašto je neka igra neoptimizovana ako može da iskoristi današnji hardver do maksimuma?
GTA IV nije uopšte zahtevan po pitanju grafike, pogotovo ne za nivo detalja sa konzola. Jedino što traži quad-core procesor, jer je tako projektovan.

Opet iskače "Crysis" sindrom u prvi plan. Zašto je neka igra neoptimizovana ako može da iskoristi današnji hardver do maksimuma?
GTA IV nije uopšte zahtevan po pitanju grafike, pogotovo ne za nivo detalja sa konzola. Jedino što traži quad-core procesor, jer je tako projektovan.

Licno sam 2008 kupio MASINU za GTA IV da bih mogao na high da igram istu i kada ono imam sta da vidim igra se vuce na masini od 700e Pa dal je moguce evo sada sa i7 igra zabada za koji hardver Deni mislis za 128 jezgreni procesor i gpu sa 5gb Vrama? Ok onda ok ;-) Igra je uzas optimizovana i to je AMIN.

Open world igre sa konzola mogu mnogo vishe da se nasviraju kada se prebace na PC. Dovoljno je da se LOD za texture i objekte poveca i odma krece haos.

Ako bude radila za nijansu bolje od GTA IV,ja cu biti prezadovoljan... :)

kolka mapa :zgran:... pa to ce ici na 50Gb ladno?

edit:
...sad sam video da zahteva samo 16Gb.
Verovatno ce biti kloniranih kvartova ili zatvorenih delova mape.

Poslednja izmena:
Meni je ovo vizuelno skroz ok, pravi Rockstar fazon. Doduse osvetljenje je nekako realnije neko u GTA francizi, i zbog toga mi se mozda i svidja. Ako igra jeste 16gb sa ovakvim teksturama, koliko bi bila da je radjena hi res varijanta za pc? 25-30? Ne fala, i 16 je mnogo. :)

Hahhah... kako ono beše, za PC će biti veće teksture? Hoće, juče :D

BTW, ja imam jak PC i jedva čekam da neka igra zavredi da se igra na njemu (to je za sada BF3 i to ne toliko koliko sam mislio, pošto ok izgleda i na Xbox-u, ali ajde, ok :), i naravno Crysis 2 u DX11 + hires varijanti, kada izgleda bolesno dobro). Ali avaj, takvi dragulji su retki. Čak sam počeo da igram i Witcher 2 zato što izgleda dobro :D

Ja sam igru presao na kutiji,stekao sam lep osecaj tokom igre,verujem da ce na PC-u dozivljaj biti jos lepsi. :) Steta samo sto ce meni procesor stucati malo za max,ali,nema veze... :)

Nasviraj taj procesor na 4.0, ja sam skoro prodao isti taj, radio mi je na 4.0, i uzeo sam sad i5-2500k, podigao ga na 4.6, razlike su male :)

Nasviracu ga,cim se steknu uslovi,vijam neku noctuu da uzmem,pa ce se to sve srediti... :) Izdrzacu nekako jos sa ovim taktom. :)

Izgleda da je izlecena!

Poslednja izmena:
Ja vidim samo za xbox verziju.

Axa sad vidim stavio sam naocare :)

kakav ti net imas kad ti je za 2h gotovo ? meni ce trebati dosta, imam 4Mb/s

@byMaX:
zaboravio si Starcraft 2, Metro i jos par dobrih naslova pored Krize i BF3 :)

@byMaX:

The Witcher 2,Skyrim (uskoro),mislim da ce i Batman Arkham citty izgledati dosta bolje na PC,ima tu jos naslova....

kakav ti net imas kad ti je za 2h gotovo ? meni ce trebati dosta, imam 4Mb/s

@byMaX:

Nisam rekao da ce sve da skine za 2h ;) na megaupload-u izguram oko 1.6mb/s
Al' nesto nije u redu sa MU linkovima veceras jer se vec 1h vuce sa 20ak kb/s :(

Zasto ne koristite Rapidshare linkove?Preko njih skidam vec mesec dana,nema cekanja izmedju linkova,skida punom brzinom(kod mene 730kb/s) i sto je najvaznije nema limita!Do sada sam odjednom skinuo 18 GB bez ogranicenja!

Pojavio se FULL SPEED torrent na torrentleech-u.

Zasto ne koristite Rapidshare linkove?Preko njih skidam vec mesec dana,nema cekanja izmedju linkova,skida punom brzinom(kod mene 730kb/s) i sto je najvaznije nema limita!Do sada sam odjednom skinuo 18 GB bez ogranicenja!

Ja koristim rs ali za ovo sto trenutno skidam nema rs linkova ps mad uzzy ako imas linkove sa wupload-a dacu ti acc da skidas

@igor88
Ne znam odakle skidas,ali RS linkova ima svuda za igre,filmove itd...

@bro82, koji to net imas kad ti skida 730Kb/s? ja imam 6Mb/s na kablovskom(koji inace ima "najmanje" gubitaka) pa mi je max 715-720Kb/s

Nazad
Vrh Dno