Šta je novo?

L.A. NOIRE (PC)

Odlično, jedva čekam :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ma ispalice nas na kraju:)

Ajde da vidimo i to...

Ok a šta ćemo sa RDR?

Izgleda da su njega preskočili :(

Nadam se samo da ćemo sa ovim portom imati donekle bolju optimizaciju nego sa GTA IV kad se pojavio.

Nema GTA veze sa ovom igrom, Rockstar je samo izdavac

Nema GTA veze sa ovom igrom, Rockstar je samo izdavac

Znam da je "Team Bondi" radio igru ali sam pročitao da Rockstar Leeds radi port.
Developed by Rockstar Leeds and built to run on a wide range of PCs, L.A. Noire's robust feature customization includes keyboard remapping and gamepad functionality to both optimize and customize performance and user experience. Along with increased fidelity and improved graphical enhancements, the PC version will also feature 3D support for an even greater sense of interaction and immersion within a painstakingly detailed 1940s Los Angeles.

Link ka tekstu: http://www.rockstargames.com/newswire/article/17161/la-noire-is-coming-for-pc-this-fall.html

Vest koja mi je ulepsala dan...godinu! :) Samo da ubace bolje teksture i da na uprskaju sa optimizacijom. :)

RDR je dosta bolja igra ali ni ovo nije losa vest.

Sta su GW2 i 3?

Predpostavljam gears of war 2 i 3.

Probao sam malo na ps3 igru, i odusevila me je, odradili su face ljudi fenomenalno i jos dosta toga, voleo bi da je odrade za pc. Mogu zamisliti kakva ce grafika da bude...

Oduševljen sam :) Mnogo dobrog se priča o ovoj igri.

Vidim da je gamespot stavio kao datum izlaska q3 2011, tako da stici to i pre nego sto smo ocekivali:banana:

Kakva fenomenalna vest,jedva cekam! :)

Ovo i jeste, na neki način, pc igra ali ne očekujem neka poboljšanja u ovoj verziji, čak šta više, želeo bih samo da ovaj put bude dobra optimizacija i biću prezadovoljan...

Da baš to, samo nek optimizuju. Teksture ionako ne mogu da stave bolje od onoga što ćemo dobiti kroz 3rd party modove :)

Odlicna vest, jako mi je drago sto ce se pojaviti za PC. I da uprskaju sa optimizacijom, ne moze da bude vise neoptimizovana od GTA IV.

A i GTA IV nakon poslednjeg patcha nije toliko neoptimizovan kao ranije :)
LA Noire sam probao na PS3 i igra je zaista sjajna. Can't wait!

Ja ne mogu da docekam.

Odlično! Baš sam se ložio gledajući klipove, a sada izlazi i za PC.:)

Jednako bi me obradovala vijest i za Red Dead Redemption, ali izgleda ništa od toga.

Ja bih mnogo više voleo RDR da budem iskren. Valjda će i to najaviti za koji mesec.

Bas me zanima hoce li da vibrira mish kad stanem na dokaz:d

^:laugh:

Jedna lepa vest! Još da isto ovako dojave za RDR i puna kapa. :p

Nazad
Vrh Dno