Šta je novo?

KZ2 downloadable content

evo prilike da dobijemo DLC momci !

http://killzone.com/kz/news.psml?kz...nline+Championships+Announced!&kz_news_page=0

Killzone 2 Online Championships Announced!
Apr 29, 2009 - by TJ Consunji
Category: News

SCEA and MLG Gamebattles are proud to announce the Killzone 2 Online Championships! Assemble your 4-man teams and compete in the critically-acclaimed shooter from Sony Computer Entertainment to win big!

Up for grabs are some amazing PlayStation items, including the authentic Helghast Suits worn at the end of the trailer below, each valued at more than $8,000. Other prizes include StA52 assault rifle replicas, Helghast collectable busts, downloadable content, and collectible Killzone 2 T-shirts.

Registration began on April 28, so be sure to register quickly here! Read below for details, and head over to MLG Gamebattles for more information.

*NOTE: This ladder is open only to U.S. residents 13 years of age and older.
Prizing Structure

* 1st Place team: T-Shirt, authentic KZN Helghast Suits, DLC codes
* 2nd Place team: T-Shirt, StA 52 assault rifle replicas, DLC codes
* 3rd Place teams (x2): T-Shirt, collectable KZN Busts, DLC codes
* 5th Place teams (x4): T-Shirt, DLC codes
* 9th Place teams (x8) T-Shirt

Total Prize Value = $63,824
Rules

* Players per Team: 4
* Territories: Residence of US Only
* Age Restrictions: Must be 13 years or older to enter

Official rules for the Killzone 2 Online Championships can be found here.

Poslednja izmena:
Psiho, to je takmicenje samo za US klanove :) i sta bi radio sa US DLC-om i da nije? ;)

a i ko zna koji sick klanovi bi se ubacili u turnir...

jel neko probao da skine DLC sa US store-a ? mozda i nije region locked ? sta se desava ako jeste jel mozes uopste da ga kupis ?

Jeste bre region locked.

:beat:

Ako se ne varam ovo je tvoj screen shot. Nove mape, neka je sa srecom, da ih dugo koristis! :D
Mada, mogao si nam ubaciti screen sa onog voza... :p

Dodje mi da prodam svoju kopiju igre, koja je PAL jelte, i da kupim NTSC, samo nisam siguran da li bi mi ostao isti status... :D

Shalu na stranu, ozbiljno, kakve su shanse da ikako dodjemo do tih mapa i na koji nachin?

Vekta cruiser je VRH! Wasteland bullet je isto dobar, odlicno izgleda, ali malo izaziva morsku bolest, ne znam koliko cu uzivati igrati na njemu. Sve u svemu, uzasan potez PR ekipe Guerilla games-a, veoma malo servera ima sa ovim mapama, jedva sam nasao nesto.. umesto da su ove stavili da budu besplatne oni odma po dzepu.. Sad, iako su dobre (pogotovo Vekta cruiser), jako malo ljudi igra, verovatno su se prodale u malom broju, ****** majkemi..

A rekao sam vec koji je nacin da se dodje do njih, rodjak ili poznanik u nekoj podrzanoj EU zemlji, koji bi vam dao podatke sa svoje kreditne kartice..

Poslednja izmena:
Znachi nishta od dodatnih mapa...

Chestitam Borise, uzivaj :)

Vekta cruiser je VRH! Wasteland bullet je isto dobar, odlicno izgleda, ali malo izaziva morsku bolest, ne znam koliko cu uzivati igrati na njemu. Sve u svemu, uzasan potez PR ekipe Guerilla games-a, veoma malo servera ima sa ovim mapama, jedva sam nasao nesto.. umesto da su ove stavili da budu besplatne oni odma po dzepu.. Sad, iako su dobre (pogotovo Vekta cruiser), jako malo ljudi igra, verovatno su se prodale u malom broju, ****** majkemi..

A rekao sam vec koji je nacin da se dodje do njih, rodjak ili poznanik u nekoj podrzanoj EU zemlji, koji bi vam dao podatke sa svoje kreditne kartice..
^ +1
Pri cemu je vekta san za Cvejino postavljanja C4 :D

jaoj, oticu u Sloveniju i ukrati nekom Visu !
me wanti te mape !

Poslednja izmena:
Daj ae se dog ako neko ima u inost....platicu duplo ako treba.....a treba sao da imas karticu iz zemlje u kojoj je podrzan PSN i podatke o osobi.....

Cvejo daj da se mi vezemo za tebe za te mape. :D Jel to moze da se sharuje kao i igre?

Pa upravo smo tako dobili mape, preko share-ovanja..

Kontam, pa bilo bi super kad bi Cvejic resio to za jos nas cetvoricu. :D Evo ja dizem dva prsta da zelim mape! :)

pa nema Cveja karticu, ima je samo Pavle.

Našao sam ja slovenca, ali mi je rečeno da njihove kartice ne mogu pa sam odustao od te kombinacije. Sad ugovaram posao sa drugim strancem. Mnogo su ljudi skeptični oko toga, pa ne ide tako glatko.:)

ko nabavi karticu odma moze da se kandiduje za predsednika ! :D
rulja ce da mu jede iz sake !

I ja placam duplo ako treba za te mape samo da ih se nekeko dochepam, ako neshto bude, javljajte :D

Kao sto rekoh, ne propustate mnogo, ne u smislu da su lose mape, vec jako malo servera ima sa njima.. Mozda se to poboljsa vremenom, mada nikako ne pomaze to sto nema evropskih PSN kartica i sto pola zemalja ni ne moze da kupi. Bas me zanima koliko njih je kupilo mape..

Vrh Dno