Šta je novo?

KZ2 downloadable content

Najavljen i DLC za DLC, da bi otkljucao tu drugu mapu u DLC-u, moras da kupis jos jedan DLC, jedva cekam! :banana:

3129xj7.jpg

:D

Ko kaže da će se taj KZ2 DLC plaćati? Doduše, nigde ne piše ni da neće, ali odakle vam to? Malo je suludo plaćati dodatne mape za multi. Bitno je da se opet gađate tim slikama kao deca...

Poslednja izmena:
Na konzolama se skoro uvek placaju dodatne mape.

One postaju besplatne tek posle odredjenog perioda.

Placace se 100%
Pogotovo zato sto se radi o kz2 downloadable content.Bice skuplje od neke psn igre:)

Mozda.....
Uz BF:BC patch besplatno su stigli mape i modovi koji do tada nisu bili u igri......
Mislim da je generalna ideja kod MP igara ( a KZ prevashodno puca na to ) da sa mapama igra bude sto duze aktuelna kako bi se ( logicno ) vise prodavala......

I sta sad, jedan kupi mapu za multi a drugi iz klana nemaju i sta onda? Glupost.

dlc ce biti free... izashlo na guerilinom holandskom blogu... sony platio :)

Pa zar nije logično da bude besplatno?
Ipak su "prodali" igru u koliko miliona primeraka?
Nema piraterije, pa se može reći da su zaradili pare i da mogu da časte narod besplatnim mapama.

pa i MS je prodao halo3 u zilion primeraka, pa sad kad pokushash online, samo ti izbacuje da ti fali 100 map pakova, a svaki koshta.. :S .. mater!

Pa zar nije logično da bude besplatno?
Ipak su "prodali" igru u koliko miliona primeraka?
Nema piraterije, pa se može reći da su zaradili pare i da mogu da časte narod besplatnim mapama.

Jos uvek nema nijedan zvanican podatak o prodatim kopijama, ja cenim da je oko 2.5 miliona, ali su sigurno odstampali jedno 3.5 i "prodali" toliko, ja kapiram da se njima racuna koliko su ih odstampali i prodali, a ne koliko je Games u Srbiji prodao primeraka i slicne maloprodaje sirom sveta..

Mada u ovakvom dobu uopste nije logicno da bude besplatno, retko ko sada poklanja bilo sta, bilo to mesec dana posle igre ili 5 meseci, svaka im cast ako bude ovako..

ja mislim da je mozda najpametnije da se mi koji ocemo ove 2 mape organizujemo i nabavimo neku karticu iz Nemacke, UK, odakle god i da podelimo troskove za kupovinu. ne znam kod vas ima bas nekog bliskog u Nemackoj ili UK i da bi hteo da uzme karticu cisto za jednokratnu upotrebu ?

alo kako cemo da nabavimo ove nove mape !?!
ne mogu da udjem u pola igara !

Bole me dupe ja da ima platim vise necu da ima jos sto mapa.

A jel ima u inostranstvu da se kupi kao neka psn credit kartica???

Imas americke PSN kartice, sa njima mozes samo sa US Store-a da kupujes, a DLC sa US store-a ne radi na evropskoj verziji KZ2.

Tako da nam je jedina opcija da otvorimo neku internet karticu u madjarskoj / bugarskoj / rumuniji jer je to sada sve evropa i da skinemo mape ...
mada su bezobrazni , igra je tu par meseci i vec su nagurali prokleti DLC

Jel neko zna koliko su teshke ove 2 mape, u megabajtima?

jel ima neko iz klana bliske rodbine da u EU zemlji podrzane od strane Sony-ija i da je voljan da nam izvadi karticu sa 100e npr ?
ja da imam bas rodbine sutra bi mogao da nabavim karticu.

Sutra za 21 h zakazan je meč (radec 4 vs 4) tim A vs tim B.
Molio bih sve koji će igrati za tim B da ostave svoje msn-ove i da dogovorimo taktiku na chat-u.
Ima da ih dobijemo!!!

ljudi akcija je u toku, menjam bubreg za DLC za KZ 2 !!! ne propustite ! :D

Ne znam još, ali ako mu je dobar bubreg, možda da se iscimam :D

Vrh Dno