Šta je novo?

KZ2 downloadable content

Ma ok je takav DLC, jedino takav DLC i razumem da se naplacuje, kao i recimo Lost and Damned. Poenta takvih DLC-ova je da odkljucas neke kostime da bi se izdvajao iz mase, iskljucivo ako zelis.. ako to vec mozes da osvojis u igri onda se bas ne izdvajas od drugih.
Mada generalno je bolesna ta DLC politika i proklet onaj kome je palo na pamet da naplacuje takve stvari kao sto su mape i ostalo, gde je nestalo postovanje i lojalnost prema musterijama..

Ma ok je takav DLC, jedino takav DLC i razumem da se naplacuje, kao i recimo Lost and Damned. Poenta takvih DLC-ova je da odkljucas neke kostime da bi se izdvajao iz mase, iskljucivo ako zelis.. ako to vec mozes da osvojis u igri onda se bas ne izdvajas od drugih.
Mada generalno je bolesna ta DLC politika i proklet onaj kome je palo na pamet da naplacuje takve stvari kao sto su mape i ostalo, gde je nestalo postovanje i lojalnost prema musterijama..

Hm...nadam se da nece u skorijoj buducnosti da idu jos dalje pa da sve ide preko interneta, tacnije placanje preko neta i onda skidanje igre na HDD. To vec postoji, ali valjda se nece siriti dalje!
Koliko se secam, konzola Phantom koje je bila davno najavljivana ali nista nije postalo od nje...trebala je da radi po tom principu, zar ne?

Koliko se ja secam, Phantom nikada nije postojao.
Neki likovi su napravili concept art, podigli site i nadali se investiciji koja bi dovela da ta konzola postane stvarnost.

Koliko se ja secam, Phantom nikada nije postojao.
Neki likovi su napravili concept art, podigli site i nadali se investiciji koja bi dovela da ta konzola postane stvarnost.

Pa nije...ali ja mislim da je cak Phantom bio predstavljen na jednom od E3-ja.
Sto znaci da je bilo investicija ali nista na kraju od toga...

Najbolje bi bilo da naprave DLC sa vecim mapama i da ubace vozila.

vozila nikako ne bi bila korisna , jer karakteri imaju dovoljno hp-a kao jedan prosecan tenk xD
Malo je bezobrazno sto hoce da stave DLC jer su ipak imali Blu ray na koji staje bogaoca informacija ... a i dovoljno je ulozeno u marketing iste , tako da se prodala u odlicnom broju ...
DLC je jednostavno da se zadovolje vecno gladne oci ljudi koji su osetili profit (isto ce da se desi i sa Resident Evil5...)

Kakve veze imaju veličina medija na kome se nešto isporučuje i sadržaj, posebno kada se radi o tako maloj količini sadržaja kakvu donosi DLC?

Upravo zato ima veze
Iskoriste 20GB od BluRay diska , ostane im jos 5GB gde mogu da strpaju bogaoca stvari, ali ipak se odluce da dodatno muzu ljude za DLC koji je mogao da stane ko zna koliko puta na taj prazan prostor

Stavili bi na disk, da su imali vremena. :)

Igra je bila spremna za shipping jos u oktobru, ali je odlozeno do februara iz ko zna kojih razloga.
Killzone 2 ima, iako je razvijen vise godine, samo 8 mapa, sto dovoljno govori o tome koliko su one kompleksne za razvoj i balansiranje. Ista stvar i sa oruzjem.
Nije problem u prostoru, vec u nedostatku vremena.
Cak i da je na disku 16 mapa, ljudi bi se bunili na pomen novog map packa, jer "ako ima prostora na disku, zasto taj prostor ne iskoristiti?".

Ako naplacuju nije zbog vremena.

Neka naplacuju kostime i sl. ali ako budu naplacivali mape to ce biti nezapamceni bezobrazluk!!!

Igra zauzima 40 gb, ne 20.. ali slazem se, ovako rano da naplacuju DLC kao sto su mape i oruzja bi bilo bezobrazno.

Mozes misliti da te neko roka nekim uber oruzjem koje je platio, a ti mu malo mozes uraditi zla standardnim oruzjem, nesmiju tako nesto dozvoliti i ne vjerujem da ce! Mozda neki skinovi da se placaju i sl, sto je i ok!

Sanse da dodaju novo oruzje u ovom trenutku su ravne nuli...

Mozda da izbace coop SP mod?
To bi zaista bilo dobro i vredno novca.

Zamolio bih modove da "coop" bude uvrsteno kao psovka u podesavanjima foruma.

sta znaci uopste coop !?

Coop je skracenica za cooperative,sto se u gaming sferi (uglavnom) odnosi na zajednicki prelazak kampanje 2 ili vise igraca,online,ili na jednoj konzoli,takodje nedostatak coop moda se Killzone-u 2 istice kao jedina realna zamerka.

pa znao sam sta je coop u igrama, ali kakve veze to ima sa psovkama ?! a i sa temom

O boze.. znaci da me nervira, da sad svaka igra mora to da ima da bi dobila "next-gen" pecat, pa pogledaj kako je ispao tvoj Resident Evil, moras da pazis Sheevu celu igru.. klinci bi i Kratos da ide sa nekim pod ruku, e pa ne moze..

Pa zasto bi tebi smetalo da igra ima coop mod? Tebi niko ne brani da igras sam.
Problem je ako AI ne moze dobro da zameni igraca(kao u RE5).
Killzone 2 meni deluje kao igra kojoj bi coop itekako dobro dosao.
Iskreno, ne bi mi smetalo da i u GOW3 ubace coop, sve dok imam mogucnost da igram sam, kao u prva 2 dela.

Mozes misliti da te neko roka nekim uber oruzjem koje je platio, a ti mu malo mozes uraditi zla standardnim oruzjem, nesmiju tako nesto dozvoliti i ne vjerujem da ce! Mozda neki skinovi da se placaju i sl, sto je i ok!

Uprawu je za to.....ali dobro bi dosli neki nowi modovi...........a za coop.....pa jedino preko neta.........owako da se deli ekran na 2......steta ne uziwati u lepoti efekata na celom ekranu......a i malo je *****. priwici se na gameplay u KZ2

Najbolji primerak za igru koja nudi downloadable content po meni je MGO...jeste da nisam kupio ni jednu ekspanziju ali mislim da bi to trebalo svima da sluzi za primer kako treba da se radi!
Meni se barem svidja takav nacin, uvek dodaju nove mape, nove modove i sl.

Najavljen i DLC za DLC, da bi otkljucao tu drugu mapu u DLC-u, moras da kupis jos jedan DLC, jedva cekam! :banana:

Samo jedno pitanje..... a kako cemo placati DLC?????????

Pa nikako, jedino ako je region free (sto je retko), onda moze preko US PSN kartica (play-asia, ebay). Ali, 2 meseca posle pune igre, bio bi red da bude besplatan, barem ovaj prvi pack.

Nazad
Vrh Dno