Šta je novo?

KZ2 downloadable content

I ja ochekujem da vremenom bude bolje, mape su tek izashle.

A to da je Sony opasno *****ao stvar sa tim karticama za Evropu - stoji. Uopshte mi nisu jasni.

igraj worlwide servere, ja u 1/3 igara ne mogu da udjem.

igraj worlwide servere, ja u 1/3 igara ne mogu da udjem.

Pa da ne vredi, malo evropljana je pazarilo. Nego bas me zanima da li moze da se udje kad su na serveru i stare i nove mape. Juce sam recimo igrao na takvom serveru, pa se pitam da li je mogao neko da udje ko nema mape dok se igrao radec i tharsis..

E da, pucanje sa SMG-om je prava po*nografija na Vekti, tako dobro odzvanja, sva oruzja ustvari..

ajde vise ne lozi narod ! docicu da te kundacim kod kuce !

killzowned3.gif

Ekstra!
Ovo je uzeto iz britanskog Office-a! Nice one!

Jel bi DLC skinut sa nemackog store-a radio na nasim UK verzijama?
Trebalo bi, samo ne moze ukoliko je sa US ili JP...?

Pa da, bitno samo da je zemlja iz evrope.

DLC je sherabl :)

Imam Killzone 2 DLC Steel & Titanium Pack za share-ovanje...

Ko zeli nek se javi na PM!

P.S. vec su se dvojica javila...

Jel moze neko da mi tacno napise tok share-ovanje kako ide...treba da share-ujem ovaj Killzone DLC Pack.

Mislim da mi je neko spomenuo Boris-a, da on zna...tj da je iskusan s tim!:D

Das tvoj PSN username i sifru onima kojima zelis da share-ujes. Posle mozes i da promenis sifru kad svi skinu. Oni treba da naprave novog korisnika na PS3 (dakle ne novi PSN nick, vec novi user u PS3-u) i iskoriste funkciju "use existing username i password" kad odu na Store. Kad se ucita Store gore desno ima opcija "my downloads" (ili sl.) i tu ce se nalaziti DLC.
Da, takodje mislim da ne sme da se brise taj novi nalog na PS3, ostavite ga za svaki slucaj..

I onda cu ja od sad imati pristup svemu sto on skine ili je skinuo jel tako?:)

Pa ako ne promeni sifru posle, da.. :)

I onda cu ja od sad imati pristup svemu sto on skine ili je skinuo jel tako?:)

Naravno, ali je poenta da se nista ne skida bez dozvole vlasnika naloga odnosno prethodnog dogovora, podele troskova i slicno.....
Ako je covek pristao da deli sa vama, onda to treba i ispostovati.....

Pa naravno, nisam ni mislio da kradem od coveka, kad nam je vec pomogao. Mislio sam za kasnije kad budemo hteli jos neki dlc. I zahvaljujem se unapred Marku Dj ovim putem.

Poslednja izmena:
Mogu da probaju ali dzaba kada nema vise kredita na mom account-u!:d

Naravno bice jos puno toga sto cemo deliti...:D

From today I'm a proud owner of KZ Steel And Titanium pack thanks to Marko-Dj!
Igrao sam sa Borisom maloprije, ludnica!

Ha ha ha ;)

Da vidis mene face, startovao ovu mapu sa vozom i kao prvi put da se popenjem na vrh voza pravo iz baze, kao da vidim kakav je pogled i kako to sve izgleda...
...popenjem se ja gore, zagledam se, ne prodje pola sekunde i spici me u glavu ono nesto sto prolazi pored voza i iznad voza i na ekranu Marko__P committed suicide!
Reci...! ,)

do jaja !
ja cu da skocim na ono namerno da vidim kakav je trip.

Borise ne smes da obrises acount sa kog si skinuo dlc, ne moras da budes ulogovan ali ako obrises prijavice ti gresku prilikom starta. Sve ovo pise u info-u DLC-a ili igre.

Ako josh ima slobodan DLC neka mi poshalje poruku, moze i preko PSN-a, od. PS3.
Unapred hvala :D

Tooooo! I onda pravac Wasteland Bullet! Jedna rijec: 'Awesome'! :D

hmmm kako bih ja mogao doci do tih mapa?

Poslednja izmena:
Tooooo! I onda pravac Wasteland Bullet! Jedna rijec: 'Awesome'! :D

Nemoj previse gledati u svetla koja prolecu jer ce te ubiti pure awesomeness! :D

Jeste igrali malo duze bullet? Meni izazivao morsku bolest, mada verovatno moze da se navikne, na Vekti mi bas prijaju oni plavicasti tonovi..

hmmm kako bih ja mogao doci do tih mapa?

Pricali smo bre :) Moras organizovati nekoga iz eVrope, odnosno neke zemlje iz koje prolaze kreditne kartice na PSN-u.

Vrh Dno